365 napos pályázatfigyelés alapítványok és egyesületek részére + ingyenes pályázatírás szolgáltatás

2018. április elsejétől alapjaiban újult meg pályázatfigyelési szolgáltatásunk. A változásokat azon körülmény ihlette, hogy szeretnénk, ha még több ügyfelünknek tudnánk biztosítani a szolgáltatást oly módon, hogy ingyenes pályázatírási, valamint tanácsadási szolgáltatást is biztosítsunk a pályázatfigyelés mellé, ezáltal is még kedvezőbb, minőségibb és szélesebb szolgáltatást nyújtva számukra.

Az inspirációt a megújított szolgáltatások elindításához az adta számunkra, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára azt, hogy kedvezményes áron, akár ingyenes pályázatírás mellett, a lehető legtöbb releváns pályázati információt juttassuk el hozzájuk a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb formában. Célunk továbbá az is, hogy a lehető legkorábban beadott pályázatainkkal maximalizáljuk ügyfeleink esélyeit az egyes pályázatokon, hiszen szinte valamennyi pályázat esetében a beadás sorrendje is számít.

A pályázatfigyelés igénybevételével egyetlen pályázatról sem fognak lemaradni ügyfeleink, hiszen a pályázat megjelenését követően azonnali értesítést küldünk számukra. A 365 napig tartó pályázatfigyelés segítségével biztosan meg fogja találni az Ön alapítványa, egyesülete számára fontos, figyelemre méltó és nem utolsó sorban nyerhető pályázati forrásokat. Ezen időszak alatt pedig lehetősége lesz 1 db pályázat szabadon történő kiválasztására, melyet ingyenesen készítünk el civil szervezete részére.

Miért érdemes igénybe venni a komplex szolgáltatást?

Egyrészt azért, mert időt, energiát és pénzt spórol magának, hiszen a megjelenő pályázati hirdetmények napi, heti szintű áttekintése rengeteg munkát, ráfordítást igényel, nem beszélve a sok esetben több száz oldalas pályázati dokumentációk hatékony áttekintéséről, a pályázati feltételrendszer alapos és átfogó megismeréséről. Mi ezt elvégezzük Ön helyett, megtaláljuk alapítványa vagy egyesülete számára a lehetőséget, pénzügyi forrásokat jelentő pályázatokat, Önnek csak a szakmai koncepció kigondolására, megfogalmazására kell koncentrálnia. Másrészt azzal, hogy az év minden napján figyelteti a potenciálisan az Ön számára jelentőséggel bíró lehetőségeket, számottevően növeli nyerési esélyeit is.  Alapvető jelentőségű, hogy pályázatai kellő mértékben kidolgozottak, átgondoltak és megtervezettek legyenek. Egy néhány nap alatt “összetákolt” projektterv sikere erősen kétséges nemcsak a pályázatok beadási sorrendje miatt, szakmai oldalról nézve is. Fontos kiemelni, hogy ügyfeleink számára ingyenes pályázati előminősítést biztosítunk.

Mi tartalmaz a csomag?

Miben más mint más szolgáltatások?

Az aktuális civil pályázatokról és a szolgáltatás további részleteiről itt olvashat.