Pályázatfigyelés felsőfokon

A Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatfigyelés szerintünk: gyors és hatékony. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük, hanem igény esetén sikerdíjas konstrukcióban el is készítjük és benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást vállalkozásához/ civil szervezetéhez/ vagy éppen magánszemélyként! Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot!

pályázatfigyelés, pályázatírás

A pályázatfigyelés mellett vegyen igénybe kizárólag sikerdíjas pályázatírást egész évben!

Pályázatfigyelés és pályázatírás egy helyen

Ügyfeleink számára nem csak a friss információkat biztosítjuk hétről-hétre pályázatfigyelési szolgáltatásaink által, hanem az ingyenes (sikerdíjas) pályázatírást is.  Ez azt jelenti, hogy az egész év során korlátlan számban rendelhet pályázatírást további költségek nélkül.

Pályázatfigyelés szolgáltatásokat ma Magyarországon már a vállalkozások, alapítványok és egyesületek mellett egyre több magánszemély is igénybe vesz. Fontos szempont lehet a szolgáltatás, a pályázati források iránt érdeklődőknek, hogy pályázatírást csak kevés, referenciákkal is bíró szolgáltató vállal a pályázatfigyelést végző cégek közül.

 

Kinek ajánljuk?

Olyan vállalkozásoknak / civil szervezeteknek / magánszemélyeknek ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása. A naprakész pályázatfigyelés civil szervezeteknek is elengedhetetlen manapság, hiszen időben tudnak reagálni egy-egy pályázati lehetőségre, növelve esélyeiket a sikeres pályázati részvételre.

Mit kap Ön komplex pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében?

napi szintű pályázatfigyelést 365 napig a kiválasztott kategóriában/kategóriákban

ingyenes (sikerdíjas) pályázatírást korlátlan számban 1 évig. Ön kiválasztja, mi megírjuk és beadjuk.

ingyenes pályázati előminősítést 24 órán belül 1 éves időszakon keresztül

Mennyibe kerül?

Komplex pályázatírási és pályázatfigyelési csomagunk listaárai tételesen:

Civil

Pályázatfigyelés és értesítés civil szervezeteknek (alapítványok, egyesületek) szóló pályázatokról 365 napig, továbbá a szolgáltatás része korlátlan számban igénybe vehető sikerdíjas pályázatírás is

br. 29 990 Ft /év
E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
Ingyenes (sikerdíjas) pályázatírás 1 éven át
Ingyenes pályázati előminősítés 24 órán belül
folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon
Előfizetek
Céges

Pályázatfigyelés és értesítés vállalkozásoknak szóló pályázatokról 365 napig, továbbá a szolgáltatás része korlátlan számban igénybe vehető sikerdíjas pályázatírás is.

br. 55 990 Ft /év
E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
Ingyenes (sikerdíjas) pályázatírás 1 éven át
Ingyenes pályázati előminősítés 24 órán belül
folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon
Előfizetek
Lakossági

Pályázatfigyelés és értesítés magánszemélyeknek és/vagy egyéni vállalkozóknak szóló pályázatokról 365 napig, továbbá a szolgáltatás része korlátlan számban igénybe vehető sikerdíjas pályázatírás is.

br. 25 990 Ft /év
E-mailes értesítés a friss pályázatokról 365 napig
Ingyenes (sikerdíjas) pályázatírás 1 éven át
Ingyenes pályázati előminősítés 24 órán belül
folyamatos ügyfélszolgálat e-mailben/telefonon
Előfizetek

Pályázatfigyelés hatékonyan

Azzal foglalkozunk, hogy átnézzük, átválogassuk a sokszor több száz oldalas pályázati dokumentációkat, így csak olyan pályázatokról küldünk értesítést, melyek valóban megfelelőek az Ön számára. Azokról viszont azonnal.

Miért éri meg a pályázatfigyelés?

  • időt és pénzt tarítunk meg Önnek, azzal, hogy megszűrjük a pályázati lehetőségeket
  • csak a legrelevánsabb pályázattokkal kell foglalkoznia, így nem fecsérli energiáját
  • növeljük a nyerési esélyeit: csak olyan pályázatról értesítjük, ahol valós esélye van a forrás elnyerésére

Filozófiánk szerint a tájékozottság nem az információáradattal egyenlő, hanem azzal, hogy a szükséges információk birtokába jut. Ez az a tájékozottság, ami nyertessé tesz!

Legyen tájékozott személyre szabott pályázati lehetőségeivel kapcsolatban!

Komplex pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunk

Ügyfeleink igényeire válaszul hívtuk életre komplex pályázatfigyelési és pályázatírási csomagunkat. Hiszünk benne, hogy ez a leghatékonyabb módja annak, hogy segítsük, mert így nem csak az utolsó pillanatban kapcsolódunk be a pályázatírásba, hanem minden támogatást biztosítunk ahhoz, hogy szakmailag átgondolt, tartalmilag és formailag kifogástalan pályázati anyagok szülessenek már jóval a leadási határidő előtt.

Hogyan működik?

Komplex pályázatfigyelési és pályázatírási csomagunk  éves előfizetéssel működik és 4 alappiléren nyugszik:

  • pályázatfigyelés
  • pályázati tanácsadás
  • pályázatírás
  • pályázati projektmenedzsment (kiegészítő szolgáltatás előzetes jelzés alapján igényelhető)

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében átnézzük, átválogatjuk a sokszor több száz oldalas pályázati dokumentációkat, a pályázatok feltételeit, így csak olyan pályázatokról küldünk értesítést, melyek valóban megfelelőek az Ön számára. Mégpedig azonnal.

Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk keretében 10 órás konzultációt biztosítunk minden megrendelőnknek budapesti irodánkban. Ez akár évi 5 alkalommal megtartott 2 órás konzultációt is magában foglalhat. Így bőségesen elegendő arra, hogy részletekbe menően, személyre szabottan átbeszéljük a felmerülő pályázati lehetőségeket.

Pályázatírás

Pályázatírással tudjuk segíteni ügyfeleink céljainak megvalósulását: azon túl, hogy pontosan tájékoztatjuk pályázati lehetőségeiről formailag és tartalmilag kifogástalan pályázati anyagokat nyújtunk be ügyfeleinknek. Közgazdász kollégáink professzionális színvonalon, sok év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött készítik elő a pályázatok legfontosabb részét képező pénzügyi költségvetést, üzleti tervet. Jogi képzettségű tanácsadóink precíz munkájára bármikor számíthat pályázata összeállítása során.

Pályázati projektmenedzsment

Munkánk  a nyertes pályázattal nem ér véget. A pályázati projektmenedzsment során - az ügyfeleink előzetes igénye esetén - segítséget nyújtunk a pályázat dokumentációjában és minden egyéb - pályázattal kapcsolatban - felmerülő teendőben.

Pályázatfigyelő e-mail hétről hétre

Hétről-hétre értesülhet a cége, szervezete számára kiírt aktuális támogatásokról, pályázatokról. Csak az olyan pályázatokról tájékoztatjuk, melyeken valós nyerési esélykkel indul. Így a pályázatfigyelés az Ön számára előfizetése alatt áttekinthető és egyszerű lesz.

Naprakész pályázatfigyelés

Az adott pályázat megjelenését követő 24 órán belül email-ben értesítjük a kiírt pályázatról.

Pályázatfigyelés 100%-os pénzvisszafizetési garanciával

14 napig visszafizetési garanciát vállalunk, így ezen időszak alatt kockázatmentesen próbálhatja ki pályázatfigyelő szolgáltatásunkat.

Pályázatfigyelés csomagok

Számos pályázatfigyelés csomag közül választhat. A pályázatfigyelésen túl további extra szolgáltatásokhoz válnak elérhetővé: ingyenes pályázatírási, pályázai tanácsadási szolgáltatásokhoz juthat akár egy teljes évre.

A tájékozottság nyertessé tesz

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen, elengedhetetlen az információk gyors és azonnali elérhetősége.  Nincs ez másképp a pályázati lehetőségekkel sem. Ahhoz, hogy cége valós eséllyel pályázzon a lehívható forrásokra, naprakésznek kell lennie a pályázati lehetőségek terén. Pályázatfigyelési szolgáltatásunk pontosan ennek teremti meg a lehetőségét.

Hogy működik a pályázati értesítőnk?

Preferenciái és cégének profilja alapján értesítést küldünk e-mailben az aktuális és releváns pályázatokról. Amennyiben érdemesnek látja indulni a pályázaton, szakértőink ingyenes konzultációt biztosítanak előfizetésének időtartama alatt.

Pályázatfigyelés e-mailben

Lentebb láthat egy mintát pályázati értesítőnke, melyet minden egyes olyan alkalommal elküldünk Önnek, amikor profiljának megfelelő pályázat válik elérhetővé. Pályázatfigyelő e-mailünk asztali gépen és mobil eszközökön is könnyen áttekinthető.

Pályázatfigyelő e-mail minta:

pályázatfigyelés Iratkozzon fel most pályázatfigyelő szolgáltatásunkra és ismerje meg mindig elsőkézből pályázati lehetőségeit! Mert a tájékozottság nyertessé tesz!

.

Regisztráció