Beszéljünk online marketingedről!

A Napitender.hu  indulása óta kiemelt figyelmet fordítunk azon szándékunkra, hogy stratégiai partnereinkkel folytatott közös projektjeink folyamán az adott szakterület legjobbjaival működjünk együtt ügyfeleink napi szintű kiszolgálása során. Mai interjúnk során ügyfeleink online marketing tevékenységét szeretnénk segíteni egy vezető hazai szakemberrel (nem mellékesen a Napitender.hu kampánymenedzserével) készített beszélgetésünk kivonatának bemutatásával.

pogi

Pogátsnik László, kampánymenedzser a CopyWriter.hu alapítója több mint 10 éve foglalkozik a hazai online marketing különböző szakterületein. Nagyvállalatok online kampányainak szervezése mellett a hazai kkv-k számára is tart rendszeresen online és személyes konzultációkat. Ha szeretnél javítani online megjelenéseden, online kampányaid eredményein, akkor az alábbi bemutatkozást feltétlen el kell olvasnod.

Első lépés

A konzultáció során elkezdjük átnézni online megjelenésedet, és feltérképezni azokat a pontokat, ahol lehet javítani rajta. Keressük meg közösen azokat a célokat, melyek teljesüléséhez közelebb juthatsz egy inspiráló beszélgetés mellett. Érdemes konzultálnunk, ha ötleteket keresel egy új kampányodhoz, vagy csak simán úgy érzed, hogy most végre már jó lenne valaki olyannal beszélni, aki tényleg ért az online marketinghez.

Mi fog történni?

Leülünk valamelyik nap késő délután egy kávé mellé valahol a belvárosban, felcsattintjuk a gépet, átnézzük weboldalad és hirdetési csatornáidat, elmondod, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. Meghatározzuk célcsoportod és az elérésükhöz szükséges csatornákat, irányvonalakat. A végén pedig ötletekkel felvértezve térsz haza, tőlem pedig kapsz egy kivonatot beszélgetésünkről.

Mi nem fog történni?

Nem bullshitelek és nem fárasztalak hárombetűs rövidítésekkel. Fontos, hogy hasznos, gyakorlatban is megvalósítható tudást adjak át neked.

Miért érdemes engem kérdezned?

Már több száz hazai vállalkozás marketingjéhez járulatam hozzá valamilyen formában, és szinte nem létezik olyan hirdetési csatorna, melyről ne rendelkeznék valós, gyakorlati tapasztalattal. Számos helyen tartottam előadást a témában, többek közt a Marketing Expón, a Magyar Marketing Fesztiválon, vagy a Google-nél rendezett Online Marketing Inspirációk Workshopon.

Miről érdemes kérdezned?

Amiben tudok segíteni: az honlapod áttekintése, Adwords, Facebook kampány, keresőoptimalizálás, hírlevélkészítés, médiamegjelenések és általában véve minden online marketinggel kapcsolatos dolog.

Miről nem érdemes kérdezned?

Tapasztalatokkal elsősorban az online marketing területén rendelkezem, így hasonló, de mégis más területen felmerülő kérdések esetén pl.: sales, offline marketing, érdemes más szakértőhöz fordulnod.

 

Hogy jelentkezhetsz?

Link: http://www.copywriter.hu/online-marketing-konzultacio/

CopyWriter

A marketing nem költség – lehetőség!