Köszönjük a bizalmat ügyfeleinknek!

Örömmel jelentjük be a pályázatok iránt érdeklődők számára, hogy gyorsan növekvő megrendeléseink és egyre gyarapodó ügyfélkörünk lehetővé tette, hogy a 2015-ös indulást követően a másfél éve indult kis egyéni vállalkozást 2017. február 24. napjával társasággá alakítsuk. A társaság teljes neve Napitender.hu Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Az átalakulással ügyfeleink elégedettségének további növelése céljával párhuzamosan szolgáltatásaink szintén bővülnek:

Pályázatfigyelésünk az uniós, civil, közbeszerzési pályázatok mellett immáron kifejezetten a helyi önkormányzatoknak szóló kiírásokra is kiterjed. Az egyes választható, pályázati csomagok száma szintén bővült (link: http://napitender.hu/palyazatfigyeles/).

Pályázatírás: Bővülő kedvezményekkel, minőségi garanciákkal várjuk az Európai Unió által finanszírozott pályázatok, közbeszerzések vagy éppen a civil pályázatok iránt érdeklődőket.

Projektmenedzsment: tapasztalt közgazdász munkatársaink segítenek ügyfeleinknek a nyertes pályázatok projektjeinek menedzsmentjében, a beszámolók és elszámolások elkészítésében.

Adótanácsadás, könyvelés: portfóliónk stratégiai partnerünk, a Control and Finance Kft-nek köszönhetően kibővült a szakszerű adószakértés, könyvviteli szolgáltatásokkal is,

 

További kérdések esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Cserjési András

Napitender.hu