Közbeszerzési ajánlatok összeállítása

Ajánlattétel, részvétel közbeszerzési pályázatokon 50 millió forint éves árbevétel feletti cégeknek

A gazdasági szereplők érvényesen akkor tehetnek ajánlatot, ha megfelelnek az adott közbeszerzési eljárásban az ajánlatkérő által a közbeszerzési dokumentumokban (felhívásban és dokumentációban) előírt feltételeknek, így nem tartoznak a kizáró okok hatálya alá, megfelelnek az alkalmassági feltételeknek és az előírt további tartalmi és formai követelményeknek. A közbeszerzési pályázatokon jellemzően éves 50 millió forint árbevétel feletti vállalkozások indulhatnak.

A közbeszerzés rengeteg lehetőséget tartogat a vállalkozások számára, azonban a legtöbb pályázni vágyó fennakad valamilyen technikai problémán, vagy gyakorlat hiányában feladja a szükséges papírmunkát így számos megbízástól esik el.

Ha ezen változtatna és szeretné azt, hogy egy szakmailag tapasztalt szakértő gárda állítsa össze közbeszerzési ajánlatait, akkor jó helyen jár!

A Kbt. 2020 február 1-től jelentős változáson fog keresztülmenni. Könnyítés lesz a KKV-k számára, hogy nem kell a KFF felé az elnyert támogatásból lebonyolítandó eljárásokat előzetesen jóváhagyatni (AK oldalon), csak a hirdetmény ellenőrzés fogja azokat áttekinteni.

A Napitender.hu biztosítja ügyfeleinek a

közbeszerzési tanácsadást, konzultációt,

közbeszerzési ajánlatok összeállítását,

közbeszerzési ajánlatokkal kapcsolatos hiánypótlások, felvilágosítás kérésekre adandó válaszok (igen, ennek tényleg ez a hivatalos neve), kérelmek összeállítását,

előzetes vitarendezési kérelmek, jogorvoslattal kapcsolatos ajánlattevői dokumentumok előkészítését.

 

Miért a Napitender.hu?

  • magas minőségű és gyors szolgáltatást nyújtunk, akár 3 napon belüli teljesítéssel (közbeszerzési ajánlatok összeállítása)
  • pénzügyi és jogi szakemberek háttértudása előnyt jelent ügyfeleinknek (pályázati esélyek)
  • referenciák

 

Mit kell tennem, ha szeretném, hogy közbeszerzési ajánlatomat a Napitender.hu szakértői készítsék elő?

Adja meg elérhetőségeit éa munkatársaink 24 órán belül válaszolnak érdeklődésére!