napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig

Otthonról elvégezhető, azonnal elérhető pályázatíró képzések, melyeket most már saját időbeosztása szerint végezhet el!

3 nagy blokkban 17 előadás, 350 tesztkérdés, kontrollált egyéni feladatok, két online konzultáció és az online vizsgát követő felnőttképzési TANÚSÍTVÁNY várja a résztvevőket!
______

Szerezzen pályázatíró képesítést otthonról olyan időtartam alatt, ami Önnek és aktuális időbeosztásának leginkább megfelel! Ez lehet 3 hét vagy akár 3 hónap is, ezt Önre bízzuk!

Az online, e-learning tanfolyamot bármikor, akár azonnal elkezdheti otthonról, kényelmesen, saját ütem szerint haladva a tananyag elsajátításával!

Jelenleg 170 hallgató végzi képzéseinket.

Bejelentett, a hatóságnál nyilvántartási számmal rendelkező képzések (Nyilvántartási szám: B/2022/001241 és B/2022/001495).

Cégünk fő tevékenysége a pályázatírás, így egy olyan cégnél végezheti el a pályázatíró képzést, amelynek legfőbb tevékenysége nap mint nap a pályázatírás.

A pályázatírás mellett szakmai specializációkat (pl. projektmenedzsment) is kínálunk azoknak, akik idővel ki szeretnének emelkedni a pályázatírók közül.

_____

Az e-learning képzések tematikája

__________

 

Képzéseink formája: online, e-learning képzések, amelyek tehát bárhonnan, akár otthonról teljesíthetők!

Időtartam: saját egyéni időbeosztás szerint, ami lehet 3 hét vagy akár 3 hónap is (egyéni választás szerint)

Oklevél: tanúsítvány kiadása a képzési követelményeket teljesítő hallgatóknak, akik teljesítették az adott képzéshez előírt követelményeket.

_______

Kiknek ajánlott a képzés?

__________

A kezdő lépés: 30 órás pályázatíró alaptanfolyam:

3 nagy blokkban 17 előadás, 350 tesztkérdés, kontrollált egyéni feladatok, két opcionális (választható) online konzultáció és az online vizsgát követő felnőttképzési TANÚSÍTVÁNY várja a résztvevőket!

Az e-learning pályázatíró képzés díja bruttó 79 900 Ft helyett 2023. március 17-ig történő megrendelés esetén kedvezményesen mindössze bruttó 56 900 Ft (a 30 órás online alaptanfolyam teljes költsége).

A fentieken túl kiemelt akciónk, hogy a kedvezményes időszakban vizsgadíjat nem számítunk fel hallgatóinknak, tehát a tanfolyamot záró, a tanúsítvány kiállításához szükséges online vizsga teljesen díjmentes hallgatóink számára.

A képzést sikeresen elvégzők tanúsítványt kapnak. A tanúsítványon szereplő megnevezés: 30 órás Pályázatíró E-learning szakmai képzés.

___________

Mit kap Ön az E-learning formában megvalósuló pályázatíró képzések keretében? Miben nyújtunk többet, mint mások?

_______

A képzés szerződéskötés, befizetést követően azonnal elérhető online!

__________

Kérjen további információt! Kollégáink minden hétköznap 9 és 17 óra között várják megkeresését vagy kérdéseit!

Napitender.hu Kft. Ügyfélszolgálata

Telefonszám: +36 20 462 14 10 vagy +36 20 437 89 90  (kizárólag hétköznap elérhető 9.00 – 17.00 óra között).

Chaten is beszélgethet ügyfélszolgálatunkkal, felteheti kérdéseidet! Kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található gombra!

Kövesd közösségi oldalunkat, hogy első kézből értesülj a pályázatíró képzés kedvezményeiről és a friss pályázatokról!

Oszd meg ismerőseiddel is a lehetőséget egyetlen kattintással!

______________

Amennyiben érdeklődik a képzések (pályázatíró alaptanfolyam és/vagy specializációk) iránt vagy éppen visszahívást kér tőlünk, kérjük adja meg elérhetőségeit az alábbi rövid űrlap kitöltésével!

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás