Pályázatfigyelés vállalkozásoknak

A Napitender.hu és a Palyazatmenedzser.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portáljai. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük, hanem igény esetén el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére. Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot is.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást vállalkozása fejlesztéséhez! Válság idején különösen ajánlott, hogy a vállalkozások minél több kérelmet nyújtsanak be pénzügyi források elnyerésére. Úgyis mondhatnánk, hogy minden forint számít.

Vegyen igénybe pályázatírást és nyújtson be pályázatokat többször is egy évben!

Hogyan?

Regisztráljon most éves pályázatfigyelési csomagunkra!

Az 1 éves pályázatfigyelés vállalkozásoknak csomag biztosítja, hogy egyetlen lehetőségről se maradjon le a következő évben, sőt ennél sokkal többet:

napi szintű pályázatfigyelést 365 napig kft.-knek, bt.-knek (társas vállalkozásoknak)

 a pályázatírás lehetőségét (külön megállapodással az adott pályázat megírása előtt)

eszközbeszerzési, munkahelyteremtési, telephely-fejlesztési, energetikai, felújítási, építési, IT és egyéb pályázatok, bértámogatási lehetőségek.

 

Így az előfizetéssel, nem csupán egy heti hírlevelet kap, hanem konkrét lehetőséget a pályázati források megszerzéséhez. A kiválasztott pályázatokat külön megállapodás alapján teljes egészében el is készítjük és benyújtjuk az illetékes hatóság részére.

 

Kinek ajánlott?

Olyan vállalkozásoknak ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása. Ma már egyre többen ismerik fel a hazai kkv-k, egyéb gazdasági szereplők között, hogy a pályázatfigyelés vállalkozásoknak szolgáltatás, minőségi szakemberek, szolgáltatások igénybevétele elengedhetetlen a hazai vissza nem térítendő források megszerzéséhez.

 

Mennyibe kerül?

Az 1 éves pályázatfigyelés díja vállalkozásoknak: a részletek itt olvashatók.

Ingyenesen letölthető szakmai anyagok:

 

Kattintson ide most további információért a vállalkozásoknak szóló pályázatfigyelés szolgáltatás részletei tekintetében!