Üdvözöljük a Napitender.hu oldalán, ahol széles körű pályázatírás szolgáltatásokkal és pályázatíró képzésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére immáron 10 éve. Legyen szó akár nonprofit szervezetekről, turisztikai vállalkozásokról, vagy akár személyes szakmai fejlődésről (képzések), szakértő csapatunk biztosítja a legmegfelelőbb támogatást a pályázati sikerek eléréséhez. Fedezze fel alábbi szolgáltatásainkat és képzéseinket, amelyekkel céljai elérését támogatjuk.

Cserjési András, a Napitender.hu alapítója (a vállalkozás 2014-ben indult)

___

Pályázatírás szolgáltatások

Nonprofit pályázatok

Részletek: Itt és Itt.

A nonprofit szervezeteknek és egyesületeknek szánt pályázatírás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a pályázati anyagok pontosan tükrözzék a szervezetek célkitűzéseit és igényeit. Az edukációs programoktól kezdve a közösségi projektekig számos lehetőség áll rendelkezésre a források bevonására. A pályázatok megírásától az elszámolásig minden lépésben támogatást nyújtunk.

____

Turisztikai pályázatok:

Részletek: Itt.

A turisztikai vállalkozások számára kínált pályázatíró szolgáltatásaink célja, hogy segítségükkel a vállalkozások növeljék piaci jelenlétüket és fejlesszék szolgáltatásaikat. A turisztikai infrastruktúra fejlesztése és a marketing tevékenységek támogatása mellett a fenntarthatósági projektekre is nagy hangsúlyt helyezünk.

____

Nyertes pályázatok – Referenciák – Cégek

Nyertes pályázatok – Referenciák – Civil szervezetek

__

Pályázatíró Képzések:

Részletek: Itt.

Szakértő oktatóink vezetésével kínált online pályázatíró tanfolyamaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy résztvevőink mélyreható, gyakorlati tudást szerezzenek a pályázatírás folyamatáról. A képzések során a pályázatírás alapfogalmai mellett a hazai és Európai Uniós források felhasználásának specifikáit is elsajátíthatják a hallgatók. A tanfolyamok rugalmasan, az egyéni időbeosztásnak megfelelően, otthonról végezhetők el, és tanúsítványt is biztosítanak a sikeres elvégzésről​ (Napitender)​​ (Napitender)​​ (Napitender)​.

___

Kapcsolat

A Napitender.hu Kft. Ügyfélszolgálata:
Telefonszám: +36 20 462 14 10 vagy +36 20 437 85 88  (kizárólag hétköznap elérhető 9.00 – 16.30 között)
E-mail cím: napitender@napitender.hu
Web: www.napitender.hu
__

Ne maradjon le a pályázatokról, kérjen ingyenesen  további információt ügyfélszolgálatunktól az alábbi rövid űrlap segítségével!

A pályázati előminősítés teljesen díjmentes, megrendelési kötelezettséggel nem jár.

__
____