Pályázatfigyelés egyéni vállalkozóknak

A Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljünk, hanem igény esetén sikerdíjas konstrukcióban el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást egyéni vállalkozásához! Vegyen igénybe kizárólag sikerdíjas pályázatírást és nyújtson be pályázatokat többször is egy évben!

Hogyan?

pályázatfigyelés egyéni vállakozóknak

Regisztráljon most éves pályázatfigyelési csomagunkra!

Az  1 éves pályázatfigyelési csomag biztosítja, hogy egyetlen lehetőségről se maradjon le a következő évben, sőt ennél sokkal többet:

napi szintű pályázatfigyelést 365 napig egyéni vállalkozóknak

ingyenes (sikerdíjas) pályázatírást korlátlan számban 1 évig

ingyenes pályázati előminősítést 24 órán belül 1 éves időszakon keresztül

Így az előfizetéssel, nem csupán egy heti hírlevelet kap, hanem konkrét lehetőséget az egyéni vállalkozások számára releváns pályázati források megszerzéséhez. A kiválasztott pályázatokat teljes egészében el is készítjük és benyújtjuk ingyenesen, csak sikerdíjas konstrukcióban.

Kinek ajánlott?

Olyan egyéni vállalkozóknak ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása.

Mennyibe kerül?

A pályázatfigyelés egyéni vállalkozóknak szolgáltatásunk havidíja éves előfizetés esetén mindössze 3.590 Ft, egy összegben fizetve 50% kedvezménnyel csupán br. 19.990 Ft/év.

Kedvezményes ajánlatunk 2019. június 15-ig érhető el, ragadja meg most a lehetőséget!

Várható pályázatok kisvállalkozások számára:

  1. Vállalkozásfejlesztési program indul 2019. július 1-től 445 hátrányos helyzetű település gazdasági fejlesztése érdekében (GINOP)
  2. Szabad válallkozási zónákban működő mikro,- kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatása (2019. augusztus, GINOP- 1.2.9- 19)
  3. Napelemes rendszer telepítésének támogatása  mikro,- kis- és középvállalkozásoknak (2019. május vége, GINOP 4.1.3-19.)
  4. Versenyképes vállalkozói attitűd fejlesztése, a lehetőség-orinetált válallkozások arányának fejlesztése (2019. június, GINOP-1.1.9-19)
  5. További, rövidesen induló pályázatokért pl. KKV START innovációs pályázat esetében keresse ügyfélszolgálatunkat

Regisztráljon most további információért vagy előfizetésért!