napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig
Teljes mennyiség: (valamennyi részt, meghosszabbítást és opciót beleértve, adott esetben)
Mennyiség és főbb műszaki paraméterek:
– 4 db új tömörítőlapos hulladéktömörítő és -szállító gépjármű (minimum 22 – maximum 23 m3-es hulladékgyűjtő tartály felépítmény, háromtengelyes, min. EURO 6 minősítésű motorral szerelt alváz, Dízelüzemű, a motor teljesítménye min. 235 KW teljesítményű melyhez tartozó max. forgatónyomaték az 1.050-1.300 ford./perc fordulatszám tartományban min. 1.500 Nm).
Funkció:
Préselve tömörítő, alacsony bedobó nyílású hulladékgyűjtő járművek a háztartási vegyes hulladék gyűjtéshez, házhoz-menő elkülönített gyűjtéshez, zöldhulladék gyűjtéséhez, lomtalanításhoz, illetve ezeknek a hulladékoknak a kezelő, vagy ártalmatlanító műbe történő szállításához
A gépjárműveknek olyan beürítő szerkezettel kell rendelkezniük, amely alkalmas az MSZ EN 840-1:2013, MSZ EN 840-2:2013, MSZ EN 840-3:2013 és MSZ EN 840-4:2013 szabvány szerinti konténerek ürítésére is.
A nyertes ajánlattevő feladata a járművek beüzemelése, valamint a gépkezelők tájékoztatása, valamint a magyar nyelvű kezelési és karbantartási útmutató és gépkönyv biztosítása, engedélyezési eljárás lefolytatása, továbbá okmányirodai ügyintézés forgalomba helyezés céljából.
Nyertes Ajánlattevő az eszközök átadásakor köteles gondoskodni arról, hogy az Ajánlatkérő által kijelölt maximum 10 fő maximum 4 órás, teljes körű tájékoztatásban részesüljön az eszközök műszaki paramétereiről, alkalmazhatóságáról, kezeléséről, karbantartásáról, biztonságtechnikai előírásairól, továbbá lehetőséget kell biztosítani a tájékoztatás során az elhangzottak gyakorlati kipróbálására mindaddig, amíg a tájékoztatásban részt vevők sikeresen el nem sajátítják az elhangzottakat. A tájékoztatás ideje a teljesítés időtartamába beleszámít.
Felhívjuk ajánlattevők figyelmét, hogy a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdése alapján valamennyi, az ajánlati felhívásban és dokumentációban esetlegesen előforduló, meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra, vagy védjegyre való hivatkozás csak a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt, Ajánlatkérő azzal egyenértékű megajánlást is elfogad azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az ajánlattevőnek igazolnia kell.
A részletes műszaki követelményeket a dokumentáció tartalmazza.

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás