Pályázatírás

A sikeres pályázatírás a növekedés kulcsa. Napitender.hu partnerei részére mind közbeszerzési, mind uniós pályázatok írását vállalja vállalkozások és civil szervezetek részére egyaránt. Tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, ha valamely megálmodott projekt, vagy fejlesztés forráshiány miatt nem tud megvalósulni.

pályázatírás

Pályázatírás menete

Pályázatírás szolgáltatásunk keretében először személyes találkozót kezdeményezünk az érdeklőkkel. A konzultáció során felmérjük a cége számára potenciálisan elérhető pályázati lehetőségeket, majd bemutatjuk Önnek az adott pályázati rendszer (közbeszerzési, Európai Uniós, egyéb) legfontosabb jellemzőit (időszükséglet, várható költségek, támogatási formák, szerződéstípusok, projekt alapú támogatás stb.). A konzultáció végén pedig javaslatot teszünk Önnek a cége számára releváns aktuális pályázatokról, az általunk az Ön cége számára érdemesnek, ajánlottnak tartott szolgáltatásainkról.

Amennyiben ezek után úgy dönt, ha az adott közbeszerzési vagy európai uniós pályázatot a Napitender.hu csapata készítse el az Ön cége számára, kiválasztjuk az Ön számára legoptimálisabb pályázatírási konstrukciót. A pályázatírás történhet sikerdíjas formában, illetve fix megbízási díjjal.

Ingyenes előminősítés – a siker garanciája

Pályázatírás előtt minden esetben ingyenes előminősítést végzünk, melynek keretében kiderül, hogy milyen eséllyel indul vállalkozása, vagy civil szervezete egy adott pályázaton. A pályázati előminősítés során végigmegyünk a pályázat értékelési szempontjain, illetve azokon az általános kritériumokon, melyek teljesítése elengedhetetlen az adott projekt sikeres teljesítéséhez.

Rugalmas pályázatírási konstrukciók

Szolgáltatásunk keretében rugalmas konstrukcíókat kínálunk pályázatírásra. A pályázatírás egyaránt történhet sikerdíjas és fix díjszabással, valamint ezek kombinációjával.  Az ország egész területén vállaljuk pályázatok írását EU-s és közbeszerzési pályázatokra egyaránt.

Pályázatíróink

Pályázatíróink közbeszerzési és jogi ismeretekkel felvértezett tapasztalt szakemberek, akik segítségével az Ön cége is jó eséllyel vehet részt mind közbeszerzési, mind az Európai Unió által finanszírozott tendereken. A fentieken túl projektmegvalósítás esetén pénzügyi, gazdálkodási tudást is biztosítunk ügyfeleink részére a pályázatírás szolgáltatás részeként, melyek szintén fontos kritériumai az Ön pályázata pozitív, cége számára pénzügyi forrást eredményező elbírálásának.

Kérjük, tekintse át honlapunkon az aktuális pályázati lehetőségeket. Külön menüpontban találja a közbeszerzési és az Európai Unió által finanszírozott aktuálisan pályázható kiírásokat.

Amennyiben Önnek vagy munkatársainak nincs ideje a pályázatok böngészésére, próbálja ki online pályázatfigyelési szolgáltatásunkat.

 

 

Kérjen ajánlatot vagy további információt