Ingyenes pályázatfigyelés civil szervezeteknek

Egyedi ajánlatunk civil szervezetek részére visszavonásig! Legyen naprakész a civil szervezetek számára kiírt pályázatok tekintetében!

Szerezzen még több forrást alapítványa, egyesülete számára!

Napitender.hu Magyarország kiemelkedő pályázatfigyelő portálja. A pályázatokat nemcsak napi szinten figyeljük (pályázatfigyelés szolgáltatás), hanem igény esetén el is készítjük, majd benyújtjuk ügyfeleink részére.

Szerezze meg Ön is a lehető legtöbb pályázati forrást civil szervezetéhez! Figyeltesse napi szinten a pályázatokat és nyújtson be évente akár 4-5 pályázatot is.

Az ingyenes pályázatfigyelés mellett vegyen igénybe pályázatírást is! A pályázatok tekintetében ingyenes pályázati előminősítést biztosítunk ügyfeleinknek.

Kiknek ajánlott?

Olyan civil szervezeteknek ajánljuk pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatásunkat, akik szeretnének minél több pályázati forráshoz jutni, de gondot okoz nekik a megfelelő lehetőség kiválasztása és a pályázatok megírása. A naprakész pályázatfigyelés elengedhetetlen manapság, hiszen a civil szervezeteknek is időben tudnak reagálni egy-egy pályázati lehetőségre, növelve esélyeiket a sikeres pályázati részvételre. Az ingyenes pályázatfigyelés különösen hasznos lehet számukra.

Jellemzően 1 000 000 – 5 000 000 Ft közötti összegben elnyerhető vissza NEM térítendő támogatásokra lehet pályázni.

Ha eddig kevesebb pályázaton indult, pályázzon többet! Ha eddig csak hébe-hóba nézett utána a lehetőségeknek, akkor növelje a tempót! Vegye igénybe az ingyenes pályázatfigyelés szolgáltatásunkat!

Regisztráljon ingyenes pályázatfigyelés szolgáltatásunkra, kérjen ingyenes pályázati előminősítést még ma!