Referenciák – Cégek

Válogatás az elmúlt néhány év kiemelkedő projektjeiből:

Közbeszerzési pályázatok – 2019

Közbeszerzési eljárás neve: Környezetbarát fürdőruházati termékek beszerzése (Uniós eljárásrend – Nyílt eljárás)

Nyertes partnerünk neve: Medical Sud srl. (CímeVia Moscatello, 1, 76012 Canosa di Puglia BT, Olaszország)

Ügyfelünk által elnyert szerződés értéke: 100.000.000 Ft, azaz százmillió Ft.

Ajánlatkérő neve: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Eljárás azonosítószáma: EKR000267982019

Az árubeszerzés tárgyai: Ajánlatkérő 23.000 db fürdőlepedő, 23.000 db fürdőköntös, és 62.500 pár papucs beszerzésére írta ki a közbeszerzési pályázatot.

Közbeszerzési pályázatok – 2018

Közbeszerzési eljárás neve: Egyszerhasználatos fürdőruházati áruk beszerzése (Nemzeti eljárásrend – Kbt. 113. § Nyílt eljárás )

Nyertes partnerünk neve: Medical Sud srl. (CímeVia Moscatello, 1, 76012 Canosa di Puglia BT, Olaszország)

Ügyfelünk által elnyert szerződés értéke: 67.000.000 Ft , azaz hatvanhétmillió Ft.

Ajánlatkérő neve: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Eljárás azonosítószáma: EKR000829492018

Az árubeszerzés tárgyai: Ajánlatkérő 25.000 db fürdőlepedő, 25.000 db fürdőköntös és 30.000 pár papucs beszerzését (tervezett mennyiségek) kívánta megvalósítani.

 

Közbeszerzési tanácsadás szolgáltatásunk révén 2017 óta rendszeresen segítjük ügyfeleinket az ajánlattevői pályázati dokumentációk összeállításában és benyújtásában a MÁV Zrt., MÁV-START Zrt. és a BKV Zrt. által kiírt közbeszerzési pályázatok tekintetében akár nemzeti, akár uniós eljárásrend szerint lebonyolított eljárásokról legyen szó.

nn

Összesen eddig közel nettó 573 000 000 Ft értékű szerződéseket nyertek el ügyfeleink  közbeszerzéseken 2017 óta.

……

Iparjog projektünk

Nyertes pályázó egy borsodi kisvállalkozást működtető partnerünk (ENVIRO-PHARM Kft.)

2019. június 7-én a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Hazai és külföldi oltalomszerzés, az ehhez kapcsolódó tevékenységek elvégzése az ENVIROPHARM Kft. által kifejlesztett szennyvíziszap-kezelő rendszer technológia tekintetében” című, GINOP-2.1.315-2018-00130 jelű támogatási kérelmet Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 3 367 000 Ft, azaz hárommillió-háromszázhatvanhétezer Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Kedvezményezett: ENVIRO-PHARM Fejlesztő, Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

A projekt megnevezése: GINOP-2.1.3-15-2018 kódszámú pályázat – IPARJOG – Hazai és külföldi oltalomszerzés, az ehhez kapcsolódó tevékenységek elvégzése az ENVIRO-PHARM Kft. által kifejlesztett szennyvíziszap-kezelő rendszer technológia tekintetében. A projekt célja mind a hazai, mind a külföldi oltalomszerzési tevékenységek megvalósítása és az ehhez kapcsolódó feladatok elvégzése annak érdekében, hogy ennek sikeres megvalósításával hozzájáruljon nemcsak az Enviro-Pharm Kft., de a hazai kis és közepes méretű vállalkozások kutatásfejlesztési és innovációs fejlődéséhez, a különböző környezettechnológiai fejlesztések megvalósításához akár a vegyiparban, akár a különböző gépgyártási technológiák területén. A hazai és külföldi használatiminta-oltalom megszerzésének igénye egy olyan szennyvíziszap-kezelő rendszerre vonatkozik, mellyel kommunális szennyívíziszap ártalmatlanítható és egyben hasznosítható is.

 

VP6-19.2.1-28.1.17 kódszámú pályázat – Napelemes rendszer telepítése a Vászolyi Sajtmanufaktúra fejlesztéséhez. A 2019.09.26-i döntés alapján NYERT! Támogatási összeg 1 676 235 Ft.

Vászoly község Veszprém megyében, a Balatonfüredi járásban. A Vászolyi Sajtmanufaktúra az ország egyik legnevesebb tejfeldolgozó kisüzeme. Termékei megtalálhatóak az ország top éttermeiben és szállodáiban, gasztronómiai szaküzleteiben és a Balaton északi partjának neves borászataiban, vendégló helyein. A Sajtmanufaktúrát 2014-ben létesítette Reményik Kálmán egyéni vállalkozó. A manufaktúra magyar tarka tehéntejet dolgoz fel, amit egy termelőtől, az öcsi Takács Balogh Renáta családi gazdálkodótól szerez be.

Hetente mintegy 1.100 – 1.400 literből készül sajt és egyéb tejtermék.

 

Egyéb pályázatok és kiemelt projektek

Családi bölcsőde fejlesztési projektek (2018-ban és 2019-ben)

Pályázat címe: CSP-HB-2018 kódszámon indított „Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása

Kiíró: az Emberi Ertőforrás Minisztérium

5 502 000 Ft, azaz ötmillió- ötszázkétezer forint támogatásban részesült a Kis Pingvin Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság. Ennek segítségével lehetőségük nyílik céljaiknak megfelelően új férőhelyeket kialakítani mezőkövesdi bölcsődéjükben. Az ilyen irányú szolgáltatás helyi hiányára és a szülők munkába segítésére való tekintettel 7 új férőhelyet (egy új csoport) fognak  létrehozni. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0013.

4 336 000 Ft, azaz négymillió háromszázharminchatezer forint támogatást nyert el Bodó Virág Anna e.v., aki egyéni vállalkozóként működtet családi bölcsődét több mint két éve.A pályázat által megkapott támogatásból 7 további férőhellyel tudja bővíteni a bölcsődei férőhelyeket, még több helyi családnak segítve ezzel. A pályázati kiírás támogatni kívánta területi korlát nélkül az újonnan létrejövő családi bölcsődék, valamint Pest megyében és a fővárosban a munkahelyi bölcsődék létrehozásához, illetve működéséhez szükséges feltételek kialakítását kisértékű tárgyi eszköz, illetve immateriális javak beszerzésével. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0011

 ……

Oktatási projekt a Corvinuson – projekttervezés ismeretek 2018-ban

Az elméleti és főként gyakorlati projektmenedzsment tudást, tapasztalatot rendkívül hasznosnak ítéli meg a piac manapság, hiszen egyrész felértékelődött a projektmenedzsmnet és projekttervezés szerepe a munkaerőpiacon.

Örömteli volt számunkra is, hogy mintegy 70 fő hallgató vett részt a gyakorlati projekteseteket is feldolgozó óráinkon 2018 őszén. A szemeszter végére a kurzus hallgatóinak 4-6 fős csapatokban kellett egy-egy általuk tervezett, kész projektet megvalósítani. Részletek itt.

Köszönjük még egyszer a Budapesti Corvinus Egyetem meghívását. Munkánkkal és tapasztalatunkkal szívesen állunk az egyetem rendelkezésére a jövőben is.

 

Interjú az Origo.hu munkatársaival 2019 szeptemberében

Téma: Mi várható az új uniós pályázati ciklusban (2021-2027)? Milyen adminisztratív könnyítések segíthetik a pályázókat?

A teljes cikk elérhető itt: link.

 

Folyamatban lévő kiemelt projektjeink

GINOP-5.3.5-18 kódszámú pályázat – Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek – 1. számú projekt

A projekt célja: Felkészülés a munka jövőjére, valamint a felgyorsult digitalizáció követelményeinek feltárása és a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség javítása a dél-alföldi régióban a járműipari munkavállalók, munkáltatók körében. A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete a magyar iparban, közlekedésben, járműiparban dolgozók országos szintű és európai kapcsolatokkal bíró, reprezentatív érdekvédelmi szervezete immáron több mint 2 évtizede, taglétszáma több mint 12 000 fő. A projekt a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (pályázó) és a kecskeméti Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szakmai együttműködésével valósulhat meg. A projekt tervezett költségvetése mintegy 49 millió Ft,

 

GINOP-5.3.5-18 kódszámú pályázat – Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek – 2. számú projekt

A projekt célja munkavállalói ismeretek kidolgozása és oktatása, az ehhez kapcsolódó szolgáltatói szerepvállalás erősítése a munkaerőpiacra belépő fiatalok támogatására, munkavállalásának ösztönzésére az észak-alföldi régióban (a helyi vállalkozások képviselői és a szakszervezet tapasztalatai szerint az első munkahelyeket kereső fiatal nők és férfiak felkészültsége sokszor nem elégséges az iskolából a munkahelyre való zökkenőmentes átmenetre). A projekt tervezett költségvetése mintegy 49,9 millió Ft. A projekt a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (pályázó) és a miskolci székhelyű Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. együttműködésében valósulhat meg a helyben élő és dolgozó magyar fiatalok támogatása céljával.

……