Ingyenes pályázatfigyelés civileknek

Egyedi ajánlatunk civil szervezetek részére visszavonásig! Legyen naprakész a civil szervezetek számára kiírt pályázatok tekintetében!

Szerezzen még több forrást alapítványa, egyesülete számára!

Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük (pályázatfigyelés szolgáltatás), hanem igény esetén el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást civil szervezetéhez! Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot is.

Az ingyenes pályázatfigyelés mellett vegyen igénybe pályázatírást is!

Kiknek ajánlott?

Olyan civil szervezeteknek ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása. A naprakész pályázatfigyelés civil szervezeteknek is elengedhetetlen manapság, hiszen időben tudnak reagálni egy-egy pályázati lehetőségre, növelve esélyeiket a sikeres pályázati részvételre. Az ingyenes pályázatfigyelés különösen hasznos lehet számukra.

Várható pályázatok

  1. Helyi önkormányzatok felhívásai civil szervezetek részére egész évben Budapesten és vidéken egyaránt
  2. Vállalatok (MOL, Telenor, T-Systems stb.) kiírásai a társadalmi felelősségvállalás/egyéb projektek erősítésére
  3. VP-leader pályázatok a vidéken működő civil szervezetek számára
  4. Az Európai Unió által meghirdetett pályázatok alapítványok, egyesületek számára
  5. A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) működési és szakmai program pályázatai

Jellemzően 500 000 – 5 000 000 Ft közötti összegben elnyerhető vissza NEM térítendő támogatásokra lehet pályázni.

Ingyenesen letölthető szakmai anyagok:

Ha eddig kevesebb pályázaton indult, pályázzon többet! Ha eddig csak hébe-hóba nézett utána a lehetőségeknek, akkor növelje a tempót! Vegye igénybe az ingyenes pályázatfigyelés szolgáltatásunkat!

A Napitender.hu küldetése, hogy azonnali és értékes üzleti információval (pályázatfigyelés, tenderértesítés szolgáltatás) lássa el ügyfeleit.  Missziónk része, hogy a pályázati információk közvetítésén túl pályázatírásban, majd azok elnyerésében is segítsük ügyfeleinket. Filozófiánk, hogy a Napitender.hu által képviselt értékek, így a tájékozottság, a dinamizmus és a felkészültség mind ügyfeleinket, mind minket nyertessé tesznek.

 

Regisztráljon ingyenes pályázatfigyelés szolgáltatásunkra: