Akár kisebb vagy nagyobb szálláshelyet működtetsz vagy éppen vendéglátó egységet, mi segítünk a támogatások és fejlesztések elérésében!

Jelenleg is elérhető támogatások 1.000.000- 5.000.000 Ft értékben!

Olyan projektek, pályázatok kidolgozásában segítjük ügyfeleinket, melyek a turisztikai fejlesztésekhez keresnek pénzügyi forrásokat, marketing támogatást.

Amennyiben a turizmus és/vagy vendéglátás területén tevékenykedsz,, fontos tudnod, hogy a szálláshelyfejlesztés, turisztikai attrakciók, vendéglátás, egészségturizmus, üzleti és konferenciaturizmus, valamint a falusi turizmus kulcsfontosságú területek a hazai turizmus fejlődésében. Ezért mindképpen érdemes pályázatok benyújtásával a vállalkozás fejlesztéseire fókuszálnod.

Mutatjuk a részleteket!

Elérhető és rövidesen induló pályázatok, pénzügyi támogatások turisztikai vállalkozások számára:

Marketing megoldások

 

A jelen elérhető legjobb pályázati lehetőség:

Támogatható tevékenységek a pályázatban immateriális javak (szoftverek), ingatlanon végzett beruházások, felújítások, tárgyi eszköz célú beszerzések, anyagköltségek, bérek, igénybe vett szolgáltatások.

Olyan projektek megvalósításában támogatják a vállalkozásokat melyek az adott turisztikai egység, szálláshely, vendéglátóegység és így a helyi, régióbeli turisztikai szolgáltatásokat, azok vonzerejét segítik fenntartható módon és reális költségeket igénylő tevékenységek megvalósításával. Támogatások 1.000.000- 5.000.000 Ft értékben!

___ 

Hogyan működik az ingyenes pályázati előminősítés és telefonos konzultáció?

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezheti igényét az ingyenes előminősítésre és telefonos konzultációra. A regisztrációt követően munkatársunk 2 munkanapon belül keresni fogja Önt és tájékoztatja Önt a pályázati előminősítés eredményéről. A telefonos konzultáció során arról is tájékoztatjuk Önt, hogy mely pályázati kiírásokra érdemes most benyújtania pályázatát és melyekre érdemes készülnie már most, mert rövidesen indulnak ezek a tenderek. Számlaképes, adószámmal rendelkező, szálláshelyet üzemeltető magánszemélyek jelentkezését is várjuk!

Kérjen most ingyenes pályázati előminősítést és teljes körű tájékoztatást az elérhető pályázatokról!

A pályázati előminősítés teljesen díjmentes, megrendelési kötelezettséggel nem jár.