napitender.hu
+36 20 462 14 10

vagy +36 20 378 4359

Ügyfélszolgálat: 9:00-17:00-ig
Energetikai fejlesztések, megújuló energia terjesztése

Vekop-5.1.1-5.1.2-16 Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban. Beadási határidő: 2019.03.18. A támogatást azok a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik, amelyek legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkeznek,állományi létszámuk minimum 1 fő és magyarországi székhellyel rendelkeznek. Gazdálkodási formakód szerint: 113, 114, 116, 117, 226.

A vissza nem  térítendő támogatás 3-50 millió FT  mértékű,emellett a piacinál  jóval kedvezőbb feltételekkel kölcsön is rendelkezésre áll. Ez utóbbi összegnek meg kell haladnia a támogatás volumenét. A támogatási intenzitás maximum 50%-os lehet,bizonyos településeken ez 5%-kal növelhető, előleg is igényelhető ami a megítélt pénzbeni segítség felét is elérheti.Ez a felhívás hozzájárul az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javításához. Magyarországon az energiafelhasználás 40%-a az épületekben történik, ha az üzemeltetés energiatakarékos, a hazai vállalatok versenyelőnyhöz juthatnak a piacon mind gazdasági, mind környezeti szempontból. A következő generációk életminősége érdekében csökkenteni kell a környezetterhelést és a megújuló energia felhasználásának arányát fokozatosan növelni szükséges. Támogatható tevékenységek például:

-Napkollektoros rendszer felépítése melegvízellátásra és/vagy fűtésrásegítésre.

-Napelemes rendszer felépítése hálózati vagy autonóm/hálózatra nem kapcsolódó/ villamosenergiatermelés céljából.

-Hőszivattyú rendszerek alkalmazása fűtésre-hűtésre és/vagy melegvíz termelésre,fűtésrásegítésre.

-Brikett,faapríték és faelgázosító kazánrendszer kiépítése.

Bővebb információval és pályázati segítséggel állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére!

 

Tudja meg, hogy Ön mekkora esélyekkel indul a pályázaton! Kérjen most ingyenes pályázati előminősítést az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérjen ajánlatot vagy további információt

Hívás