Regisztráció

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Napitender.hu egyik legfőbb célja hogy ügyfelei az adott pályázat megjelenését követő 24 órán belül – versenytársaikat megelőzve – kellő időben értesüljenek a cégük számára fontos pályázati lehetőségekről.

A pályázatfigyelési szolgáltatásunk tekintetében az ingyenes tesztidőszak és az egyes előfizetési csomagok eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció mindössze néhány rövid lépésből áll. A regisztrációt követően lehetősége van az ingyenes tesztverzió igénylésére. A regisztrációt követően munkatársaink néhány órán belül aktiválják a tesztidőszakra szóló hozzáférését. Innentől kezdve 30 napig díjmentesen figyeljük és elektronikus úton (email) meg is küldjük az Ön által megjelölt kategóriá(k)ba tartózó pályázati információkat.

Előfizetés esetén szintén rövid regisztrációt követően néhány órán belül  fiókja aktiválásra kerül, az aktiválást követően folyamatosan figyeljük és küldjük a megjelent, Ön által kiválasztott csomagba tartózó pályázati lehetőségeket, azok lényeges információit egészen az előfizetési időszak lejártáig.

Felhívjuk kedves partnereink és az érdeklődők figyelmét, hogy pályázatfigyelési szolgáltatásunk mellett a pályázatok elkészítésével és benyújtásával, valamint projekt lebonyolítással is foglalkozunk. Ezért ha szeretné, ha egyes pályázatait a Napitender.hu készítse el Ön és cége számára, akkor forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A fentieken túl bármilyen pályázati kérdésével keressen minket bizalommal vagy kattintson további információért a főmenüben található pályázatfigyelés, pályázatírás, tanácsadás menüpontok valamelyikére.