Aktuális pályázatok civil szervezeteknek

Pályázati támogatás civil szervezeteknek 3 – 30 milló forint értékben

Gondot okoz civil szervezetének finanszírozása? Igényeljen pályázati támogatást, tekintse át a kiemelt civil pályázatainkat! Kérjen ingyenes előminősítést és személyre szabott tájékoztatást az oldal alján lévő kapcsolati űrlapon és máris megtudhatja, hogy jogosult-e a pályázatokban elérhető 3 – 30 milló forint támogatásra, és azt is, hogy milyen esélyekkel indul az adott pályázaton.

Komplex pályázatfigyelési és pályázatírási csomag civil szervezeteknek

Az aktuálisan elérhető civil pályázatok áttekintő listája

1. VP-leader pályázatok – ingatlanfejlesztés és marketing

Az ország teljesen területén most is elérhető, aktuális kiírások jellemzően kistelepüléseken (falvak, kisvárosok) működő civil szervezetek részére.

A leader pályázatok célja a legtöbb esetben a helyi civil szervezetek tevékenységének fejlesztése új eszközökkel, infrastrukturális és technológia feltételek biztosításával. A pályázatból finanszírozható épületek felújítása, korszerűsítése és energetikai fejlesztése. Ezen túlmenően a pályázat igénybevehető különféle marketing tevékenységek támogatására.  Így például a civil szervezet megjelenését biztosító honlap és nyomtatott kiadványok elkészítésére van lehetőség. A támogatás igénybevehető még hirdetési költségekre, valamint rendezvények, közösségi programok finanszírozására.

A támogatás összege: 1-8 millió forint (a pontos pályázattól függően)

Szükséges önerő: 25-50% (a pontos pályázattól függően)

Ingyenes előminősítés

2.  Civil szervezetek működési és szakmai programjainak NEA-pályázatai -várható megjelenés 2018. őszén

Évről-évre megjelennek pályázati kiírások, melyek a civil szervezetek szakmai programját és működését hivatottak támogatni. Jellemzően  3.000.000 Ft-os támogatást biztosítanak. A NEA pályázatai a legismertebb, de korántsem egyetlen lehetséges pályázati források, melyekre a civil szervezetek pályázhatnak. Önerő ezeknél a pályázatoknál nem szükséges.

Az ismertség és a sok jelentkező miatt itt is a korai előkészítés, az időzítés kulcskérdésként kezelése elengedhetetlen annak érdekében, hogy már a pályázat kiírásának megjelenésekor is kész pályázati anyaggal rendelkezzen a jelentkező, ugyanis a pályázatok benyújtásának ideje is tényező lehet a pályázatok benyújtásánál. Nagyon egyszerűen fogalmazva, akkor a legnagyobb a nyerés esélye, ha egy civil szervezet a pályázatok kiírásakor már kész pályázati koncepcióval, ugrásra készen várja pályázat kiírását. Aki ilyenkor kezd el kapkodni, és egy gyorsan, felületesen összerakott pályázattal indul, az jó eséllyel elesik attól a támogatástól, ami pedig sok esetben megillethetné.

Ezeket a pályázatokat év közben is folyamatosan készítjük elő ügyfeleinknek, melyek jellemzően az ősz végén kerülhetnek beadásra a pályázati határidők függvényében. Itt tehát nagyon fontos az időbeli ütemezés, az előzetes készülés, hiszen nagyon sok múlhat azon a körülményen, hogy az adott pályázó hányadik pályázóként nyújtja be támogatási kérelmét az Emberi Erőforrások Minisztériumához.

A támogatás összege: 3 millió forint

Szükséges önerő: önerő nem szükséges

Ingyenes előminősítés

3. EU-s pályázatok civil szervezeteknek

A nagyobb összegű,  több tízmillió Ft összegű uniós támogatások támogatások komoly előkészítést és profi pályázatírói munkát igényelnek. Főleg azoknak az alapítványoknak és egyesületeknek ajánljuk ezeket a pályázatokat, ahol  – dokumentációval alátámasztható – élénk működési és szakmai tevékenység folyik már jelenleg is. A támogatások legfőképpen szakmai programok (humán fejlesztések, építés, eszközbeszerzés) megvalósítására használhatók fel.

Szakmai múlt, tapasztalat, életképes, gazdaságilag is megalapozott projektötlet nagy előnyt jelent ezeknél a pályázatoknál.

Önerő a legtöbb pályázat esetén egyáltalán nem szükséges, a támogatási intenzitás 100%-os.

Kiváltképp az oktatás, a szociális szféra és egyéb kulturális, sport és egészség területen működő civil szervezetek figyelmébe ajánljuk ezeket a pályázatokat.

A támogatás összege: 3-30 millió forint

Szükséges önerő: önerő nem szükséges

Ingyenes előminősítés

Az Ön civil szervezete milyen esélyekkel indul a fenti pályázatokon? Tudja meg most, kérjen ingyenes előminősítést és teljes körű tájékoztatást!

A pályázati előminősítés teljesen díjmentes, megrendelési-, és egyéb kötelezettséggel sem jár. A fenti pályázatokban elnyerhető támogatások több ezer civil szervezet küldetéséhez járulhatnak hozzá, Segítsen, hogy segíthessünk, ossza meg Ön is a lehetőséget!

Korábbi és évente ismétlődő részletes kiírások letölthető formátumban (döntéshozó szerint):

(vigyázat, 90 oldal egyenként)

Új nemzedékek jövőjéért kollégium

Nemzeti összetartozás kollégium

Mobilitás és alkalmazkodás kollégium

Társadalmi felelősségvállalás kollégium

Közösségi környezet kollégium

 

Korábbi nyertes projektjeink a teljesség igénye nélkül:

1. Támogatási kérelem száma: EFOP-3.3.7-17-2017-00003 azonosítószámú projekt. Kiíró: Emberi Erőforrások Minisztériuma. Nyertes pályázó neve: GÖNCRUSZKAI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG – Talentum Református Tehetséggondozó Általános Iskola. Az elnyert támogatás összege: 30.000.000 Ft.

2. Támogatási kérelem száma: NEA-TF-17-M-2017-00046. Nyertes pályázó: Nemzetek Háza, Nemzetek Közötti Baráti Társaságok Szövetsége. Az elnyert támogatás összege: 2 600 000 Ft.

3. Támogatási kérelem száma:NEA-TF-17-M-2017-00038. Nyertes pályázó: Magyar Neuroradiológiai Társaság. Az elnyert támogatási összeg: 650 000 Ft.

4. Támogatási kérelem  száma: NEA-KK-17-M-2017-00035. Nyertes pályázó: Magyar Neuroimaging Alapítvány. Az elnyert támogatási összeg: 150 000 Ft.

5. Támogatási kérelem száma: NEA-KK-17-M-2017-00037. Nyertes pályázó: Aszú-völgyi Palócok Térségfejlesztő, Hagyományőrző és Turisztikai Egyesület. Az elnyert támogatási összeg: 800 000 Ft.

6. Támogatási kérelem száma: NEA-KK-17-M-2017-00024. Nyertes pályázó: Révfülöpi Fürdőegyesület. Az elnyert támogatási összeg: 500 000 Ft.

7. Támogatási kérelem száma: NEA-NO-17-M-2017-00042. Nyertes pályázó: Túrkevéért Alapitvány. Az elnyert támogatási összeg: 400 000 Ft.

8. Támogatási kérelem száma: NEA-KK-17-M-2017-00029. Nyertes pályázó: Szárföldi Hagyományőrző Egyesület. Az elnyert támogatási összeg: 150 000 Ft.

9. Támogatási kérelem száma: NEA-UN-17-M-2017-00083. Nyertes pályázó: Történelmi, Kultúrális és Hadtörténeti Hagyományőrzésért Alapítvány. Az elnyert támogatási összeg: 250 000 Ft.

10. Támogatási kérelem száma: RKK-044-17. Nyertes pályázó: Kristály Alapítvány. Az Alternatív Közösségek Egyesületének a Régiós Közösségi Központok program keretében kiírt felhívására benyújtott pályázat 1 999 000 Ft támogatásban részesült.

11. GUL-15-C-2016-00080 A Gulág-harang és Zsúnyi Illés története című 7 perces rövidfilm elkészítése.Az elnyert támogatási összeg: 1 000 000 Ft.

12. Ügyfeleink által elnyert közbeszerzési pályázatok értéke 2017-ben több mint 60 000 000 Ft volt.