Közbeszerzési ajánlatok összeállítása

Ajánlattétel, részvétel közbeszerzési pályázatokon 50 millió forint éves árbevétel feletti cégeknek

A gazdasági szereplők érvényesen akkor tehetnek ajánlatot, ha megfelelnek az adott közbeszerzési eljárásban az ajánlatkérő által a közbeszerzési dokumentumokban (felhívásban és dokumentációban) előírt feltételeknek, így például nem tartoznak a kizáró okok hatálya alá, megfelelnek az alkalmassági feltételeknek és az előírt további tartalmi, műszaki és formai követelményeknek. A közbeszerzési pályázatokon jellemzően éves 50 millió forint árbevétel feletti vállalkozások indulhatnak.

A közbeszerzés rengeteg lehetőséget tartogat a vállalkozások számára, azonban a legtöbb pályázni vágyó fennakad valamilyen technikai problémán, vagy gyakorlat hiányában feladja a szükséges adminisztratív munkát így számos megbízástól esik el. Probléma lehet az is, ha nem ismeri eléggé az EKR (Elektronikus Közbeszerzési Rendszer) használatát.

Ha ezen változtatna és szeretné azt, hogy egy szakmailag tapasztalt és referenciákkal bíró szakértői gárda állítsa össze közbeszerzési ajánlatait, akkor jó helyen jár!

A Kbt. évről évre jelentős változáson ment keresztül, így érdemes szakértőkkel dolgozniuk a cégeknek.

A közbeszerzés rengeteg lehetőséget tartogat a vállalkozások számára, azonban a legtöbb pályázni vágyó fennakad valamilyen technikai problémán, vagy gyakorlat hiányában feladja a szükséges adminisztrációs munkát így számos megbízástól esik el.

Tekintse át lehetőségeit, nálunk minden lényeges, közbeszerzéssel kapcsolatos szolgáltatást megtalál 1 helyen!

….

Szolgáltatásaink:

ingyenes közbeszerzési előminősítés (díjmentes rövid elemzést adunk közbeszerzési esélyeiről)

pályázatírás, közbeszerzési ajánlatok/részvételi jelentkezések összeállítása és benyújtása

uniós pályázatok összeállítása és benyújtása

közbeszerzési tanácsadás, az EKR (Elektronikus Közbeszerzési Rendszer) használata, vitarendezési és jogorvoslati kérelmek összeállítása

__

Miért a Napitender.hu?

  • magas minőségű és gyors szolgáltatást nyújtunk, akár 3 napon belüli teljesítéssel (közbeszerzési ajánlatok összeállítása)
  • pénzügyi és jogi szakembereink háttértudása előnyt jelent ügyfeleinknek (pályázati esélyek)
  • referenciák

__-

Mit kell tennem, ha szeretném, hogy közbeszerzési ajánlatomat a Napitender.hu szakértői készítsék elő?

Adja meg elérhetőségeit és munkatársaink 24 órán belül válaszolnak érdeklődésére!