Sokoldalúság, kreativitás és átlag feletti reagáló képesség

Messi1

 

  1. Első és legfontosabb: mindig nyerni akarunk

Nem tartozunk az átlagos pályázatíró „játékosok” közé. Számunkra minden pályázat egy újabb döntő mérkőzés, melyen csakis győzni szeretnénk.

 

  1. Kreativitás

Számunkra nem a pályázatírás volumene, hanem az egyedi megoldások, a kreatív pályázatírás az elsődleges cél. Annak érdekében cselekszünk így, hogy olyan pályázatok kerüljenek megírásra cégünk által, melyek a lehető legnagyobb eséllyel indulnak a támogatás elnyerésére az adott kiírásban.

 

  1. Helyes helyzetfelismerés

Ügyfeleink erényeit, majd az abból következő potenciális egyéni lehetőségeket felmérve dolgozzuk ki az adott pályázat projekttervét, hogy a kihasználható helyzetek, üzleti lehetőségek számát maximalizáljuk.

 

  1. Kommunikáció

Ügyfelünk a stratégiát meghatározó tréner, aki a pályázat megírását megelőzően ellát minket a legfontosabb szükséges információkkal, személyes elvárásaival annak érdekében, hogy a pályázati stratégiát már a pályázat megírása előtt – proaktív módon – mérnöki pontossággal és maximális körültekintéssel meghatározhassuk.

 

  1. A legjobbakkal dolgozunk

Csapatunkban a legtapasztaltabb, közgazdász és jogász pályázatírókat gyűjtöttük össze, hiszen a szakmaiság, versenyképes tudás és felkészültség együtt hozzák az eredményeket. Szakembereink kvalitása a pályázatszakmai sikerek egyik lényeges paramétere.

 

  1. Sokoldalúság

Uniós pályázatok, közbeszerzések, civil pályázatok, azaz számos éppen aktuális lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink köre széles: pályázatfigyelés, pályázatírás, projektmenedzsment, vagy éppen könyvelési tanácsadás, üzleti/pénzügyi tanácsadás szolgáltatások is együttesen vagy éppen külön-külön is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

 

  1. Látunk a pályán

A reális pályázati lehetőségeket ügyfeleink előtt már a kapcsolatfelvétel elején őszintén feltárjuk, a lehetőségek közül csak a valóban nyerhető pályázatok megírását ajánljuk fel részükre. Pályázatfigyelő e-mailes értesítő szolgáltatásunk hetente többször is közvetíti ügyfeleink részére a legújabb, aktuális pályázati lehetőségeket az ügyfelünk által kiválasztott témakörben.

 

  1. Tartós, kimagasló teljesítmény

Munkatársaink motiváltsága, felkészültsége és a nonstop kommunikációs csatornáink együttesen biztosítják szolgáltatásunk hosszútávú, magas szintű minőségét. Ügyfél-elégedettségi kérdőíveink, interjúink ennek az állapotnak és versenyelőnynek a tartós megőrzésére és fejlesztésére szolgálnak.

 

  1. Átlag feletti reagáló képesség

Ügyfélszolgálatunk a nap bármely szakaszában elérhető. Az e-mailes megkeresésekre maximum 24 órán belül válaszolunk. Pályázatfigyelő szolgáltatásunk a megjelent új lehetőségekről 24 órán belül értesíti ügyfeleinket. Számunkra legtöbbször (projektidőszak, pályázatok beadása) a hét nem 5, hanem 7 napból áll, így kapcsolatba léphet velünk akár hétvégén is.

 

  1. Gondolatban mindig egy lépéssel előrébb

Ügyfeleinket előrelátó módon nemcsak az aktuális, hanem a jövőben várható pályázatok ismert információival is ellátjuk, ezáltal biztosítva számukra a stratégiai gondolkodás lehetőségét. Ez a fajta gondolkodás tartós versenyelőnyt biztosít ügyfeleink részére a pályázatok piacán.

 

  1. Eredményesség

Pályázataink jelentős forrásokkal segítették hozzá ügyfeleinket, hozzájárulva az adott vállalkozás vagy civil szervezet fejlesztési igényének megvalósításához. Hisszük, hogy az általunk képviselt filozófia („A tájékozottság nyertessé tesz”) és küldetés (a kkv-k, civil szervezetek pénzügyi forráshoz juttatása) ügyfeleinket a jövőben is a nagy mérkőzések győzteseivé (víziónk) teszik.