Miért fontos a pályázatfigyelés?

Napjaink üzleti életében a vállalkozások sikerének már elengedhetetlen kritériuma a piaci információk azonnali és teljes körű ismerete, rendelkezésre állása. A mai piaci kommunikáció egyre inkább szinte csak online keretek között zajlik, nincs ez másként a pályázatok világában sem, mely rengeteg lehetőséget, hozzáférhető megrendelést tartogat a kis-és közép vállalkozások számára is.

Gondoljon bele, vállalkozása életében már most is fontos, hogy pillanatok alatt értesüljön vevőinek megrendeléseiről, leveleiről vagy éppen a cég számlájára beérkező nagyobb jóváírásokról. Miért lenne ez másképp a számtalan – vállalkozása számára is potenciális – forrást és fejlesztési lehetőségeket magában rejtő közbeszerzési és az Európai Unió által finanszírozott támogatásból megvalósuló tenderek esetében? Képzelje el, ha – megjelenésüket követően 24-48 órán – belül elektronikus levélben (email) értesül a cége számára fontos pályázati lehetőségekről. Senki sem szeret lemaradni vagy éppen elkésni. A pályázatfigyelés olcsó, kényelmes és így mindig időben szerezhet tudomást az Ön számára fontos tenderekről.

Fontolja meg, hiszen ha a minket választ, akkor pályázati lehetőség jön el Önhöz és nem Önnek vagy éppen munkatársainak kell azt monoton és egyhangú módon – sokszor hiábavalóan – keresniük. A tenderértesítés által nemcsak fontos információkhoz jut, de időt, energiát és költségeket spórol a fontosabb szakmai feladatokra. A Napitender.hu nemcsak pályázatokat figyel és értesíti ügyfeleit, hanem a legtöbb esetben fel is ajánlja ügyfelei részére, hogy igény esetén elkészíti a közbeszerzési vagy éppen uniós pályázatokat, így komplex szolgáltatást nyújtva a pályázatírás, pályázati projektmenedzsment, közbeszerzési tanácsadás területein is támogatja partnereit.

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)