Mindig bízz a sikerben! Ez is lehetne a mottónk az alábbi projektek esetében:

Július eleje nagy sikereket hozott ügyfeleink számára, ugyanis 9 partnerünk is nyertesként került ki ’Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020 NEA-pályázaton’, amin összesen 10 millió forintot nyertek.

1 300 000, azaz egymillió-háromszázezer forintnyi vissza nem térítendő támogatásban részesült a GLORIA VICTIS Közhasznú Alapítvány a működéséért és a történelmi emlékezetet erősítő programjaiért, amit eladók felkérésére fordítanának. (Pályázati azonosító: NEA-NO-20-O-V-0046)

853 334, azaz nyolcszázötvenháromezer-háromszázharmincnégy forinthoz jutott hozzá  A Balatongyöröki Turisztikai Egyesület működésének támogatása és a helyi turizmus fejlesztése 2020  című pályázata kapcsán. A kapott támogatást szórólapot elkészítésére, valamint új szálláskatalógus létrehozására szeretnék felhasználni. Továbbá új logót, megjelenést szeretnének tervezni, illetve elektromos kerékpárokat vásárolni.  (Pályázati azonosító: NEA-KK-20-O-V-0014)

1 300 000, azaz egymillió-háromszázezer forintnyi összeget nyert az ETÜD Zenei Alapítvány működéséért és a magyar zenei hagyományok ápolásáért című pályázata. Az elnyert összeget az alapítvány szakmai programjaira (kulturális rendezvények, oktatás, képzés, tehetséggondozás) és kisebb mértékben működési költségek biztosítására szeretnék fordítani. (Pályázati azonosító: NEA-NO-20-O-V-0070)

899 518, azaz nyolczázkilencvenkilencezer-ötszáztizennyolc forintot kapott támogatásként a Trautsons Bor és Kultúráért Egyesület működéséért és a helyi borturizmusért  című pályázata alapján (Pályázati azonosító: NEA-KK-20-O-V-0087). Az összeget helyi borászattal foglakozó gazdálkodók kapcsolatainak fejlesztésére, és termékei népszerűsítésére használnák fel.

756 668, azaz hétszázötvenhatezer-hatszázhatvannyolc forint támogatásban részesült a Fajsz Községért Alapítvány működésének és közösségépítő rendezvényeinek ösztönzéséért című pályázata alapján. (Pályázati azonosító: NEA-KK-20-O-V-0106) A pályázati forrásból elsősorban a foglalkoztatást szeretnék biztosítani.

1 314 000, azaz egymillió-háromszáztizennégyezer forintnyi támogatásban részesült A Harmonikus Fejlődésért Alapítvány. (Pályázati azonosító: NEA-UN-20-O-V-0019).  Az elnyert összegből több rendezvényt is szeretnének megtartani.

1 300 000, azaz egymillió-háromszázezer forintnyi összeget nyert Az Országos Vőfély Szövetség működéséért és hagyományápoló programjaiért című pályázata alapján. (Pályázati azonosító: NEA-NO-20-O-V-0059). A támogatást magyar vőfély- és népi hagyományok népszerűsítésére szeretnék fordítani.

1 393 000, azaz egymillió-háromszázkilencvenháromezer forintnyi összeget nyert A Lila Fecske Alapítvány működésének és gyermekközpontú pedagógiai programjának támogatásáért. (Pályázati azonosító: NEA-UN-20-O-V-0106). A megnyert összeget a szakmai programjuk fejlesztésére használnák fel.

Végül, de nem utolsósorban 810 081, azaz nyolcszáztízezer-nyolcvanegyezer forint támogatásban részesült A Magyar BlockChain Egyesület ismeretterjesztő tevékenységeinek és működésének támogatásáért  című pályázata alapján is. A kapott támogatást technikai és informatikai eszközük beszerzésére költenék. Az összeg természetesen ezesetben is vissza nem térítendő. (Pályázati azonosító: NEA-KK-20-O-V-0020).

Gratulálunk ügyfeleinknek az eredményekhez!

2020.07.13.
A Napitender.hu csapata