napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

Üzletfejlesztési, tanácsadási szolgáltatásunk kifejezetten vállalkozások fejlesztésére és növekedésére fókuszál. Célunk, hogy segítsünk Önnek és vállalkozásának a piaci lehetőségek maximális kiaknázásában, üzleti stratégiák kidolgozásában és a pénzügyi bevételeinek növelésében.

A vállalkozásfejlesztési szolgáltatások mellett pályázatfigyelés (tenderértesítés), pályázatírás és projektmenedzsment szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Célunk, hogy minden vállalkozás számára tökéletes megoldást nyújtsunk, ezért gondosan terveztük meg személyre szabott szolgáltatási csomagjainkat. Akár alap piaci elemzésre, akár komplex üzleti stratégiára van szüksége, vagy teljes körű üzletfejlesztési tervet keres, kínálatunkban megtalálja a vállalkozása szükségleteinek megfelelő lehetőséget. Minden csomagunk célja, hogy támogassa vállalkozása egyedi igényeit és elősegítse a hosszú távú növekedést.

Szolgáltatási csomagjaink részleteit az alábbiakban ismertetjük:

Hogyan működik?

A megállapodás formája megbízási szerződés. A tanácsadás során intelligens megoldásokon alapuló üzletfejlesztési dokumentáció készül kifejezetten és egyedileg az Ön vállalkozására szabva a különböző üzlet- és vállalkozásfejlesztési megoldásokat.

A célpiac elemzése: Azonosítjuk célpiacodat és feltárjuk potenciális vevőid igényeit. Termék- és szolgáltatásfejlesztési tanácsadás.

Versenytársak feltérképezése: Megvizsgáljuk, milyen hasonló szolgáltatásokat kínálnak mások a piacon. Meghatározzuk, hogy milyen tényezők, megoldások tehetik egyedivé az Ön vállalkozása által nyújtott szolgáltatásokat.

Pénzügyi elemzés, kockázatelemzés: költséghatékonyság mérése, erősségek és gyengeségek meghatározása. Jelenlegi üzleti környezet vizsgálata, forráslehetőségek felkutatása (pályázati támogatások, kamattámogatott visszatérítendő források ajánlása).

Marketing és Kommunikáció: marketing stratégia, hatékony online kommunikációs megoldások kidolgozása.

Működési, technológiai javaslatok: javaslatok és elemzések az operatív működési, aktuális technológiai színvonal emelésére.

____

Megoldásaink:

A Start Csomag ideális választás azok számára, akik alapvető piaci elemzést és üzleti tanácsadást keresnek.

Az Okos Csomag részletesebb elemzést és tanácsadást kínál, többek között pénzügyi és marketing területeken.

Prémium Csomag a legátfogóbb, minden szolgáltatást tartalmaz, beleértve a működési javaslatokat, a technológiai fejlesztéseket és a kockázatkezelést is.

Extra kiegészítő: A Start, a Haladó Csomag és Prémium csomag előfizetőinknek uniós fejlesztési pályázatok előkészítését és benyújtását csak sikerdíjas konstrukcióban is vállaljuk!

Az első, 60 perces  vállalkozásfejlesztési online konzultációnk most ingyenes!

____________

Mit ajánlunk mi?

Vállalkozása üzleti célú fejlesztését az alábbi területeken:

ingyenes előzetes, e-mailes, telefonos vagy online konzultációt az érdeklődőknek

innovatív piaci elemzés, üzleti stratégia készítése vállalkozása számára, termék /vagy szolgáltatási fejlesztési tanácsadás

intelligens pénzügyi elemzés, marketing és kommunikációs tanácsadás

működési javaslatok, technológiai javaslatok biztosítása, kockázatkezelés felmérése

díjmentes pályázatfigyelés, tenderértesítés

sikerdíjas pályázatírás (uniós és hazai fejlesztési, valamint közbeszerzési pályázatok egyaránt) és projektmenedzsment szolgáltatások (pénzügyi források, támogatások megszerzése)

 

Kiknek ajánljuk?

Kisvállalkozásoknak (10-20 fő), egyéni vállalkozóknak, akik komplex vállalkozás- és üzletfejlesztési tanácsadás keretében szeretnek fejleszteni vállalkozásukat és annak termékeit/vagy szolgáltatásait, növelni pénzügyi bevételeiket. Prémium csomagunk pedig azon vállalatok számára kínál személyre szabott üzleti tanácsadást, amelyek szervezetek objektív, külső üzleti partnert keresnek üzleti folyamataik intelligens elemzésére.

_____

Miért éri meg?

___

Az Ön vállalkozás- és üzletfejlesztési tanácsadója

Cserjési András, Vezetői/üzleti tanácsadó /Business Consultant

A Napitender.hu alapítója és ügyvezetője, közgazdász, senior pályázatíró szakértő. A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán végzett vállalkozásfejlesztés (KKV-k) szakirányon. 2009 óta foglalkozik pályázatírással és a hozzájuk kapcsolódó projektek lefolytatásával. Fő szakterületei vállalkozás- és üzletfejlesztés, pályázati stratégiaalkotás, uniós pályázatok és projektmenedzsment. A 2018/2019-es tanévben a Budapesti Corvinus Egyetem megbízott oktatója Projektírás és projekttervezés témában.

______

Kérjen most teljes körű tájékoztatást vállalkozásfejlesztési, pályázatírási szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Az első, 60 perces  online vállalkozásfejlesztési konzultációnk most ingyenes!

A tájékoztatás kérés teljesen díjmentes, azaz megrendelési kötelezettséggel nem jár.

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás