Pályázatfigyelés magánszemélyeknek

A Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük, hanem igény esetén sikerdíjas konstrukcióban el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást akár vállalkozás indításáralakásfelújításra, akár napelemek telepítésére vagy éppen más magánszemélyek számára elérhető, támogatott célokra! Értesüljön 24 órán belül a megjelenő pályázatokról és vegye igénybe kizárólag sikerdíjas pályázatírási szolgáltatásunkat.

Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot is.

Hogyan?

Regisztráljon most éves pályázatfigyelési csomagunkra!

Az 1 éves pályázatfigyelési csomag biztosítja, hogy egyetlen lehetőségről se maradjon le a következő évben, sőt ennél sokkal többet:

napi szintű pályázatfigyelést 365 napig magánszemélyeknek szóló pályázatokra

ingyenes (sikerdíjaspályázatírást korlátlan számban 1 évig

ingyenes pályázati előminősítést 24 órán belül 1 éves időszakon keresztül

Miért fontos a pályázatfigyelés magánszemélyeknek? Mert az előfizetéssel, nem csupán egy heti hírlevelet kap, hanem konkrét lehetőséget a magánszemélyek számára releváns pályázati források megszerzéséhez. A kiválasztott pályázatokat teljes egészében el is készítjük és benyújtjuk ingyenesen, csak sikerdíjas konstrukcióban.

Kinek ajánlott?

Olyan magánszemélyeknek ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása.

Mennyibe kerül?

A pályázatfigyelés magánszemélyeknek szolgáltatásunk havidíja éves előfizetés esetén mindössze 3.590 Ft, egy összegben fizetve 40% kedvezménnyel csupán br25.990 Ft/év.

Kedvezményes ajánlatunk 2019. június 30-ig érhető el, ragadja meg most a lehetőséget!

Induló pályázatok magánszemélyeknek:

  1. Otthon melege pályázat – konvektorok cseréjére (2019 májusától)
  2. Vállalkozásfejlesztési program indul 2019. július 1-től 445 hátrányos helyzetű település gazdasági fejlesztése érdekében (GINOP)
  3. Versenyképes válallkozói attitűd fejlesztése, a lehetőség-orintált vállalkozások arányának növelése (2019. júniusától)
  4. Fiatal Gazda pályázat
  5. Egyéb pályázati célok tekintetében keresse ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

Jellemzően 500 000 – 5 000 000 Ft közötti összegben elnyerhető vissza NEM térítendő támogatásokra lehet pályázni.

Regisztráljon most további információért vagy előfizetésért!