napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

Vállalkozásoknak szóló pályázatok

Az alábbi aktuális pályázatokat ajánljuk figyelmébe. A pályázatok lényegét pár sorban összefoglaltuk, így pillanatok alatt áttekintheti azokat. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal akár e-mailben, akár telefonon.

2020.06.10.

1. Támogatott hitel mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, készletbeszerzések és működési költségek finanszírozására.

Információk itt.

2. Támogatott hitel mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, technológiai korszerűsítés finanszírozására

Információk itt. 

2020.05.31.

Pályázat magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésének támogatásáraA Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. pályázati felhívása magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztésének támogatására a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül. Információk: Itt és Itt, valamint díjmentes előminősítés ITT.

Európai uniós pályázat az új koronavírussal kapcsolatos tevékenységek támogatásáraAz Európai Bizottság pályázati felhívása az új koronavírussal kapcsolatos tevékenységek támogatására az egészségügy, egészségügyi technológia, valamint a szociális és gazdasági hatások területén. Pályázatot öt kategóriában lehet benyújtani, melyek a következők: a létfontosságú orvosi ellátás és felszerelés gyártásának áttervezése; orvosi technológiák, digitális eszközök és mesterséges intelligencia elemzések az ellenőrzés és az ellátás javítása érdekében magas technológiai szinten; a kitörésre adott válasz viselkedésbeli, társadalmi és gazdasági hatásai; páneurópai COVID-19 csoportok; valamint a COVID-19 szempontjából releváns már meglévő uniós és nemzetközi csoportok hálózatba szervezése. Pályázatot benyújtani konzorciumi formában lehet, melynek legalább három tagja van, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege függ a megpályázott témától, de legfeljebb 20 millió EUR. Információk: Itt  Pályázat nagyvállalatok és középvállalkozások beruházásainak támogatásáraA Pénzügyminisztérium pályázati felhívása nagyvállalatok részére, beruházások megvalósításának támogatására, a Nagyvállalati Beruházási Támogatási program keretében. Információk: Itt

Pályázat vállalkozásoknak, hordható elektronikai termékek fejlesztésének, tesztelésének, gyártásának támogatásáraA SmartEEs pályázati felhívása hordható elektronikai termékek fejlesztésének, tesztelésének, gyártásának támogatására a járványmegelőzés, diagnosztika és kezelés, valamint egyéb, nem a járvánnyal kapcsolatos területeken, mint például az OLED világítás, hajlékony kijelzők, integrált okos rendszerek, okos textíliák, elektronikai nyomtatás, szerkezeti elektronika, stb. A pályázók modern előállítási technológiához kapnak hozzáférést termékük előállításához. Az akcelerátor programba bekerülő pályázók akár 100.000 EUR értékű támogatást is kaphatnak. Információk: Itt  Pályázat komolyzenei foglalkozások kidolgozásának és megvalósításának támogatására  (egyéni vállalkozók, intézmények)A Nemzeti Kulturális Alap Zeneművészet Kollégiumának pályázati felhívása ismeretterjesztő tematikus, interaktív komolyzenei foglalkozások kidolgozásának és megvalósításának támogatására, a magyarországi alap- és középfokú oktatási intézményekben, zeneoktatási intézményekben tanuló diákok zenei nevelésének elősegítésére online oktatási anyagok létrehozásával, valamint a koncertlátogató közönség ismereteinek bővítését segítő online video vagy audio zenei anyagok (zenei illusztrációk, kis létszámú koncertek) létrehozásának támogatására a zene iránti nyitottság és a jövő koncertlátogató közönség számának növelése céljából. Információk: Itt

Pályázat mikro és kisvállalkozásoknak, innovációs tevékenységek, folyamatok, újdonságnak tekinthető és üzletileg hasznosítható prototípusok, termékek, technológiák és szolgáltatások kifejlesztésének támogatására

Információk itt.

Pályázat piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatására

Információk itt.

Pályázat szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatására

Információk itt.

2020.05.18.

ÚJ pályázati lehetőségett ajánljuk szíves figyelmébe: Május 18-tól már munkahelyteremtésre is van lehetősége vállalkozásának!

A támogatás mértéke a foglalkoztatót terhelő bruttó bér és szociális hozzájárulási adó 100%-a, de legfeljebb 200 ezer Ft havonta.

További információk: itt.

2020.05.10.

Óriási mennyiségű pénzt öntenek a döntéshozók a magyar gazdaságba új pályázatok révén még 2020 májusában.

Konkrét aktuális pályázatok:

  1. A vidéki telephellyel rendelkező vállalkozásoknak: GINOP-1.2.8-20 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása. Keretösszeg: 33 milliárd Ft. A felhívás megtalálható itt.
  2. A budapesti, pest megyei telephellyel rendelkező vállalkozásoknak: VEKOP-1.2.6-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása. Keretösszeg: 18,8 milliárd Ft A felhívás megtalálható itt.

Részletek itt.

2020.05.05.

2020. május 15-től a Széchenyi Kártya Program az alábbi új hitelkonstrukciókkal egészül ki:

a) Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz,

b) Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel,

c) Széchenyi Likviditási Hitel,

d) Széchenyi Beruházási Hitel Plusz,

Egyúttal ezek forgalmazásának az idejére a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel, Széchenyi Forgóeszközhitel és Széchenyi Beruházási Hitel forgalmazása felfüggesztésre kerül, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel meghosszabbítással, illetve felülvizsgálattal érintett hitelkérelmei kivételével.

A Széchenyi munkahelymegtartó hitel, a Széchenyi kártya folyószámlahitel plusz, a Széchenyi likviditási hitel és a Széchenyi beruházási hitel plusz ügyfelek által érzékelt, nettó kamata mindössze 0,1-0,5 százalék között mozog.

RÉSZLETEK:

1)  A Széchenyi munkahelymegtartó hitel futamideje kettő év, az igényelhető hitelösszeg maximuma pedig 750 millió forint. Munkabér megelőlegezésre, személyi jellegű ráfordításokra, bármely egyéb személyi jellegű kifizetésre, juttatásra használható, legfeljebb a vállalkozás 9 havi, kiemelt ágazatban – ilyen pl. különösen az idegenforgalmi, a kulturális, a kiskereskedelmi, a közlekedési és az egészségügyi – pedig legfeljebb 18 havi bérköltségét fedezheti.

A hitel nettó kamata 0,1 százalék, kamatfizetésre azonban az idei év végéig türelmi idő áll rendelkezésre, a tőketörlesztés türelmi ideje pedig 9 hónap. A termék önállóan vagy a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusszal együtt igényelhető. “A lehetőség újabb komoly segítséget jelent a magyar vállalkozások számára munkaerejük megtartásához a Gazdaságvédelmi Akciótervben elindított munkahelyvédelmi bértámogatás és a munkaidőkeret rugalmasabbá tétele mellett.”

2) A SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL PLUSZ HITELTERMÉK KIZÁRÓLAG A SZÉCHENYI MUNKAHELYMEGTARTÓ HITELLEL EGYÜTT IGÉNYELHETŐ.

A szabad felhasználású folyószámlahitel futamideje kettő év, a hitelt minden olyan vállalkozás is igényelheti, amelyet legkésőbb tavaly alapítottak. Az igényelhető hitelösszeg maximuma 100 millió forint, a vállalkozás által érzékelhető nettó kamat jelen termék esetében is 0,1 százalék. A kombinált hiteltermék együttes igénylése esetén maximum 40 százalékot kell kitennie a Széchenyi kártya folyószámlahitel plusz hitelterméknek.

3)  A Széchenyi Likviditási Hitel forgóeszközhitel futamideje 3 év, a hitelösszeg maximuma 250 millió forint, nettó kamata 0,2 százalék. A szabad felhasználású hitelt számla nélküli finanszírozással többek között forgóeszköz beszerzésre, egyéb igénybe vett szolgáltatásra, és akár hitelkiváltásra igényelhetik a vállalkozások.

4) A Széchenyi beruházási hitel plusz beruházási hitelcélokra, a kapcsolódó forgóeszköz-beszerzés finanszírozására (utóbbi maximum 20 százalék erejéig), tárgyi eszköz beszerzésre, üzletrész vásárlásra (generációváltás elősegítésére), hitelkiváltásra is felhasználható a részletes termékszabályzatban foglaltak alapján. A beruházási hitel futamideje átmeneti jogcímen maximum 6 év, csekély összegű támogatásként nyújtva maximum 10 év. A hitelösszeg legfeljebb 1 milliárd forint, a vállalkozás által érzékelt kamat 0,5 százalék.

A kamatfizetés türelmi ideje utóbbi két termék esetében szintén 2020 év vége, a tőketörlesztésé a likviditási hitel esetében 9 hónap, a beruházási hitel esetében pedig akár 24 hónap is lehet.

A HITELEK A SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAMOT BONYOLÍTÓ KAVOSZ ZRT-NÉL ÉRHETŐEK EL. MINDEN VÁLLALKOZÁS A SZÁMLAVEZETŐ BANKJÁN KERESZTÜL FÉRHET HOZZÁ A PROGRAM KERETÉBEN BIZTOSÍTOTT HITELFORRÁSOKHOZ.

2020.05.01.

Megjelent az MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá! program:
A bankok maximum 2,5 %-os kamatú hitelajánlatai közül válogathat.

MIRE VEHETŐ FEL? A vállalkozás üzleti tevékenységéhez kapcsolódóan

– Új és használt tárgyi eszköz beszerzésére
– Korszerűsítésre fejlesztésre
– Munkabér finanszírozására
– Hitel kiváltására
– Forgóeszköz finanszírozásra
– Cégvásárlás finanszírozására

Kamat: maximum 2,5%

Felvehető összeg:
A program keretében nyújtható hitel összegének alsó határa 1 millió forint, felső határa 20 milliárd forint.

Futamidő: maximum 3 vagy 20 év

Információk: itt.

2020.04.10.

Pályázat kis- és középvállalkozásoknak környezetbarát innovációk (technológiák, termékek, folyamatok, szolgáltatások és üzleti modellek) kifejlesztésének támogatására(EU-s, angol nyelvű). Információk itt  BértámogatásFRiSSÍTETT INFORMÁCIÓK (2020.04.10.)Mennyi is a bejelentett 70%-os bértámogatás a gyakorlatban? Konkrét számítások itt. Kormányzati intézkedések a vállalkozások megsegítésére: Információk itt.

2020.04.01.

Pályázat mezőgazdasági robotikai megoldások támogatására

Pályázati felhívás mezőgazdasági robotikai megoldások támogatására. A pályázat célja a robottechnológiák hatékony bevezetéséhez való európai ökoszisztéma felépítése az élelmiszeriparban, valamint a kkv-k támogatása annak érdekében, hogy hatékonyabbá és versenyképesebbé váljanak. Pályázatot 2-5 taggal rendelkező konzorciumok nyújthatnak be. A támogatás összege 300.000 – 500.000 EUR-ig terjed. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk itt.

Pályázat baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek fejlesztésére

Mezőgazdasági termelők nyújthatnak be pályázatot baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszerei fejlesztésének támogatására. A támogatás összege legfeljebb 30 millió Ft.

Információk itt.

Pályázat újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésének támogatására

Az infokommunikációs ágazatban működő (TEÁOR 60-63. alá besorolt főtevékenységű), kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások nyújthatnak be pályázatot újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésének támogatására. A támogatás összege 5 millió – 1800 millió Ft/járás.

Információk itt.

Pályázat megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs célú foglalkoztatásának támogatására

Meghívásos pályázati felhívás megváltozott munkaképességű munkavállalók 2020. április 1. – december 31. közötti időszak vonatkozásában rehabilitációs célú tartós, vagy tranzit foglalkoztatásának támogatására az alábbi területekre vonatkozóan: Harsány, Sajószentpéter, Hejőbába, Bélapátfalva, Ludányhalászi, Tar, Makó, Apátfalva, Székkutas, Mártély, Nyíregyháza, Gödöllő, Szekszárd településeken megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók részére. A pályázat keretösszege 174.277.500 Ft.

Információk itt.

2020.03.20.

Pályázat elektronikai alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására

Pályázati felhívás elektronikai alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására. A program célja az Európai Unió Horizont 2020 programja keretében az ipari szereplők (köztük a kkv-k) és a nonprofit kutatóhelyek nemzetközi együttműködése révén a társadalom igényeit kielégítő, megbízható, környezetbarát, okos és komplex (az emberrel és egymással is kommunikáló, a fizikai és a virtuális teret összekötő) rendszerek kifejlesztése a mikrochipektől a kész eszközig (autóig, repülőgépig) terjedő értéklánc mentén. Az ipar által meghatározott fő tématerületek: mikro/nanoelektronika, beágyazott/kiber-fizikai rendszerek és okos rendszerek integrációja. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább 3 tagja van, amelyek különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege legfeljebb 25.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk itt.

Pályázat multinacionális vállalat globális, társadalmi vállalkozásfejlesztési programjában való részvételre

Pályázati felhívás startupok számára globális, társadalmi vállalkozásfejlesztési programban való részvételre. A kiválasztott vállalkozások különféle támogatásokat kaphatnak a készségek fejlesztése, a fenntarthatóság és az akadálymentesítés területén, továbbá kapcsolatba léphetnek nagy kereskedelmi, állami szektorbeli és nem kormányzati szervezetekkel, valamint más szociális vállalkozásokkal. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk itt.

2020.03.16.

Pályázat álláskeresőknek, vállalkozóvá válást elősegítő támogatás elnyerésére

Az egyik megyei kormányhivatal pályázati felhívása álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás elnyerésére (előfizetőknek belépés után látható, melyik megyében). A támogatás összege legfeljebb 2.000.000 Ft.

Információk itt.

Pályázat minőségi termékek és szolgáltatások elismerésére szolgáló védjegy használatára

Magánszemélyek, jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező társaságok, egyéni vállalkozók, valamint alkotóközösségek nyújthatnak be pályázatot minőségi termékek és szolgáltatások elismerésére szolgáló védjegy használatára.

Információk itt.

2020.02.19.

2020-1.1.1-KKV START felhívás – társadalmi egyeztetés

Információk itt

2019.02.13.

Pályázat kiemelt ágazatokba tartozó vállalatok fejlesztéseinek és beruházásainak támogatására

Kiemelt ágazatokba (élelmiszeripar, egészséggazdaság, járműipar, zöld gazdaság, IKT szektor, elektronika ipar, speciális gépgyártás, stb.) tartozó gazdasági társaságok, egyéni cégek, szövetkezetek, európai részvénytársaságok, valamint európai szövetkezetek nyújthatnak be pályázatot fejlesztéseik és beruházásaik támogatására. A támogatás összege legfeljebb 400 millió Ft.

Információk itt.

2020.01.16.

Pályázat kis- és közepes méretű vállalkozásoknak (KKV-k), külpiaci megjelenésük, exporttevékenységük támogatására

Pályázati felhívás a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára külpiaci megjelenésük és exporttevékenységük támogatására. A támogatás összege a vállalt tevékenységtől függően 1.000.000 – 10.000.000 Ft.

Információk itt.

2020.01.14.

Pályázat mezőgazdasági termelőknek EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozás támogatására

Minőségrendszer(ek) tagjainak minősülő, illetve oltalom alatt álló elnevezésű terméket előállító, aktív mezőgazdasági termelők, illetve ezen termelők csoportjai nyújthatnak be pályázatot EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozásának támogatására. A támogatás összege legfeljebb 5000 eurónak megfelelő forintösszeg/termelő, illetve csoport/5 év. A támogatott pályázatok várható száma: 1500 db.

Információk itt.

2019.12.12.

Átszabták a gazdaságfejlesztési EU-pályázatok keretét, új kiírások jönnek

Több nagy keretösszegű uniós kapacitásbővítési, kutatás-fejlesztési és élelmiszeripari gazdaságfejlesztési pályázat keretét jócskán módosították és a felszabaduló keretekből vagy meglévő kiírásokhoz csaptak hozzá, vagy új felhívásokat hirdetnek meg – derült ki a minap közzétett Magyar Közlönyből. Az egyik legnagyobb keretösszegű új pályázat a munkavállalók egészségügyi szűrésének támogatását célozza majd 10 milliárd forintos keretösszeggel.

Információk itt.

Pályázat a Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatására az élelmiszeripar és a borászat területén

Pályázati felhívás a Rövid Ellátási Lánc együttműködő csoportok mezőgazdasági termelő tagjainak gazdaságaiban élelmiszeripari és borászati beruházási elemek megvalósításának támogatására. Támogatható tevékenységek: Élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztése esetén: Termeléshez kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása; és/vagy a célterülethez tartozó tevékenységet szolgáló épületek, építmények kivitelezése. Borászati üzemek fejlesztése esetén: Szőlőfeldolgozáshoz, mustkezeléshez, bor-, pezsgő-, illetve habzó bor készítéséhez, bor-, pezsgő-, illetve habzó bor kezeléséhez, tárolásához, érleléséhez és kiszereléséhez kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása; és/vagy a célterülethez tartozó tevékenységet szolgáló épületek, építmények kivitelezése. A támogatás összege egyéni beruházás esetén maximum 15.500.000 Ft; kollektív beruházás esetén 155.000.000 Ft.

Információk itt.

Pályázat kis- és közepes méretű vállalkozások (KKV-k) részére, foglalkoztatási létszám növelése céljából

Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld területén székhellyel rendelkező gazdasági társaságok, non-profit gazdasági társaságok, egyéni cégek és szövetkezetek pályázhatnak 3-15 új unkavállaló foglalkoztatásához támogatásra. Az egy főre jutó támogatás maximális mértéke a becsült 2 teljes éves bérköltség 70%-a kisvállalkozás esetén, 60%-a középvállalkozás esetén.

Információk itt.

2019.09.24.

Pályázat kiemelkedően sikeres  családi vállalkozások díjazására
Az évi 300 millió forint árbevételt meghaladó, Magyarországon bejegyzett cégek nyújthatnak be pályázatot családi vállalatoknak szóló  kiválósági díj elnyerésére. A kategóriánkénti díjazottak trófeát, valamint  megjelenési lehetőséget kapnak.

Információk: Itt

Pályázat  a Magyar Multi Program keretében tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó tanácsadók  kiválasztásához
Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó tanácsadók kiválasztásához. Az  Előminősítési Tanúsítvány érvényessége 6 hónap. A támogatott pályázatok várható  száma: 50 vállalkozás.

Információk: Itt

Pályázat  kulturális örökség helyreállításának és újjáélesztésének támogatására Szlovákia  területén
Szlovákia területén  bejelentett köz-és magánszervezetek, for-profit és non-profit szervezetek  pályázhatnak a kulturális örökség helyreállításának és újjáélesztésének  támogatására. A pályázatot társulások is benyújthatják. A támogatás összege  minimum 200.000 EUR, maximum 1.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Pályázat  vállalati egészségprogramok díjazására
Kis-, közép -, és nagyvállalatok nyújthatnak be pályázatot  vállalati egészségprogramjaik díjazására. A pályázó vállalatnak lehetősége van  bemutatni minden olyan módszert és programot, amellyel gondoskodó,  egészségtudatos vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet.

Információk: Itt

Pályázat  gyakornokok foglalkoztatásának támogatására
Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok,  szövetkezetek, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek vagy kettős  könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei nyújthatnak be pályázatot  gyakornokok foglalkoztatásának támogatására. A támogatás összege 2.500.000 – 22.176.000 Ft.

Információk:Itt

Pályázat kutyabarát vendéglátóhelyek  és munkahelyek díjazására
Pályázati felhívás kutyabarát vendéglátóhelyek és munkahelyek díjazására tíz kategóriában. Kategóriánként egyetlen vállalkozás nyerheti el a  díjat.

Információk: Itt

Észak-Alföldi  Innovációs Díj 2019 – Pályázat innovatív vállalkozásoknak
Az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő közép és nagyvállalatok, mikro- és kivállalkozások valamint egyéni vállalkozók nyújthatnak be pályázatot az Észak-Alföldi Innovációs Díj 2019. évi  elnyerésére. Az Észak-Alföldi díj egy szakmai és erkölcsi elismerés, plakett és  oklevél formájában.

Információk:Itt

Pályázat a foglalkoztathatóságot  elősegítő, innovatív tanulási/tanítási technológiai megoldásokat fejlesztő vállalkozásoknak
Pályázati felhívás a foglalkoztathatóságot elősegítő,  innovatív tanulási/tanítási technológiai megoldásokat fejlesztő startup vállalkozások számára. Olyan projekteket támogatnak, amik a gépi tanulás, a  meseterséges intelligencia, valamint a virtuális valóság területén működő  szoftverprototípussal rendelkeznek. A nők által alapított technológiai  startupok jelentkezését különösen támogatják. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Családbarát  Hely – Pályázat Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely védjegy  elnyerésére  Magyarországi mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek  pályázhatnak Családbarát Hely (Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató  Hely) védjegy elnyerésére. Bármely területen (versenyszféra, közszféra,  nonprofit szektor) tevékenykedő szervezet nyújthat be pályázatot. A családbarát  szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, mely egyre nagyobb  jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban. A védjegy elnyerése fontos  versenyelőnyt jelent a védjegyjogosultnak a PR és CSR (társadalmi  felelősségvállalás) tekintetében, vonzóbbá teszi a minősítést megszerző  szervezetet a munkavállalók és ügyfelek körében.

Információk: Itt

Pályázat  a művészet és a technológia összekapcsolását elősegítő európai szintű pilot  projekt támogatására
Pályázati felhívás a művészet és a technológia összekapcsolását elősegítő európai szintű pilot projekt támogatására. Pályázatot nyújthatnak be  konzorciumi formában non-profit és for-profit szervezetek, nemzeti, regionális  és helyi hatóságok, egyetemek, oktatási intézmények, alapítványok,  kutatóintézetek, valamint művészeti intézmények. A konzorciumoknak legalább 3  tagból kell állnia, amelyek három különböző részt vevő országban vannak  bejegyezve. A pályázat keretösszege 1.050.000 EUR, amely összegből egy  projektet fognak támogatni.

Információk: Itt

Pályázat  külföldi könnyűzenei koncertek támogatására
Legalább három éves szakmai múlttal rendelkező magyarországi könnyűzenei művészek és együttesek, önálló jogi személyiséggel rendelkező  szervezetek, továbbá egyéni vállalkozók, egyéni cégek nyújthatnak be pályázatot  külföldi vendégszereplés támogatására magyarlakta területen, nyilvános koncerten,  túlnyomóan magyar anyanyelvű közönség számára. A támogatás összege legfeljebb 500.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat  a tudásátadás területén kiemelkedő kis, közép- és nagyvállalatok részére
Kis, közép- és  nagyvállalatok nyújthatnak be pályázatot Tudásbarát szervezet díj 2019. évi  elnyerésére, a tudásátadás területén létező jó gyakorlatok elismerésére. A  pályázó vállalkozásoknak lehetősége nyílik több szakmai rendezvényen való  részvételre.

Információk: Itt

Pályázat  hírnévmenedzsment tevékenységek és kommunikációs kampányok elismerésére
Magyarországon  bejegyzett PR ügynökségek és vállalatok nyújthatnak be pályázatot PR-díj 2019.  évi odaítélése céljából hírnévmenedzsmentmunkák és kampányok elismerésére.

Információk: Itt

Pályázat filmművészeti fesztiválok, filmhetek, filmnapok előkészítésének  és megrendezésének támogatására
Jogi személyek, egyéni  vállalkozók, valamint magánszemélyek nyújthatnak be pályázatot filmművészeti  fesztiválok, filmhetek, filmnapok előkészítésének és megrendezésének  támogatására a legújabb hazai és nemzetközi filmművészeti értékek, irányzatok megismertetése, terjesztése érdekében. Az igényelhető támogatás az  összköltségvetés maximum 80%-a lehet.

Információk: Itt

Pályázat filmművészeti tematikájú nyomtatott sajtótermékek támogatására
Sajtótermék-kiadási tevékenységet és/vagy sajtótermék megjelentetését előmozdító, segítő tevékenységet folytató szervezetek és egyéni  vállalkozók nyújthatnak be pályázatot nagy hagyományú, vagy újabb, innovatív,  jelentős, filmművészeti tematikájú, országos, vagy fontos regionális  szereppel rendelkező területi, magyar nyelvű nyomtatott  sajtótermékek megjelentetésének támogatására. A pályázat keretösszege:  20.000.000 F

Információk: Itt

Pályázat filmművészeti értékkel bíró, online sajtótermékek támogatására Sajtótermék-kiadási tevékenységet és/vagy sajtótermék megjelentetését  előmozdító, segítő tevékenységet folytató szervezetek és egyéni vállalkozók  nyújthatnak be pályázatot nagy hagyományú, vagy újabb, innovatív, jelentős  filmművészeti értékkel bíró, online sajtótermékek megjelentetésének támogatására. A pályázat keretösszege: 20.000.000 Ft

Információk: Itt

Mentorprogram KKV-k részére uniós vállalkozás- és  termékfejlesztési programban való részvételre felkészítés segítésére
Mentorprogram innovatív KKV-k számára, a Horizont 2020 keretprogram korábban KKV eszköz, jelenleg EIC Accelerator néven futó  pályázatára való felkészülés segítésére.

Információk: Itt

2019.09.15.

lyázat  európai klaszterek együttműködéseinek támogatására
Pályázati felhívás európai klaszterek együttműködéseinek támogatására. A pályázatot konzorciumi formában is be lehet adni, ebben az  esetben a konzorciumnak minimum 3 szervezetből kell állnia, melyek 3 különböző  részt vevő országban vannak bejegyezve. Összesen 24 javaslatot támogatnak. A  támogatás összege kategóriánként eltérő, de legfeljebb 450.000 EUR. A pályázati  kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Nemzetközi pályázat innovatív  divatipari megoldások díjazására és támogatására
Pályázati felhívás a korai fázisban lévő innovatív divatipari megoldások díjazására és támogatására. A zsűri összesen 5 nyertest választ,  akik részesülnek az 1 millió dolláros nyereményből és részt vehetnek az egy  évig tartó accelerator programban. A pályázatra vállalkozások, szervezetek és  magánszemélyek egyaránt jelentkezhetnek. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Pályázat komolyzenei mesterkurzusok  megvalósításának támogatására
A zenei oktatás és továbbképzés területén többéves  gyakorlattal rendelkező előadó-művészeti együttesek, alap- és középfokú oktatási intézmények, továbbá a pályázat benyújtásakor 18. életévüket betöltött  magánszemélyek, és egyéni vállalkozók nyújthatnak be pályázatot komolyzenei  mesterkurzusok megvalósításának támogatására. A támogatás összege legfeljebb 1.000.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat könnyűzenei képanyagok,  képfelvételek készítésének, terjesztésének támogatására
A képfelvételeket  készítő, a kiadványokat megjelentető, a pályázat benyújtásakor 18. életévüket  betöltött magánszemélyek, jogi személyek, valamint egyéni vállalkozók, egyéni  cégek nyújthatnak be pályázatot legalább három éves szakmai múlttal rendelkező könnyűzenei formációk, előadók által létrehozott könnyűzenei képanyagok,  képfelvételek készítésének, terjesztésének támogatására. A támogatás összege  legfeljebb 500.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat komolyzenei hang- és  képanyagok készítésének, terjesztésének támogatására
A hang- és képfelvételeket készítő és/vagy a kiadványokat megjelentető, a pályázat benyújtásakor 18. életévüket betöltött magánszemélyek,  jogi személyek, valamint egyéni vállalkozók nyújthatnak be pályázatot  komolyzenei hang- és képanyagok készítésének, kiadásának és terjesztésének  támogatására. A támogatás összege legfeljebb 2.000.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat PR díj elnyerésére
Magyarországon bejegyzett ügynökségek, illetve  PR-tevékenységet végző, vagy ilyet megrendelő egyéb cégek nyújthatnak be pályázatot PR díj elnyerésére.

Információk: Itt

Pályázat  külföldi könnyűzenei koncertek támogatására
Legalább három éves szakmai múlttal rendelkező magyarországi könnyűzenei művészek és együttesek, önálló jogi személyiséggel rendelkező  szervezetek, továbbá egyéni vállalkozók, egyéni cégek nyújthatnak be pályázatot  külföldi vendégszereplés támogatására magyarlakta területen, nyilvános  koncerten, túlnyomóan magyar anyanyelvű közönség számára. A támogatás összege legfeljebb 500.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat könnyűzenei hangfelvételei  készítésének, terjesztésének támogatására
A hangfelvételeket készítő, a kiadványokat megjelentető, a  pályázat benyújtásakor 18. életévüket betöltött magánszemélyek, jogi személyek,  valamint egyéni vállalkozók, egyéni könnyűzenei formációk,  előadók könnyűzenei hangfelvételei készítésének, terjesztésének  támogatására. A támogatás összege legfeljebb 1.000.000 Ft.

Információk: Itt

Az Év Gyára 2019 – Pályázat gyártó  tevékenységet folytató vállalkozásoknak
Pályázati felhívás az Év Gyára Díj 2019. évi odaítélése  céljából gyártó tevékenységet folytató vállalkozások számára kilenc kategóriában. A nyertes vállalatok egy évig viselhetik és büszkén kommunikálhatják (mind dolgozóik, mind partnereik felé) az összetett ÉV GYÁRA  díjat illetve az egyes kategóriadíjakat.

Információk: Itt

Pályázat nagyvállalatoknak és velük  együttműködő mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, beszállítóvá válás  támogatására
Nagyvállalatok és vele a  program keretében együttműködési megállapodással kapcsolódó mikro-, kis- és középvállalkozások (egyéni vállalkozók is) nyújthatnak be pályázatot  beszállítóvá válás, kapacitásbővítés, eszközbeszerzés, termékkínálat-bővítés,  humán erőforrás fejlesztés, szervezetfejlesztés, kutatási és fejlesztési tevékenység, iparjogvédelem, valamint egyéb tevékenységek támogatására. A  támogatás összege 20.000.000 – 200.000.000 Ft.

Információk: Itt

2019.09.08.

Pályázat fenntartható turisztikai  fejlesztések és turisztikai KKV-k kapacitásfejlesztésének támogatására
Pályázati felhívás fenntartható turisztikai fejlesztések és  turisztikai KKV-k kapacitásfejlesztésének támogatására. Pályázatot állami, vagy  magánszervezetek, KKV-k, oktatási intézmények, kutatóintézetek, nemzetközi  szervezetek, valamint kereskedelmi és ipari kamarák nyújthatnak be konzorciumi  formában. A konzorcium minimum 5, maximum 10 tagból kell, hogy álljon, melyek  legalább 5 különböző országban vannak bejelentve. A konzorciumok a pályázat keretein belül legalább 60 turisztikai KKV-t támogatnak. A pályázati kiírás  nyelve angol.

Információk: Itt

A „Nyílt Innováció” című pályázati felhívá
A pályázat a tervek szerint 2019. októberben indul, 1,1 milliárd Ft keretösszeggel. A felhívás célja, hogy ösztönözze a KKV-k bevonását nagyvállalatoknál felmerülő, de nem a nagyvállalat alaptevékenységéhez kapcsolódó kutatási és innovációs kérdések, problémák megoldásába, így erősítve a köztük lévő együttműködést és biztosítva a köztük lévő tudásáramlást, valamint a hazai KKV-k versenyképességét, továbbá aktív, tényleges együttműködés kialakítása.

Információk Itt.

Felhívás grafika és design  tematikájú versenyen részvételre, tervezőgrafikai, képgrafikai és formatervezési díjak elnyerésére
Magyar állampolgárságú,  18. életévét betöltött természetes személyek vagy Magyarországon bejegyzett  jogi személyek (cég) nyújthatnak be pályázatot grafika és design tematikájú  versenyen való részvételre, tervezőgrafikai, képgrafikai és formatervezési  díjak elnyerésére. A kategóriánkénti első három helyezett, valamint a különdíjasok értékes nyereményeket kapnak.

Információk: Itt

2019. 09.02.

Pályázat kompetencia központok létrehozásának,  kutatási infrastruktúra fejlesztésének támogatására
Felsőoktatási intézmény, Vállalkozói kutatóhely, Vállalkozás  (nem kutató jellegű), valamint Nonprofit kutatóhely nyújthat be pályázatot  konzorciumi formában kompetencia központok létrehozásának, kutatási  infrastruktúra fejlesztésének támogatására. A támogatás összege 1 Mrd Ft – 5  Mrd Ft.

Információk:Itt

Pályázat  mentorálási és hálózatépítési programban való részvételre (startupok? )
Pályázati felhívás mentorálási és hálózatépítési programban  való részvételre a V4 országok területén bejegyzett startupok számára. A  nyertes startupoktól 2-2 fő részt vehet a kiíró által szervezett egy hetes  mentorálási programban, valamint a 10 napos mobilitási programban a V4  országokban.

Információk: Itt

Az Év Honlapja 2019 – Pályázat  kiemelkedő honlapok elismerésére
Honlapot fejlesztő vagy tulajdonló vállalkozások és magánszemélyek nyújthatnak be pályázatot online marketingkommunikációs pályázaton való részvételre, kiemelkedő honlapok, technológiai megoldások, az  influencer és a közösségi kampányok elismerésére.

Információk: Itt

Pályázat  közösségimédia-kampányok elismerésére
Versenypályázati felhívás közösségimédia-kampányok  elismerésére vállalkozások számára. A díjazott cég értékes nyereményeket,  tárgyi elismerést és megjelenési lehetőséget kap.

Információk: Itt

Startupbarát  média – Pályázat a startup ökoszisztéma fejlesztése terén tett kimagasló  erőfeszítések díjazására (startup?)
Pályázati felhívás Startup Europe Awards  Hungary versenyen való részvételre, a startup ökoszisztéma fejlesztése  terén tett kimagasló erőfeszítések díjazására. A StartUp Europe Awards díjjal  az Európai Bizottság az unió legjobb startupjait díjazza számos kategóriában.

Információk: Itt

Pályázat  kutatók képzési, mobilitási és karrierfejleszési célú helyi, nemzeti és  nemzetközi programjainak támogatására (3 egynástól független jogi személy vehet rajta részt- ez  nem tudom, hova tartozik)
Pályázati felhívása kutatók képzési, mobilitási és  karrierfejleszési célú helyi, nemzeti és nemzetközi programjainak támogatására.  A programokat arra ösztönzik, hogy fedezzék fel az összes kutatási területet,  de konkrét tudományágakra is összpontosíthatnak. Doktori képzéseket és  ösztöndíjprogramokat kívánnak támogatni.

Információk: Itt

Pályázat  kulturális tartalomipari innovációs platform(ok) fejlesztésére
Pályázati felhívás kulturális tartalomipari innovációs  platform(ok) fejlesztésének támogatására. A pályázat keretösszege 1.038.000 EUR, amelyből legfeljebb 3 projektet kívánnak támogatni. Pályázatot jogi  személyiséggel rendelkező szervezetek nyújthatnak be. A pályázati kiírás nyelve  angol.

Információk: Itt

Pályázat  tömör, kereskedelmi célú kommunikációs üzenetek megfogalmazására, díjazására (nem egyértelmű, hogy kinek szól)
Pályázati felhívás tömör, 6 szavas, kereskedelmi célú kommunikációs üzenetek megfogalmazására, díjazására vállalkozások számára. A  díjazottak egyenként nettó 120.000 Ft pénzjutalomban, valamint további  nyereményekben részesülnek.

Információk: Itt

Pályázat kiemelkedő  ügyfélszolgálatok díjazására
Bármilyen cég nyújthat be pályázatot Konferencia Szervezői Versenypályázaton való részvételre kiemelkedő ügyfélszolgálatok díjazására. A  nyertes pályázó értékes nyereményeket és megjelenési lehetőséget kap.

Információk: Itt

Online fizetés – Üzleti  ötletpályázat vállalkozásoknak
Ötletpályázati felhívás az online fizetés  népszerűsítéséért, elterjedéséért kereskedők és e-kereskedők  (webshoptulajdonosok) számára. Mutassák be a kereskedők, milyen  stratégiával és taktikával kedveskednek, szolgálnak a  vásárlóknak/fogyasztóknak az ökoszisztémájukban, hogy élmény legyen az  online fizetés és ezáltal afelé tereljék fizetési hajlandóságukat.

Információk: Itt

Pályázat energetikai startupoknak  vállalkozásfejlesztési programban részvételre
Pályázati felhívás energetikai startupoknak  vállalkozásfejlesztési programban való részvételre. A pályázat keretén belül  módszertani támogatást nyújtanak a feltörekvő vállalkozások számára. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Pályázat közösségi média játékok  díjazására
Pályázati felhívás közösségi média játékok díjazására  vállalkozások számára. A nyertes értékes jutalmakat, tárgyi elismerést és sajtómegjelenést kap.

Információk: Itt

Pályázat tőkehiányos feldolgozóipari  kis- és középvállalkozások beruházásainak támogatása céljából
Pályázati felhívás tőkehiányos feldolgozóipari kis- és középvállalkozások beruházásainak támogatása céljából. A támogatást azok a  vállalatok kaphatják, amelyek élen járnak Magyarországon a technológiai  megújulásban, és példát mutatnak a gazdaságosabb, költséghatékonyabb,  környezeti értelemben fenntarthatóbb gazdálkodásban. Támogatható tevékenységek: kapacitásbővítés, új létesítmény létrehozása, termékkínálat bővítése, termelési  folyamat alapvető megváltoztatására irányuló induló beruházások, termékek  piacra vitele, kutatási és fejlesztési tevékenység, kapcsolódó iparjogvédelem,  innovációs partnerségi eljárás, kapcsolódó energiahatékonysági beruházás,  kapcsolódó megújuló energia használatát célzó beruházás. A támogatás összege  100 – 400 MFt.

Információk: Itt

Pályázat a környezetszennyezés  bármilyen formájával kapcsolatos tudományos projektek támogatására
Pályázati felhívás a környezetszennyezés bármilyen formájával kapcsolatos tudományos projektek támogatására. A pályázatot jogi személyiséggel  rendelkező szervezetek nyújthatják be, akár konzorciumi formában is. A  pályázatot elnyerő projektek 20.000 EUR támogatást, valamint szakmai  segítséget, megjelenési és mentorálási lehetőséget kapnak egy hat hónapos  időszakra. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Európai uniós pályázat közösségi gazdasági  tevékenységeket elősegítő európai hálózat támogatására
Pályázati felhívás közösségi gazdasági tevékenységeket  elősegítő európai hálózat támogatására. A felhívás lehetőséget teremt a stratégiai interregionális együttműködés létrehozására és együttműködési  projektek kidolgozására a regionális és helyi hatóságok és a szociális gazdaság  szereplői között. A pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, amelyet  legalább három jogi személyiségel rendelkező vállalkozás alkot, és három  különböző EU-s országban vannak bejelentve. A támogatás összege legfeljebb 50.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angoll.

Információk: Itt

Európai uniós pályázat a mozik innovatív  kulturális központokként való működését elősegítő tevékenységek támogatására
Pályázati felhívás mozik innovatív kulturális központokként  való működését elősegítő tevékenységek támogatására. Cél az újszerű kulturális  központok létrehozása különösen az olyan területeken, ahol korlátozott a mozi  és a kulturális infrastruktúra. A projektek időtartama legfeljebb 18 hónap  lehet. A pályázatokat konzorciumi formában kell benyújtani. A támogatás összege  200.000 – 700.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Európai uniós pályázat a szociális  gazdaság erősítését elősegítő tevékenységek támogatására
Pályázati felhívás a szociális gazdaság erősítését elősegítő tevékenységek támogatására. A pályázatokat konzorciumi formában kell  benyújtani, melynek legalább 3 tagja van legalább 3 különböző uniós  tagállamból. A támogatás összege legfeljebb 50.000 EUR projektenként. A  pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Az Év Technológiai Újítása –  Pályázat innovatív turisztikai termékek díjazására
Pályázati felhívás az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” díj 2019. évi odaítélése céljából innovatív turisztikai termékek elismerésére a Magyar  Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) Társult tagjai számára. A nyertes  oklevélben, és üvegdíjban részesül.

Információk: Itt

Pályázat az európai startup és  scale-up ökoszisztéma adatkezelő platform kezelésére és fejlesztésére
Pályázati felhívás az európai startup és scale-up  ökoszisztéma adatkezelő platform kezelésére és fejlesztésére. A pályázat keretösszege 1.000.000 EUR, amelyből egyetlen projektet kívánnak támogatni.

Információk: Itt

Pályázat globális biztonsági  innovációs díj elnyerésére
Pályázati felhívás globális biztonsági innovációs díj  elnyerésére. A díjjal a globális biztonság fejlesztését célzó innovatív és új megoldásokat ismerik el. A díjjal járó pénzjutalom összege 10.000 CHF.

Információk:Itt

Európai uniós pályázat kis- és  közepes méretű zenei rendezvényhelyszínek együttműködésének támogatására
Pályázati felhívás kis- és közepes méretű zenei rendezvényhelyszínek együttműködésének támogatására. A pályázat keretében  összesen 15 együttműködési projektet kívánnak támogatni. A pályázatot  konzorciumi formában lehet benyújtani, amelynek legalább két tagból kell  állnia. A támogatás összege minimum 30.000 EUR, legfeljebb 70.000 EUR.

Információk: Itt

Pályázat integrált digitális  egészségügyi információs projekt(ek) támogatására a betegek egészségügyi  információkhoz való hozzáférésének, illetve az egészségügyi információk megértésének és betartásának céljából
Pályázati felhívás integrált digitális egészségügyi  információs projekt(ek) támogatására a betegek egészségügyi információkhoz való  hozzáférésének, illetve az egészségügyi információk megértésének és  betartásának céljából. A projekt időtartama alatt egy fenntarthatósági terv  kerül kidolgozásra, amely javaslatokat fogalmaz meg arra vonatkozóan, hogy a  sikeres koncepciók és technológiai megközelítések hogyan továbbíthatók és valósíthatók  meg fenntartható és gyakorlati módona a digitális egészségügyi ökoszisztémában  nemzeti és regionális szinten. A pályázati kiírás nyelve angol.

Infomációk: Itt

Pályázat startup versenyben  részvételr
A piacra lépés fázisán már túl lévő, vagy legalább  prototípussal rendelkező startupok nyújthatnak be pályázatot startup versenyen való részvételre. A versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok az Európai  Bizottság által támogatott döntőben versenyezhetnek, öt vállalkozás  bemutatkozhat a világ legnagyobb technológiai fesztiválján, valamint további  értékes médiaszereplési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.

Információk: Itt

Pályázat ismeretterjesztő és  környezetkultúra rendezvények támogatására
Jogi személyek, egyéni vállalkozók nyújthatnak be pályázatot  magas színvonalú, hagyományteremtő, valamint többéves hagyománnyal rendelkező  ismeretterjesztő és környezetkultúra rendezvények – szakmai táborok,  konferenciák, szakmai – közösségi találkozók, fórumok, – megvalósításának  támogatására. A pályázat keretösszege 20.000.000 Ft.

Információk: Itt

Pályázat kiemelkedő  ügyfélszolgálatok díjazására
Bármilyen cég nyújthat be pályázatot Konferencia Szervezői Versenypályázaton való részvételre kiemelkedő ügyfélszolgálatok díjazására. A  nyertes pályázó értékes nyereményeket és megjelenési lehetőséget kap.

Információk: Itt

2018.08.26.

Megjelent az Irinyi-terv iparstratégiai támogatási programjának új kiírása hétfőn
A 2,5 milliárd forintos keretre szeptember 2. és 23. között pályázhatnak a kis- és középvállalkozások. A programban a feldolgozóipar vállalatainak technológiai megújulását támogatják.

Információk itt.

ÚJ KKV-s pályázat hamarosan:

Közzétették a feltételesen visszatérítendő támogatási formát kínáló felhívás tervezetét, amely a “Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása” címet viseli (GINOP-1.2.10-19). A 2 milliárd forint keretösszegű kiírás keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások várhatóan 5 és 40 millió forint között igényelhetnek támogatást új eszközök, gépek beszerzéséhez, új technológiai rendszerek kialakításához, valamint ezekhez kapcsolódó információs technológia-fejlesztéshez.

Információk itt.

Pályázat összművészeti fesztiválok támogatására

Fesztiválokat megrendező, önálló jogi személyiséggel rendelkező szervezetek, mint jogi személyek nyújthatnak be pályázatot összművészeti fesztiválok támogatására elsősorban az IZP által támogatott alkotók produkcióinak, másodsorban a program által nem támogatott, de az IZP célcsoportját jelentő fiatal és pályakezdő alkotók produkcióinak bemutatására, ezáltal a műfaj széleskörű népszerűsítésére. A támogatás összege legfeljebb 3.000.000 Ft.

Információk itt.

Pályázat környezetvédelmi területen üzleti ötlettel rendelkező spartupoknak vállalkozásfejlesztési programban részvételre

Pályázati felhívás Accelerator programban való részvételre a környezetvédelmi területen üzleti ötlettel rendelkező spartupok számára. A program kétnapos Bootcamp-pel kezdődik, ezután hetente kerül sor mentorálásra. A nagy potenciállal rendelkező, és a programban sikeresen szereplő vállalkozások akár 50 ezer Euró támogatásban részesülhetnek.

Információk itt.

Pályázatok energiahatékony és energiatudatos vállalatok, intézmények, iskolák és önkormányzatok díjazására

Minden energiatudatos belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet nyújthat be pályázatot energiahatékony és energiatudatos díjak és címek elnyerésére.

Információk itt.

2019.08.21.

Pályázat művészek és kulturális szakemberek mobilitását elősegítő támogatási rendszer működtetéséhez kapcsolódóan

Jogi személyiséggel rendelkező non-profit és for-profit szervezetek, oktatási intézmények, kutatóintézetek, hatóságok, valamint nemzetközi szervezetek nyújthatnk be pályázatot művészek és kulturális szakemberek mobilitását elősegítő támogatási rendszer működtetéséhez kapcsolódó támogatás elnyerésére. A támogatás összege 750.000 EUR. A kiíró legfeljebb két pályázatot támogat. A pályázatot konzorciumi formában lehet beadni, aminek legalább 3 tagja van. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Építészeti tervpályázat akadálymentes közlekedési javaslat kidolgozására

Tervpályázati felhívás az Egri Vár új, attraktív emelőberendezéssel megvalósítandó (akadálymentes) közlekedési javaslatának kidolgozására. A díj legmagasabb bruttó összege: 3.000.000 HUF. A díjazás, vagy megvétel legkisebb bruttó összege: 500.000 HUF.

Információk: Itt

Pályázat szlovákiai szervezeteknek, művészeti területen megvalósuló, kétoldalú, izlandi, liechtensteini és norvég szervezetekkel történő együttműködések kialakítására és fejlesztésére

Pályázati felhívás szlovákiai szervezeteknek, művészeti területen megvalósuló, kétoldalú, izlandi, liechtensteini és norvég szervezetekkel történő együttműködések kialakítására és fejlesztésére. Minden pályázó szervezetnek legalább egy, a donor országban lévő partnerszervezettel együtt kell benyújtani a pályázatot. A támogatás összege maximum 5.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

Pályázat vállalkozásoknak etikai díj elnyerésére

Az üzleti életben etikus, felelősségteljes magatartással résztvevő vállalkozások nyújthatnak be pályázatot üzleti etikai díj elnyerésére. A díjjal embléma, logó viselésének jogosultsága jár együtt.

Információk: Itt

Pályázat szlovákiai szervezeteknek, kulturális örökség területen megvalósuló, kétoldalú, izlandi, liechtensteini és norvég szervezetekkel történő együttműködések kialakítására és fejlesztésére

Pályázati felhívás szlovákiai szervezeteknek, kulturális örökség területen megvalósuló, kétoldalú, izlandi, liechtensteini és norvég szervezetekkel történő együttműködések kialakítására és fejlesztésére. Minden pályázó szervezetnek legalább egy, a donor országban lévő partnerszervezettel együtt kell benyújtani a pályázatot. A támogatás összege maximum 5.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk: Itt

2019.08.14.

Pályázat HR kampányok, HR kommunikációs megoldások díjazására

Minden, Magyarországon tevékenykedő cég nyújthat be bályázatot saját, vagy ügynökség által készített megoldásainak, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáinak díjazására.

2019. 07. 31.

Pályázat kiterjesztett valóság és  virtuális valóság megoldások támogatására
Pályázati felhívás kiterjesztett valóság és  virtuális valóság megoldások támogatására. A program célja a kiterjesztett valóság és virtuális valósághoz kapcsolódó ipari tevékenység fejlesztésének felgyorsítása, illetve a startupok, cégek, valamint befektetők összekapcsolása.  A támogatás maximális összege projektenként 50.000 EUR

Információk itt.

Kreatív pályázat köztéri alkotás megvalósítására
Pályázati felhívás köztéri kerítésen  megvalósítandó alkotás tervezésére és megfestésére. Pályázhatnak társadalmi szervezetek, közintézmények, alapítványok, magánszemélyek, vállalkozások, gazdasági társaságok. A győztes tervek megvalósításának költségeit a kiíró  bruttó 80 eFt/kerítéselem áron téríti meg.

Információk itt.

Pályázat  vállalkozóvá válás támogatására
A Békés Megyei Kormányhivatal pályázati  felhívása vállalkozóvá válás támogatására, illetve vállalkozói tevékenység beindítására. A támogatás összege legfeljebb 3 millió Ft.

Információk itt.

Pályázat  kreatív designdíj elnyerésére
Magyarországon  bejegyzett cég, tervezőiroda, kommunikációs ügynökség, illetve grafikusi,  tervezői tevékenységet folytató magánszemély nyújthat be pályázatot Kreatív  Design díjak elnyerésére.

Információk  itt.

Pályázat a kultúrát támogató  vállalkozások díjazására
Pályázat  a kultúrát és művészeteket támogató vállalkozások díjazására. A díj azokat a  felelősen gondolkodó vállalkozásokat és mecénásokat hivatott elismerni, akik  nyitott és befogadó szellemiséggel, tudatos választás útján lépnek kapcsolatba  a művészeti élet képviselőivel és projektjeivel, majd közös gondolkodás útján  alakítanak ki működő konstrukciókat a közös jó érdekében.

Információk  itt.

Pályázat vállalkozói készségeket  fejlesztő amerikai programban való részvételre
Pályázati  felhívás európai kutatók, start-upok, kis- és közép-vállalkozások számára az  amerikai piacra történő kijutásuk támogatására.

Lehetőségek: vállalkozói  készségfejlesztés program, amely lehetőséget ad a kijutó szakembereknek  kapcsolatba lépni amerikai intézményekkel, mentorokkal, IP szakértőkkel és  potenciális partnerekkel; megismerni az engedélyeztetési és kereskedelmi  folyamatokat a helyi innovációs ökoszisztémában.; munkaállomás biztosítása a projekt keleti központjában (Boston – MIT), ahol egy közösség tagjaként a  helyszínen van lehetőség munkavégzésre és kapcsolatépítésre.; munkaállomás  biztosítása a projekt nyugati központjában (San Francisco – Silicon Valley), ahol egy közösség tagjaként a helyszínen van lehetőség munkavégzésre és kapcsolatépítésre. A pályázati kiírás nyelve angol.

Információk  itt.

Pályázat vállalatoknak, tehetségfejlesztő  programban való részvételre
Pályázati  felhívás tehetségfejlesztő programban való részvételre hazai vállalatok  számára. A támogatással a vállalat részben egy egyedi program megvalósítását is  elindítja, valamint hozzájárul a kiíró tehetségsegítő tevékenységéhez.

Információk  itt.

2019. július 23.

Hír: Még legalább 80 milliárdért jönnek gazdaságfejlesztési EU-pályázatok

Április elején már bejelentették az illetékesek, hogy még több tízmilliárd forintos új uniós pályázati keretek várhatók, azóta pedig ezek egy részét már közölték is, itt vannak az újabb információk.

Információk itt.

Támogatási lehetőség a szárítmány-előállítók részére

Vissza nem térítendő, általános csekély összegű támogatás a zöldség- és gyümölcsfélékből, gyógynövényekből és fűszernövényekből forró levegővel mesterségesen szárított, illetve aszalt termény előállításához felhasznált fűtési költségek után, szárítmány-előállító tevékenységet folytató vállalkozásoknak.

Információk itt.

Pályázat mezőgazdasági vállalkozások fejlesztésére

Kárpátaljai lakcímmel rendelkező bejegyzett és leendő egyéni vállalkozók, illetve kárpátaljai bejegyzési címmel rendelkező és bejegyzés előtt álló mikro- és kisvállalkozások nyújthatnak be pályázatot kapacitásbővítési, innovációs támogatás elnyerésére a mezőgazdaság területén. A támogatás összege kategóriánként legfeljebb 3.000.000 Ft.

Információk itt.

Pályázat minőségi mentes élelmiszerek gyártóinak díjazására

Cégek és jogi személyek nyújthatnak be pályázatot Mentes-M Díj elnyerésére, minőségi mentes élelmiszerek gyártóinak elismerésére. Zsűrizésre csak a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhetnek. Mutassa meg, hogy Ön gyártja, forgalmazza a legjobb, legízletesebb mentes termékeket hazánkban!

Információk itt.

45 milliárd fejlesztési pénzre pályázhatnak kkv-k

Hamarosan pályázható a piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatására kiírt 45 milliárdos felhívás.

Információkért keresse ügyfélszolgálatunkat (cserjesi.andras@napitender.hu).

2019. július 11.

OMÉK Élelmiszeripari Nagydíj – Pályázat  innovatív élelmiszeripari termékek, eljárások, csomagolási- vagy egyéb innovációk díjazására
Pályázati  felhívás Élelmiszeripari Nagydíj odaítélése céljából innovatív élelmiszeripari  termékek, eljárások, csomagolási- vagy egyéb innovációk díjazására. A Nagydíjat  nyert gyártó a díjazás tényét terméke csomagolásán, nyilvános megjelenésein feltüntetheti, a pályázó oklevélben részesül.

Információk  itt.

OMÉK Élelmiszerpazarlás megelőzéséért Díj  – Pályázat élelmiszerelőállítással és élelmiszerkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak
Az  Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK résztvevő,  Magyarországon bejegyzett élelmiszer-előállító vállalkozások és  élelmiszerkereskedelemmel foglalkozó vállalkozások nyújthatnak be pályázatot  OMÉK Élelmiszerpazarlás megelőzéséért Díj elnyerésére.

Információk  itt.

2019. július 3.

Pályázat szállodák fejlesztésének  támogatására
Magyarországon bejegyzett székhelyű vagy  telephelyű, gazdasági társaságok, költségvetési szervek, önkormányzatok vagy intézményeik vagy az általuk alapított gazdasági társaságok, valamint egyházi  jogi személyek nyújthatnak be pályázatot szálláshelyek létesítésének  támogatására, szállodák fejlesztésére a Dunakanyar kiemelt turisztikai  fejlesztési térségben. A támogatás összege szálloda fejlesztés esetén: 55 – 400  millió Ft.

Információk itt.

Pályázat hazai termékek piaci  bevezetésének szakmai támogatására és értékesítésére
Legalább egy lezárt üzleti évvel és  legalább 10 és max. 300 millió Ft éves árbevétellel rendelkező, Magyar jog  szerint működő, bejegyzett vállalkozások nyújthatnak be pályázatot a piacon  széles körben még nem megtalálható termékek értékesítésére és ezen termékek piacra  bevezetésének szakmai támogatására.

Információk itt.

Pályázat  újrakezdő vállalkozóknak mentorálási, képzési és közösségi programban  részvételre
Pályázati  felhívás újrakezdő vállalkozóknak mentorálási, képzési és közösségi programban  való részvételre. A projekt keretein belül 8 hónap áll rendelkezésükre a  mentoroknak és mentoráltaknak, hogy együttműködést építsenek ki és  tapasztalatokat osszanak meg egymással.

Információk  itt.

Pályázat egyéni vállalkozók és mikro- és  kisvállalkozások eszközbeszerzéseinek támogatására
Pályázati  felhívása egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások eszközbeszerzéseinek  támogatására szlovénia magyarlakta területein. A támogatás összege legfeljebb  25.000 EUR.

Információk  itt.

Pályázat vendéglátó egységek  tulajdonosai, működtetői részére, hagyományos cigányzene népszerűsítésének támogatására
Magyarország  vidéki, vagy budapesti, turisztikai szempontból frekventált helyszínein működő  vendéglátó egységek tulajdonosai vagy működtetői, üzemeltetői nyújthatnak be  pályázatot a hagyományos cigányzene népszerűsítésének támogatására. A zenészek  megbízási díjának bruttó összege 16 257 Ft/nap (nettó: 10 000 Ft/nap +  járulékok) A zenekarvezetők megbízási díjának bruttó összege: 32 514 Ft/nap (nettó:  20 000 Ft/nap + járulékok).

Információk  itt.

Pályázat vállalkozóknak mentorprogramban  mentorként való részvételre, vállalkozók fejlesztésére, mentorálására
Pályázati  felhívás mentorprogramban mentorként való részvételre, újrakezdő és fejlődni  vágyó vállalkozók mentorálására. A projekt alapvetően egy olyan nemzetközi  tanulási hálózatot biztosít, amelyben a szakpolitikai és intézményi szereplők  egymástól is tanulhatnak, de amelyben az érintetteket is jó pár pilot kezdeményezésbe bevonják, és figyelik ezek hatásait, eredményeit.

Információk  itt.

Pályázat az elsődleges mezőgazdasági  tevékenységek és a parasztgazdaságban történő kiegészítő tevékenységek fenntartásának és fejlesztésének támogatására
Pályázati  felhívás az elsődleges mezőgazdasági tevékenységek és a parasztgazdaságban  történő kiegészítő tevékenységek fenntartására és fejlesztésének ösztönzésére  Szlovénia magyarlakta területein. A támogatás összege legfeljebb 25.000 EUR.

Információk  itt.

Pályázat mikro- és kisvállalkozások  munkahelyteremtő beruházásainak támogatására
Tolna  megyében telephellyel, fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások  nyújthatnak be pályázatot munkahelyteremtő beruházásaik támogatására. A  támogatás összege: 2 millió Ft/új munkahely.

Információk  itt.

További információkat szeretne  kapni a  fenti pályázatokkal kapcsolatban?

Keresse  ügyfélszolgálatunkat:
E-mail:   cserjesi.andras@napitender.hu. Személyes konzultáció egyeztetett időpontban lehetséges az alábbi címen: 1054  Budapest, Kálmán Imre  u. 1.
Napitender.hu Tanácsadó és  Szolgáltató Kft.

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás