A pályázat célja kis-, és középvállalatok fejlesztéseinek támogatása. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 5 millió Ft és 25 millió Ft közötti lehet vállalkozásonként.

Vállalkozásfejlesztési pályázatA vállakozásfejlesztési pályázat keretében nyújtott támogatás felhasznási lehetőségei meglehetősen szélesek.

A vállalkozásfejlesztési pályázat keretében lehetőség nyílik új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására. Továbbá pályázni lehet megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, melyek célja a gazdasági termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával. Lehetőség nyílik információs technológia fejlesztésére, valamint online megjelenés elkészítésre. Pályázat megnevezése: GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.

Támogatott tevékenységek

A vállalkozásfejlesztési pályázat kerete várhatóan 21 milliárd forint lesz

A keretösszegből 1000-2000 hazai vállalkozás részesül majd. A támogatásra hazai mikro-, kis-, és középvállakozások pályázhatnak.

A legnagyobb eséllyel azok a vállalkozások indulnak, akik már 2017. január 16-án benyújtják támogatási kérelmüket.

A szabad vállalkozási zónának nem minősülő településen kizárólag a feldolgozóiparhoz kapcsolódó tevékenységek fejleszthetőek.

Szabad vállalkozási zónának minősülő településeken megvalósuló fejlesztések esetén ágazati korlátozás nélkül igényelhető támogatás.

Jogosult Ön a támogatásra?

Tudja meg most!

Kérjen ingyenes előminősítést az alábbi űrap kitöltésével. Így tudhatja meg a legegyszerűbben, hogy az Ön vállakozása milyen esélyekkel indul a válallkozásfejlesztési pályázaton.

A regisztrációs űrlap kitöltésével elérhetővé válik Ön számára a pályázati kiírás részletes (93 oldalas) dokumentációja is. Szakértőink már és részletekbe menően elolvasták,  és az űrlap kitöltésével cégére szabottan tudnak támogatást nyújtani a felmerülő kérdésekben.

A pályázati előminősítés teljesen díjmentes, de csak korlátozott számban elérhető 2016. december 18-ig!

Kérjen most ingyenes előminősítést és teljes körű tájékoztatást!