napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása

Rekordösszegű 4.000.000 Ft-os támogatás nyerhet!

Megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2017. évre vonatkozó, NEA-18-SZ jelű „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2018.” című pályázati kiírása. A pályázat keretein belül idén akár rekordösszegű 4.000.000.- Ft értékű támogatás elnyerésére van lehetőség.  A leadási határidő kollégiumonként eltérő, 2018. 01. 29. és 2018. 02. 01. között van. Siessen, ragadja meg a lehetőséget! Segítünk, mutatjuk, hogyan!

civil szervezetek szakmai programjának támogatása
A pályázat célja

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek szakmai programjának támogatása révén.

Támogatható tevékenységek

1. civil szervezeteket, határon túli civil szervezeteket érintő szakmai programok, különösen évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények, valamint a programok megvalósításához közvetlenül kapcsolódó költségek támogatása (a Civil tv. 59. § (4) bek. b) pontja szerint határon túli civil szervezet önálló pályázatára ennél a pontnál van lehetőség)

2. nemzetközi civil kapcsolatokban a magyarországi civil szervezetek jelenlétének biztosítása, hazai és határon túli rendezvényeken, fesztiválokon történő részvétel támogatása, nemzetközi tagdíjakhoz támogatás biztosítása, európai integrációt elősegítő programok támogatása;

3. civil szférával kapcsolatos tudományos kutatások, monitoringtevékenység és nyilvántartási feladatok támogatása;

4. civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, illetve esélyegyenlőséget és akadálymentességet elősegítő tevékenység és intézmények támogatása

5. civil szférát bemutató kiadványok, elektronikus és írott szakmai sajtó támogatása

6. civil érdek-képviseleti tevékenység támogatása

A támogatás intenzitása

A pályázati támogatás intenzitása 100%-os, az elnyert keretösszeg teljes egészében felvehető előlegként a projekt megkezdése előtt. Önerő sem szükséges.

A támogatás összege

Az elnyerhető összeg civil szervezetenként akár 4.000.000 Ft is lehet. Ez tavalyhoz képest 1.000.000 Ft-tal többet jelent.

A jogusultak köre

A pályázat benyújtására jogosultak a Magyarországon nyilvántartásba vett szervezetek: szövetségek, alapítványok, egyesületek.

Milyen esélyekkel pályázna Ön a támogatásra?

Tudja meg most!

Kérjen ingyenes előminősítést az alábbi űrap kitöltésével. Így tudhatja meg a legegyszerűbben, hogy az Ön civil szervezete milyen esélyekkel indul a  pályázaton.

A pályázat teljes körű dokumentációja elérhető a http://civil.info.hu/palyazatok címen, azonban kollégiumonként legalább 90 oldalas. Szakértőink már és részletekbe menően elolvasták,  így az űrlap kitöltésével személyre szabottan tudnak támogatást nyújtani a felmerülő kérdésekben.

Az előminősítés teljesen ingyenes és semmire nem kötelezi Önt. Viszont lehetőséget ad arra, hogy a jövőben ne kelljen elvesznie a jogi útvesztőkben és kedvezményesen vegye igénybe teljes körű pályázatírási-, és ügyintézési szolgáltatásunkat, megsokszorozva ezzel nyerési esélyeit.

Kérjen most ingyenes előminősítést és teljes körű tájékoztatást!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pl.: kulturális, sport, szociális... stb
(nagyságrendileg)

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás