napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

 

2016 tavaszán főként családi házak energiahatékonyság-növelő beruházásainak támogatásával folytatódhat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által működtetett Otthon Melege Program.

A szigetelést és a fűtési rendszerek cseréjét a tavalyi pályázattól eltérően idén már nem külön-külön támogatná a kiíró, hanem teljes körű energiahatékonysági felújításban gondolkodnak az illetékes döntéshozók.

Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat, a 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat. A kidolgozás alatt álló pályázat keretében az épületek hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint a villamoshálózat felújítását támogatják.

A felújítási költség 40 százaléka lesz VÁRHATÓAN (még nem végleges információ, pályázati feltételek kidolgozás alatt vannak) vissza nem térítendő, uniós támogatás, míg az önrész várhatóan 45 százalék lesz. A maradék 15 százalék pedig kamatmentes, visszatérítendő támogatásból származik majd.

 

Készítsen előregisztrációt nálunk (a fenti előregisztrációs gombra kattintva).

Ebben az esetben nemcsak értesítjük a pályázat indulásáról, de lehetőséget nyújtunk arra is, hogy pályázatát is elkészíthessük (amennyiben Ön minket bízna meg a pályázat elkészítésével), így nem csak időben, de nagyobb esélyekkel is nyújthatja be pályázatát.

 

A pályázat megírásának díja (megbízási szerződés alapján): bruttó 29 000 Ft.

 

További információkért keressen minket elérhetőségeinken:

 

Tisztelettel:
Cserjési András, kapcsolattartó
Napitender.hu – A tájékozottság nyertessé tesz
Tel: +36 20 267 95 57
E-mail: cserjesi.andras@napitender.hu
Web: www.napitender.hu

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás