Rólunk

A Napitender.hu munkatársai nemcsak magas szintű szakértelemmel (jogi, közbeszerzési, pénzügyi), de sokéves tapasztalattal is rendelkeznek a magyarországi pályázati rendszerek, különösképpen a EU-s pályázatok és közbeszerzési pályázatok területén. Munkatársaink – szakmai karrierjük során – mind ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldalon dolgoztak már, így jól ismerik a közbeszerzési tenderek sajátosságait. Az általunk felhalmozott tudás és szakértelem jelentősen megnöveli az Ön cége esélyeit is pályázati források megszerzésében.

Célunk, hogy az egymással szoros összefüggésben lévő szolgáltatásaink által versenyelőnybe hozzuk partnereinket, azon belül is elsősorban a kis- és középvállalkozásokat a hazai pályázati piacon.

Fontosnak tartjuk online szolgáltatásaink gyors, hatékony és naprakész működését, pályázatfigyelés szolgáltatásunk során folyamatosan, a nap 24 órájában figyeljük és gyűjtjük össze a hazai, éppen megjelent pályázatokat és egyedi igény jelzése esetén az egyéb pályázati lehetőségeket. A naponta összegyűjtött információkat másnap reggel küldjük meg partnereink elektronikus elérhetőségére.

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk (közbeszerzési és uniós pályázatok)  esetében mind online, mind személyes módon állunk partnereink rendelkezésére.

Pályázatírás szolgáltatásunk tekintetében először személyes találkozót kezdeményezünk az érdeklőkkel. A konzultáció során felmérjük a cége számára potenciálisan elérhető pályázati lehetőségeket, majd bemutatjuk Önnek az adott pályázati rendszer (közbeszerzési, Európai Uniós, egyéb) legfontosabb jellemzőit (időszükséglet, várható költségek, támogatási formák, szerződéstípusok, projekt alapú támogatás stb.).

A konzultáció végén pedig javaslatot teszünk Önnek a cége számára releváns aktuális pályázatokról, az általunk az Ön cége számára érdemesnek, ajánlottnak tartott szolgáltatásainkról. A szolgáltatások részleteivel vagy bármilyen, Önben felmerülő kérdéssel kapcsolatban keresse bizalommal munkatársainkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Megkeresésére 24 órán belül válaszolunk.

 

Kérjen ajánlatot vagy további információt