Pályázatfigyelés társas vállalkozásoknak

A Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljünk, hanem igény esetén sikerdíjas konstrukcióban el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást vállalkozása fejlesztéséhez! Vegyen igénybe kizárólag sikerdíjas pályázatírást és nyújtson be pályázatokat többször is egy évben!

Hogyan?

pályázatfigyelés vállalkozásoknak

Regisztráljon most éves pályázatfigyelési csomagunkra!

Az 1 éves pályázatfigyelési csomag biztosítja, hogy egyetlen lehetőségről se maradjon le a következő évben, sőt ennél sokkal többet:

napi szintű pályázatfigyelést 365 napig kft.-knek, bt.-knek (társas vállalkozásoknak)

ingyenes (sikerdíjas) pályázatírást korlátlan számban 1 évig

ingyenes pályázati előminősítést 24 órán belül 1 éves időszakon keresztül

Így az előfizetéssel, nem csupán egy heti hírlevelet kap, hanem konkrét lehetőséget a pályázati források megszerzéséhez. A kiválasztott pályázatokat teljes egészében el is készítjük és benyújtjuk ingyenesen, csak sikerdíjas konstrukcióban.

Kinek ajánlott?

Olyan vállalkozásoknak ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása.

Mennyibe kerül?

A szolgáltatás havidíja éves előfizetés esetén mindössze 9.990 Ft, egy összegben fizetve 50% kedvezménnyel csupán br. 55.990 Ft/év.

Kedvezményes ajánlatunk 2019. június 15-ig érhető el, ragadja meg most a lehetőséget!

Várható pályázatok kisvállalkozások számára:

következő hetekben mintegy 30 milliárd forintos keretösszeggel fognak megjelenni újabb gazdaságfejlesztési célú Európai Uniós pályázatok kis-és közepes vállalkozások számára a GINOP programon belül.

  1. Vállalkozásfejlesztési program indul 2019. július 1-től 445 hátrányos helyzetű település gazdasági fejlesztése érdekében (GINOP)
  2. Szabad válallkozási zónákban működő mikro,- kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatása (2019. augusztus, GINOP- 1.2.9.- 19)
  3. Napelemes rendszer telepítésének támogatása  mikro,- kis- és középvállalkozásoknak (2019. május vége, GINOP 4.1.3-19.)
  4. Magyar Multi Programok – kiemelt növekedési potenciállal bíró mikro,- kis- és középvállalkozásoknak
  5. További, rövidesen induló pályázatokért pl. Építőprogram keresse ügyfélszolgálatunkat

Regisztráljon most további információért vagy előfizetésért!

településnév