Nővekvő érdeklődés a pályázatok iránt

Jelentősen megnőtt a pályázók motivációja – csak az utóbbi két és fél hónap alatt 136 db pályázatot nyújtottunk be ügyfeleink részére. Érdemes rendszeresen tájékozódni vagy pályázatfigyelési szolgáltatást igénybe venni, hiszen az időben történő reagálásnak nagy szerepel lehet egy-egy pályázat esélyei tekintetében. A 2014-2010-as uniós ciklus jelenlegi záró szakasza ellenére komoly pályázati lehetőségekkel kell számolni a következő hónapokban is. Örömteli és biztató a jövőre nézve, hogy egyre többen érzik úgy, hogy érdemes belevágniuk uniós vagy éppen állami/vegyes finanszírozású projektekbe. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen pályázatokkal számolhatnak az érdeklődők 2019 tavaszán.

Milyen pályázatokra számíthatok?

2019-ben újra megnyílnak az alábbi pályázatok:
– Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program (étterem-, szállás- és strandfejlesztés)
– Építőipari Pályázat(ok) pl. eszközbeszerzésre
– Tanyafejlesztési Program

Jelenleg is elérhető, általunk is kiemelten ajánlott GINOP-pályázatok:

2019-ben is még támogatási kérelmet lehet benyújtani az alábbi felhívásokra:
– GINOP-3.2.2-8-2-4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása

A Felhívás vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttes biztosítása révén a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a vállalatok közötti üzleti kapcsolatok, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javításán, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, csoportmunka, távmunka stb.) rendszerek, megoldások bevezetésén és összehangolásán, a felhőalapú (IaaS, PaaS és SaaS) és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének és használatának ösztönzésén keresztül. 
A konstrukció segítségével támogatott komplex üzleti IKT rendszerek, alkalmazások on-premise (vagy in house) típusú bevezetése (helyben telepített saját szoftver bevezetése célterület), illetve a felhőalapú és egyéb online üzleti megoldások, szolgáltatások igénybevétele (felhőalapú szolgáltatások bevezetése célterület), melyeket saját erőből nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek megvalósítani, egyaránt hozzájárul a hazai kkv-k belső és külső vállalati működésének javulásához az informatikai beruházási költségek csökkentése és magasabb színvonalú IKT megoldások használata révén, ezáltal javítva a vállalkozás hatékonyságát, versenyképességét. 

– GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve, az Ifjúsági Garancia Rendszerbe ágyazva átfogó programot hirdetett a hazai, 25 év alatti, szakképzett fiatalok foglalkoztatásának, a pályakezdők munkához jutásának és munkatapasztalat-szerzésének támogatására. A vállalkozások számára a GINOP-5.2.4-16 pályázat célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítése bér- és járuléktámogatás nyújtása formájában.

Rólunk

A Napitender.hu 2014 óta nyújtja pályázatírási, tanácsadási és pályázatfigyelési szolgáltatásait. Ez idő alatt több 100 nyertes projektet folytattunk le a kis-és középvállalkozásoknak szóló uniós pályázatok tekintetében, valamint nonprofit területeken (alapítványok és iskolák pályázatai). Az előbbieken túlmenően cégünk számos sikeres és nagyértékű közbeszerzési pályázatot készített elő (árubeszerzés) céges ügyfeleinek le az utóbbi 5 évben.

Ha Ön sem szeretne lemaradni a támogatásokról:
Amennyiben éves szinten minimum 20 millió Ft-os nettó árbevétellel rendelkező céget vezet, keresse ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra között. Munkatársaink készséggel tájékoztatják az aktuális vagy a közeljövőben várható, cége profilját tekintve releváns pályázatokról.

Jelentkezzen most!