Megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2017. évre vonatkozó, NEA-MA-17-SZ jelű „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2017.” című pályázati kiírása. A pályázat keretein belül akár 3.000.000.- Ft értékű támogatás elnyerésére van lehetőség. A ledaási határidő 2017. 02. 07. Ragadja meg a lehetőséget!

Civil szervezetek támogatása
A pályázat célja

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek szakmai programjának támogatása révén.

Támogatható tevékenységek

1. nemzetközi civil kapcsolatokban a magyarországi civil szervezetek jelenlétének biztosítása, hazai és határon túli rendezvényeken, fesztiválokon történő részvétel támogatása, nemzetközi tagdíjakhoz támogatás biztosítása, európai integrációt elősegítő programok támogatása

2. civil szférával kapcsolatos tudományos kutatások, monitoring tevékenység és nyilvántartási feladatok támogatása

3. civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, illetve esélyegyenlőséget és akadálymentességet elősegítő tevékenység és intézmények támogatása;

4. civil szférát bemutató kiadványok, elektronikus és írott szakmai sajtó támogatása;

5. civil érdek-képviseleti tevékenység támogatása

A pályázat keretösszege

A rendelkezésre álló forrás 278 164 440 Ft.

A támogatás összege

Az elnyerhető összeg civil szervezetenként akár 3.000.000 Ft. Így a keretösszeg figyelembevételével 90-nél több civil szervezet nyerheti el.

A jogusultak köre

A pályázat benyújtására jogosult civil szervezetek Magyarországon nyilvántartásba vett szervezetek nyújthatják be elektronikus pályázatukat: szövetségek, alapítványok, egyesületek.

Milyen esélyekkel pályázna Ön a támogatásra?

Tudja meg most!

Kérjen ingyenes előminősítést az alábbi űrap kitöltésével. Így tudhatja meg a legegyszerűbben, hogy az Ön civil szervezete milyen esélyekkel indul a  pályázaton.

A regisztrációs űrlap kitöltésével elérhetővé válik Ön számára a pályázati kiírás részletes dokumentációja is. Szakértőink már és részletekbe menően elolvasták,  így az űrlap kitöltésével személyre szabottan tudnak támogatást nyújtani a felmerülő kérdésekben.

Kérjen most ingyenes előminősítést és teljes körű tájékoztatást!

A pályázati előminősítés teljesen díjmentes.  A pályázat keretein belül több, mint 90 civil szervezet szerezhet támogatást, akiknek Ön is segíthet most, ha megosztja a lehetőséget, anélkül, hogy csökkentené saját nyerési esélyeit.