1. Önerő nélkül is nyerhet

IGEN! A mostani pályázati kiírások mindegyikében.  A támogatások maximális mértéke az aktuális iskolai pályázatokat tekintve minden esetben az összes elszámolható költség 100 %-a, azaz egyáltalán nem szükséges önerő bemutatása és felhasználása a projekt során.

2. Aktuális lehetőségek nagy száma

A fejlesztések nagy része a szakmai fejlesztésekről, új tanulási-tanítási módszertanok kidolgozásáról szól, de vannak olyan kiírások is, melyek keretében ingatlanfejlesztések, eszközbeszerzések valósíthatóak meg. Amennyiben az Ön intézménye egy az alábbiak közül, akkor kedvező eséllyel pályázhat:

isk

 ÁLTALÁNOS ISKOLÁK IS!!

3. Nagy összegű, több tízmillió Ft-ot elérő támogatások

A minimálisan igényelhető összeg 20 millió Ft, a maximálisan elnyerhető támogatás 75 millió forint. A rendelkezésre álló keretösszeg pályázatonként átlagosan mintegy 3-5 milliárd forint. Az esélyek tehát mindenki számára kedvezőek a nagyobb volumenű keretösszegek miatt (több száz nyertes pályázóval számolhatunk kiírásonként).

4. Alapítványi és egyházi iskoláknak is

Nemcsak állami intézmények pályázhatnak, remek lehetőségek állnak nyitva magánszemélyek, alapítványok, egyházak fenntartásában működő intézmények számára is.

5. Ingyenes pályázatírás

Jelen pályázatok esetében a pályázatok megírását INGYENESEN vállaljuk, tisztán sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk.

6. Ingyenes előminősítés

Az ingyenes előminősítési kérdőívet néhány másodperc alatt és pár kattintás elvégzésével kitöltheti. 24 órán belül tájékoztatjuk az előminősítés eredményeiről és az ebből következő pályázati lehetőségeiről.
http://napitender.hu/oktatasi-palyazatok/

7. Pénzügyi terv összeállítása

Nem szükséges önállón összeállítani az adott projekt pénzügyi tervét, segítünk önnek ebben is. Az üzleti és finanszírozási terv összeállítása pontos és előrelátó tervezést igényel, ezért minden esetben javasoljuk az előzetes konzultációt ennek tekintetében is.

8. Teljes projektmenedzsment

Az elnyert pályázati támogatások, uniós pályázatok pontos kifizetése érdekében a teljeskörű pályázati projektmenedzsment szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pályázati projektmenedzsment garantálja a pályázatok gyors és zökkenőmentes kifizetését és a pályázati ügyintézés problémamentes lebonyolítását.

pexels-photo__

 

 9. Proaktivitás. Lesznek-e még ilyen lehetőségek a közel jövőben?

Nem tudjuk. A fel-felvetődő hírek szerint 2020 után kevesebb vissza nem térítendő uniós forrással számolhatunk, ezért érdemes most belevágni a pályázatok elkészítésébe.

 

Felkeltettük figyelmét a pályázatok iránt? Jelentkezzen most INGYENES előminősítésre és tanácsadásra: http://napitender.hu/oktatasi-palyazatok/