« Vissza a pályázatokhoz

GINOP-1.2.3-8.3.4-16 – Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás

EU-pályázat

Típus: EU-pályázat

Jelentkezési határidő: Folyamatosan

További információ:

Nem támogathatóak a közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. (Budapest, Pest megye) A pályázó székhelye ettől függetlenül lehet Budapest vagy Pest megye, a megvalósítás helyeként megjelölt telephelye szükséges, hogy más régióban legyen!

A pályázat keretében lehetőség van új eszközök, gépek beszerzésére, információs technológia-fejlesztésre, új informatikai eszközök és szoftverek beszerzésére (gyártási licenc, know-how beszerzésére) és ingatlan beruházásokra.

A felhívás keretében legalább 10%-os saját forrással, egyszerűsített eljárással, egyablakos rendszerben igényelhető akár 50 M Ft vissza nem térítendő támogatás valamint maximum 145 M Ft kölcsön. A vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön egyidejű igénybevétele kötelező.

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. január 31-től lehetséges.

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 5 millió és 50 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 10 millió Ft és 145 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 30%-a lehet.

A pályázat keretében lehetőség nyíilik a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges, új eszközök beszerzésére; a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület építésére, illetve a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó meglévő épületek átalakítására, bővítésére, korszerűsítésére, épületgépészeti beruházások végrehajtására; a fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges információs technológia-fejlesztésére, új informatikai eszközök és szoftverek (hardver, szoftver) beszerzésére; az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések lebonyolítására.

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)