Regisztráció

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Napitender.hu egyik legfőbb célja hogy ügyfelei az adott pályázat megjelenését követő 24 órán belül – versenytársaikat megelőzve – a lehető leghamarabb értesüljenek a  számukra fontos pályázati lehetőségekről.

A pályázatfigyelési szolgáltatásunk tekintetében az egyes előfizetési csomagok eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció mindössze néhány rövid lépésből áll.

Előfizetés esetén szintén rövid regisztrációt követően néhány órán belül fiókja aktiválásra kerül, az aktiválást követően folyamatosan figyeljük és e-mailben és/vagy smsben küldjük a frissen megjelent, az Ön által kiválasztott kategóriába tartózó pályázati lehetőségeket, azok lényeges információit egészen az előfizetési időszak lejártáig. Az előfizetés ideje alatt lehetősége van ingyenes (sikerdíjas pályázatírás) igénybevételére 1 évig korlátlan alkalommal.

Felhívjuk kedves partnereink és az érdeklődők figyelmét, hogy pályázatfigyelési szolgáltatásunk mellett a pályázatok elkészítésével és benyújtásával, valamint projekt lebonyolítással is foglalkozunk. Ezért ha szeretné, ha egyes pályázatait a Napitender.hu készítse el Ön és cége számára, akkor forduljon hozzánk a hét minden napján a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A fentieken túl bármilyen pályázati kérdésével keressen minket bizalommal vagy kattintson további információért a főmenüben található pályázatfigyelés, pályázatírás, tanácsadás menüpontok valamelyikére.