Pályázatfigyelés felsőfokon

A Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatfigyelés szerintünk: gyors és hatékony. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük, hanem igény esetén el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére. Válság idején különösen ajánlott, hogy a vállalkozások minél több kérelmet nyújtsanak be pénzügyi források elnyerésére. Úgyis mondhatnánk, hogy minden forint számít.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást vállalkozásához/ civil szervezetéhez! Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot!

A pályázatfigyelés mellett vegyen igénybe pályázatírást is egész évben!

Vállalkozások számára: uniós, állami pályázatok vagy közbeszerzések

Civil szervezetek számára: alapítványok, egyesületek részére kiírt pályázatok

pályázatfigyelés, pályázatírás

Pályázatfigyelés és pályázatírás a legjobb szolgáltatóktól

Ügyfeleink számára nem csak a friss információkat biztosítjuk hétről-hétre pályázatfigyelési szolgáltatásaink által, hanem pályázatírást is nyújtunk.  Ez azt jelenti, hogy az egész év során korlátlan számban rendelhet pályázatírást is tőlünk.

Pályázatfigyelési szolgáltatásokat ma Magyarországon már a vállalkozások, alapítványok és egyesületek mellett egyre több magánszemély is igénybe vesz. Fontos szempont lehet a szolgáltatás, a pályázati források iránt érdeklődőknek, hogy minőségi pályázatírást csak kevés, referenciákkal is bíró szolgáltató vállal a pályázatfigyelést végző cégek közül.

Pályázatírási referenciáink:

  • Céges referenciáink, nyertes pályázatok információi: itt.
  • Egyesületi/alapítványi referenciáink, nyertes pályázatok információi itt.

Kiknek ajánljuk?

Olyan vállalkozásoknak / civil szervezeteknek (alapítványoknak, egyesületeknek) ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása. A naprakész pályázatfigyelés civil szervezeteknek is elengedhetetlen manapság, hiszen időben tudnak reagálni egy-egy pályázati lehetőségre, növelve esélyeiket a sikeres pályázati részvételre.


Aktuális pályázatok:

Mit kap Ön komplex pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében?

pályázatírást korlátlan számban 1 évig. Ön kiválasztja, mi megírjuk és beadjuk (az adott pályázat megírása előtt megbízási szerződés megkötése szükséges).

napi szintű pályázatfigyelést és azonnali értesítést a friss pályázatokról 365 napig a kiválasztott kategóriában/kategóriákban (Partnerünk a palyazatmenedzser.hu biztosítja a pályázatfigyelés szolgáltatást!)

ingyenes pályázati előminősítést 48 órán belül 1 éves időszakon keresztül

eszközbeszerzési, munkahely-teremtési, telephely-fejlesztési, energetikai, felújítási, építési, IT- és egyéb pályázatok, bértámogatások lehetőségét

Mennyibe kerül?

Komplex pályázatírási és pályázatfigyelési csomagunk listaárai tételesen:

Egyesületeknek/Alapítványoknak szóló pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés és értesítés civil szervezeteknek (alapítványok, egyesületek) szóló pályázatokról 365 napig, továbbá a szolgáltatás része pályázatírás (külön megállapodás megkötése szükséges az adott pályázat megírását megelőzően) is.

• E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
• Pályázatírás lehetősége (külön megállapodás szükséges)
• Ingyenes pályázati előminősítés 48 órán belül
• Folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon

Részletek

Vállalkozásoknak szóló Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés és értesítés vállalkozásoknak szóló pályázatokról 365 napig, továbbá a szolgáltatás része korlátlan számban igénybe vehető pályázatírás lehetősége is külön megállapodással az adott pályázat megírása előtt.

• E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
• Pályázatírás lehetősége 1 éven át (külön megállapodás szükséges)
• Ingyenes pályázati előminősítés 48 órán belül
• Folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon

Részletek

Magánszemélyeknek szóló pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés és értesítés a pályázatokról 365 napig magánszemélyek részére, továbbá a szolgáltatás része a pályázatírás lehetősége is külön megállapodással az adott pályázat megírása előtt.

• E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
• Pályázatírás lehetősége 1 éven át (külön megállapodás szükséges)
• Ingyenes pályázati előminősítés 48 órán belül
• Folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon. Figyeltetni kívánt témák száma: maximum 3 db

Részletek

Pályázatfigyelés hatékonyan

Azzal foglalkozunk, hogy átnézzük, átválogassuk a sokszor több száz oldalas pályázati dokumentációkat, így csak olyan pályázatokról küldünk értesítést, melyek valóban megfelelőek az Ön számára. Azokról viszont azonnal.

Miért éri meg a pályázatfigyelés?

  • időt és pénzt takarítunk meg Önnek, azzal, hogy megszűrjük a pályázati lehetőségeket
  • csak a legrelevánsabb pályázattokkal kell foglalkoznia, így nem fecsérli energiáját
  • növeljük a nyerési esélyeit: csak olyan pályázatról értesítjük, ahol valós esélye van a forrás elnyerésére

Filozófiánk szerint a tájékozottság nem az információáradattal egyenlő, hanem azzal, hogy a szükséges információk birtokába jut. Ez az a tájékozottság, ami nyertessé tesz!

Legyen tájékozott személyre szabott pályázati lehetőségeivel kapcsolatban!

Komplex pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunk

Ügyfeleink igényeire válaszul hívtuk életre komplex pályázatfigyelési és pályázatírási csomagunkat. Hiszünk benne, hogy ez a leghatékonyabb módja annak, hogy segítsük megbízóinkat, mert így nem csak az utolsó pillanatban kapcsolódunk be a pályázatírásba, hanem minden támogatást biztosítunk ahhoz, hogy szakmailag átgondolt, tartalmilag és formailag kifogástalan pályázati anyagok készülhessenek már jóval a leadási határidő előtt.

Hogyan működik?

Komplex pályázatfigyelési és pályázatírási csomagunk éves előfizetéssel működik és 4 alappilléren nyugszik:

  • pályázatfigyelés
  • pályázati tanácsadás
  • pályázatírás (kiegészítő szolgáltatás előzetes jelzés alapján igényelhető – külön megállapodás szükséges)
  • pályázati projektmenedzsment (kiegészítő szolgáltatás előzetes jelzés alapján igényelhető – külön megállapodás szükséges)

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében átnézzük, átválogatjuk a sokszor több száz oldalas pályázati dokumentációkat, a pályázatok feltételeit, így csak olyan pályázatokról küldünk értesítést, melyek valóban megfelelőek az Ön számára. Mégpedig azonnal.

Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk keretében 10 órás konzultációt biztosítunk minden megrendelőnknek budapesti irodánkban. Ez akár évi 5 alkalommal megtartott egyenként 2 órás konzultációt is magában foglalhat. Ennek megfelelően bőségesen elegendő arra, hogy részletekbe menően, személyre szabottan átbeszéljük a felmerülő pályázati lehetőségeket.

Pályázatírás

Minőségi, referenciákkal is ellenőrizhető pályázatírással tudjuk segíteni ügyfeleink céljainak megvalósulását: azon túl, hogy pontosan tájékoztatjuk pályázati lehetőségeiről formailag és tartalmilag is kifogástalan pályázati anyagokat nyújtunk be ügyfeleinknek. Közgazdász kollégáink professzionális színvonalon, sok év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött készítik elő a pályázatok legfontosabb részét képező pénzügyi költségvetést vagy akár egy komplex üzleti tervet. Jogi képzettségű tanácsadóink precíz munkájára bármikor számíthat pályázata összeállítása során.

Pályázati projektmenedzsment

Munkánk a nyertes pályázattal nem ér véget. A pályázati projektmenedzsment során – az ügyfeleink előzetes igénye esetén – segítséget nyújtunk a pályázat dokumentálásában, beszámolók és elszámolások elkészítésében és minden egyéb – pályázattal kapcsolatban – felmerülő teendőben.

A tájékozottság nyertessé tesz

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen, elengedhetetlen az információk gyors és azonnali elérhetősége.  Nincs ez másképp a pályázati lehetőségekkel sem. Ahhoz, hogy cége valós eséllyel pályázzon a lehívható forrásokra, naprakésznek kell lennie a pályázati lehetőségek terén. Pályázatfigyelési szolgáltatásunk pontosan ennek teremti meg a lehetőségét.

Hogy működik a pályázati értesítőnk?

Preferenciái és cégének profilja alapján értesítést küldünk e-mailben az aktuális és releváns pályázatokról. Amennyiben érdemesnek látja indulni a pályázaton, szakértőink ingyenes konzultációt biztosítanak előfizetésének időtartama alatt.