napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

Szerezz pályázatíró képesítést otthonról és olyan időtartam alatt, ami Neked és aktuális időbeosztásodnak leginkább megfelel! A pályázatíró szakma egyre inkább előtérbe kerül a piaci igények változásaival összhangban.

A vállalkozások, nonprofit szervezetek és önkormányzatok számára is elengedhetetlen a különböző forrásokból származó finanszírozás megszerzése, amelyek gyakran pályázati úton érhetők el. Ezek a képzések nem csupán az alapfogalmakat és technikákat fedik le, hanem gyakorlati tudást is nyújtanak a hazai és az Európai Unió által nyújtott támogatások jellemzőiről, a kreatív és célorientált szövegírás módszereiről, valamint a pályázatok költségvetésének és erőforrásainak tervezéséről.

Cégünk fő tevékenysége a pályázatírás, így egy olyan cégnél végezheted el a pályázatíró képzést, amelynek legfőbb tevékenysége nap mint nap a pályázatírás.

A képzés elvégzéséről TANÚSÍTVÁNYT kap minden résztvevő!

Bejelentett, nyilvántartási számmal rendelkező képzések (Nyilvántartási szám: B/2022/001241 és B/2022/001495).

__________

Az e-learning képzések tematikája

_________

 

Képzéseink formája: online, e-learning képzések, amelyek tehát bárhonnan, akár otthonról teljesíthetők!

Időtartam: saját egyéni időbeosztás szerint, ami lehet 3 hét vagy akár 3 hónap is (egyéni választás szerint)

Tanúsítvány kiadása a képzési követelményeket teljesítő hallgatóknak, akik teljesítették az adott képzéshez előírt követelményeket.

A 30 órás Online Pályázatíró Tanfolyam költsége: Most 85 900 Ft helyett 2024. március 19-ig 30%-os kedvezménnyel mindösszesen bruttó 59 900 Ft!

További képzési lehetőségek:

___

Teljesen online!

Tanulj a saját tempódban, bárhol is vagy – kényelmesen, otthonról!

Ingyenes pályázatíró kézikönyvet kapnak hallgatóink!

__

Amennyiben érdeklődsz a képzések (online pályázatíró tanfolyam és/vagy specializációk) iránt vagy éppen visszahívást kérsz tőlünk, kérjük add meg elérhetőségeidet az alábbi rövid űrlap kitöltésével!

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás