Mit nyújt a Napitender.hu?

A Napitender.hu tevékenysége komplex online és személyes pályázatfigyelés és pályázatírás szolgáltatások nyújtására terjed ki. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a pályázatfigyelés és a konkrét tender(ek) ügyfelek részére történő kiközvetítésén (tenderértesítés) túl igény esetén elkészíti ügyfelei részére az adott közbeszerzési vagy uniós finanszírozású pályázatot. A szolgáltatás a pályázat(ok) elkészítésével nem ér véget, a Napitender.hu vállalja, hogy a teljes közbeszerzési eljárás során menedzseli ügyfelei pályázatát (hiánypótlások, felvilágosítás kérések stb.). A szolgáltatás része az ügyfelekkel történő napi szintű kommunikáció, mely az elektronikus levelezéstől (email: pályázatfigyelés, közbeszerzési kérdezz-felelek) kezdődve egészen a személyes konzultáció, pályázati (közbeszerzési, uniós) tanácsadás lehetőségéig is kiterjed.

Szolgáltatásaink:

Pályázatfigyelés: Összesen 25 lehetséges pályázati kategória közül választhat, az előfizetési csomag alapján kiválasztott kategóriák alapján csak az Önt érdeklő, az Ön cégének tevékenységi körébe illő pályázati lehetőségeket fogjuk – napi jelleggel – megküldeni a megadott elektronikus elérhetőségére. A pályázatok figyelését a Napitender.hu folyamatosan végzi, így az előfizetéssel rendelkező ügyfelek a pályázatokról a Közbeszerzési Értesítőben történő megjelenésüket követően 24 órán belül értesülnek.

Pályázatírás: amennyiben segítségre van szüksége, ill. szeretné, ha az adott közbeszerzési vagy európai uniós pályázatot a Napitender.hu csapata készítse el az Ön cége számára, forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink közbeszerzési és jogi ismeretekkel felvértezett tapasztalt szakemberek, akik segítségével az Ön cége is jó eséllyel vehet részt mind közbeszerzési, mind az Európai Unió által finanszírozott tendereken. A fentieken túl projektmegvalósítás esetén pénzügyi, gazdálkodási tudást is biztosítunk ügyfeleink részére a pályázatírás szolgáltatás részeként, melyek szintén fontos kritériumai az Ön pályázata pozitív, az Ön cége számára pedig üzleti eredményt, netán pénzügyi forrást eredményező elbírálásának.

Tanácsadás: mind a közbeszerzési, mind az európai uniós pályázatok előkészítése mind azok ajánlatkérők általi lefolytatása során számos kérdés, megoldásra váró probléma merülhet fel a pályázaton elindulni kívánó vagy már a tenderen éppen aktuálisan résztvevő cégek számára, melyek esetében – akár azonnali – közbeszerzési vagy uniós pályázatokkal kapcsolatos tudás, tapasztalat szükséges. A Napitender.hu emailes és személyes konzultációs tanácsadást biztosít pályázatfigyelési szolgáltatást már igénybevevő partnerei számára. A napitender.hu emellett az előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek részére is nyújt mind pályázatírási, mind tanácsadás szolgáltatást. Ez esetben kattintson honlapunk főoldalán található egyedi ajánlatkérés linkre, ahol konkrétan leírhatja igényeit, mely esetben 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)