« Vissza a hírekhez

6 millió forintot nyertek ügyfeleink a tartalék forrásokból

Örömhírrel indítjuk az októbert! Ügyfeleink, akik első körben várólistára kerültek a Nemzeti Együttműködési Alap által 2019 januárjában, civil szervezetek számára kiírt pályázatán, most összesen 6 millió forintot nyertek. Partnereink programjai a Közösségi Környezet és a Nemzeti Összetartozás Kollégiumok keretein belül indultak, így az elnyert összegekkel tovább tudják folytatni a helyi identitástudatot, közösséget erősítő vagy akár országos hatókörű tevékenységeiket.

1 400 000, azaz egymillió-négyszázezer forintnyi vissza nem térítendő támogatásban részesült a makói Barzak Alapítvány „Művészeten át” programjának és működésének támogatásáért című pályázata. (Pályázati azonosító: NEA-NO-19-Ö-V-0023)

1 333 334, azaz egymillió-háromszázharmincháromezer-háromszázharmincnégy forintnyi összeget nyert a pályázaton a Szigligeti Turisztikai Egyesület. A kapott támogatást rendezvényeik megvalósítására, valamint működési, szakmai fejlesztési célokra szeretnék fordítani. (Pályázati azonosító: NEA-KK-19-Ö-V-0015)

1 111 112, azaz egymillió- száztizenegyezer- száztizenkettő forintot kapott támogatásként a Fajsz Községért Alapítvány. Az elnyert összeget működésük és közösségépítő rendezvényeik támogatására szeretnék fordítani. (Pályázati azonosító: NEA-KK-19-Ö-V-0016)

1 111 112, azaz egymillió- száztizenegyezer- száztizenkettő forintnyi támogatást nyert el szintén a Jakab Lakópark Egyesület működésének és közösségfejlesztő tevékenységeinek támogatásáért című pályázata. A megnyert összeg ezesetben is vissza nem térítendő. (Pályázati azonosító: NEA-KK-19-Ö-V-0017)

Végül, de nem utolsó sorban 1 111 112, azaz egymillió- száztizenegyezer- száztizenkettő forint támogatásban részesült az Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Egyesület is, működési és szakmai programjaik így még magasabb színvonalat fognak tudni képviselni a jövőben. (Pályázati azonosító: NEA-KK-19-Ö-V-0018)

2019.10.07.

A Napitender.hu csapata