Pályázati projektmenedzsment

Az elnyert pályázati támogatások, uniós pályázatok pontos kifizetése érdekében teljes körű pályázati projektmenedzsment szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pályázati projektmenedzsment garantálja a pályázatok gyors és zökkenőmentes kifizetését és a pályázati ügyintézés problémamentes lebonyolítását.

pályázati projektmenedzsment

Pályázati projektmendzsment menete

A pályázati projektmenedzsmentre a pályázat elnyerésétől kezdve szükség van ahhoz, hogy az elnyert támogatások ténylegesen kifizetésre kerüljenek. Csapatunk már a pályázatírás során elkészíti a szükséges üzleti-, és pénzügyi tervet, melyre támaszkodhatunk a projetmenedzsment során is.

A pályázati projektmenedzsment garancia arra, hogy

  • a pályázat előlege megérkezzen
  • hiánytalan és pontos dokumentáció készüljön pályázatáról
  • időben és kiszámíthatóan érkezzenek a kifizetések
  • elkerülje a hiánypótlást, vagy a támogatási összeg visszafizetését
  • zökkenőmentes legyen a pályázati ügyintézés

Pályázati projektmenedzsment az előleg igénylése során

A támogatási szerződés aláírása után jellemzően lehetőség van előleg igénylésére a pályázatban vállalt projekt egy részének megvalósításához. Az előleg lehívásagondos pénzügyi tervezést és folyamatos kapcsolattartást és igényel ügyfeleink és a támogató szervezet között. A pályázati projektmenedzsment kulcsfontosságú része a megfelelő, precíz, pénzügyileg alátámasztott dokumentáció elkészítése és prezentálása a támogató szerv felé. Fontos a határidők betartása, hiszen az egész projekt sikere múlhat az ütemezésen.

Pályázati projektmenedzsent utófinanszírozás során

A legtöbb Európai Uniós pályázat utófinanszírozott, általában az előleg igénylésének lehetőségével. Utófinanszírozás során a támogatási összeget a felügyeleti szervek részletekben bocsátják a nyertes pályázó rendelkezésére. Ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen, kifizetési kérelmet kell benyújtani, melyben egyaránt szerepelnie kell szakmai beszámolóknak és pénzügyi elszámolásoknak. A kiíró ez alapján ellenőrzi, hogy a projekt megfelelő ütemben halad-e és minden tekintetben megfelel-e a pályázat feltételeinek.

Ebben a szakaszban a legapróbb szabálytalanság is hiánypótlással és a kifizetések csúszásával jár. Rosszabb esetben pedig a támogatás megvonását, vagy a már eddig folyósított pályázati pénz visszafizetését hozhatja magával a hiányosan, pontatlanul elkészített dokumentáció.

Pályázati projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében átfogó szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. A pályázat lebonyolításának minden mozzanatában részt veszünk, elkerülve a támogatott projekt kivitelezésének és elszámolásának veszélybe kerülését és bizotsítva a kifizetések kiszámítható érkezését.

 

Kérjen ajánlatot pályázati projetmenedzsmentre!

 

Kérjen ajánlatot vagy további információt