Munkatársat keresünk dinamikusan növekvő pályázatíró vállalkozásunk számára – Home Office munkarenddel! Értékesítési Tanácsadó pozícióba!

Üdvözöllek a Napitender.hu-n!

Ha érdekel a pályázatírás világa és keresed az online munkavégzés lehetőségét, akkor jó helyen jársz! A Napitender.hu egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, és most számlaképes munkatársakat keresünk, akik otthonról, home office-ban szeretnének dolgozni.

Miért csatlakozz hozzánk?

Mutatjuk a részleteket!

Feladatok

  1. Cégek és civil szervezetek felkutatása: Kutass potenciális pályázókat, akik számára segíthetünk a pályázatok elkészítésében.
  2. Pályázók előminősítése: Végzés alapos előminősítést, hogy megtaláld a legmegfelelőbb lehetőségeket az ügyfelek számára.
  3. Ajánld kiemelkedő szolgáltatásainkat: Ismerőseidnek és barátaidnak ajánld pályázatírási csomagjainkat, és szerezd meg a jutalékot!

___

Megszerezhető jutalék

__

Téged várunk csapatunkba, ha az alábbiakból minél több jellemző rád:

___

Jelentkezz még ma!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Kattints a lenti gombra, hogy több információt kapj a Sales Manager pozícióról, és jelentkezz még ma!

? Jelentkezem most!

Csatlakozz hozzánk és indulj el a sikeres tanácsadói karriered útján!

Amennyiben érdeklődsz a Pozíció iránt vagy éppen visszahívást kérsz tőlünk, kérjük add meg elérhetőségeidet az alábbi rövid űrlap kitöltésével!