Pályázati tanácsadás

A Napitender.hu partnerei részére – előfizetési csomag vagy egyedi megállapodás alapján – biztosít közbeszerzési és egyéb pályázatokkal, továbbá azok kivitelezési projektjeivel kapcsolatos pályázati tanácsadást.

Tapasztalataink szerint mind a közbeszerzési, mind az európai uniós pályázatok előkészítése és megvalósítás során számos kérdés, megoldásra váró probléma merülhet fel. 

A pályázati tanácsadás menete

A pályázati tanácsadás 3 lépéses folyamat, melyek során meghatározzuk fejlesztési céljait, pályázati lehetőségeit, és a kiválasztott pályázatokon való induláshoz szükséges dokumentációt.

Fejlesztési célok meghatározása

A pályázati tanácsadás első lépéseként megismerkedünk fejlesztési terveivel, majd a vállalkozás, civil szervezet aktuális helyzetét mérjük fel. Ezen ismeretek birtokában tudjuk megkeresni azon pályázatokat, melyek a leginkább segítségére lesznek céljainak megvalósításában.

Megfelelő pályázatok kiválasztása

A célok meghatározását követően átnézzük fejlesztési szándéknak megfelelő, kiírt, illetve kilátásban lévő pályázati lehetőségeket. A teljes kínálat ismeretében kap tájékoztatást az általunk javasolt pályázatokról. Ebből a szakmailag szűrt listából közösen választjuk ki azt, vagy azokat a pályázatokat, melyek a leginkább megfelelőek. Így a későbbiekben ezen pályázatokra koncentrálunk.

Pályázati dokumentáció előkészítése

Még szintén a pályázat összeállításának, a pályázatírásnak megkezdése előtt összegyűjtjük és átadjuk azon dokumentumok listáját, amelyeket a benyújtandó pályázathoz szükségesek. Tájékoztatjuk, hogy mely dokumentumhoz hol, mennyi idő alatt tud hozzájutni és melyek azok, melyeket elő kell készíteni a pályázathoz. Emellett teljes körűen  tájékoztatjuk azon információkról, melyek a pályázat elkészítéséhez szükségesek.

Pályázati tanácsadás előfizetőinknek

A Napitender.hu díjmentes emailes és személyes konzultációs pályázati tanácsadást biztosít pályázatfigyelési szolgáltatást igénybe vevő partnerei számára előfizetésük alatt a szolgáltatási csomagnak megfelelő mértékben.

Pályázati tanácsadás ügyfeleknek

A Napitender.hu emellett az előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek részére is nyújt mind pályázatírási, mind tanácsadás szolgáltatást. Ez esetben töltse ki az alábbi űrlapunkat, ahol konkrétan leírhatja igényeit. Kérjük figyeljen arra, hogy a lehető legpontosabban határozza meg fejlesztési céljait, hogy a pályázati tanácsadás során csak az olyan pályázatokkal foglalkozzunk, melyek leginkább támogatják ezeket az elképzeléseket.

Az űrlap kitöltését követő 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)

Kérjen ajánlatot vagy további információt