Óriási örömmel olvastuk a mai napon, ügyfélszolgálatunk e-mailes fiókjaiba beérkezett leveleket, hiszen kiderült, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által 2018 októberében, CSP-HB-2018 kódszámon indított „Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” című pályázaton valamennyi pályázónk nyertesen került ki a pályázat bírálati szakaszából. Mindez azt is jelenti, hogy összesen több mint 31 millió forint értékű támogatásban részesültek, ami kiemelkedő eredményként értékelhető.

2 465 000, azaz kétmillió-négyszázhatvanötezer forintot nyert a Szivárvány a Gyermekekért Egyesület. Az egyesület által működtetett bölcsőde Szegeden található, a támogatással további 5 férőhellyel tudják bővíteni eddigi férőhely-kapacitásukat. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0029.

3 947 000, azaz hárommillió-kilencszáznegyvenhétezer forint pályázati támogatásban részesült a Figyelj Rám Kh. Egyesület. Tevékenységük kiterjesztésében jelentős segítséget nyújt számukra a fent említett összeg, mivel így egy új csoportot (5 új férőhely) tudnak létrehozni, ezáltal is nagyban segítve a dunabogdányi, visegrádi lakhelyű és itt vagy a térségben dolgozó szülőket. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0003.

5 502 000, azaz ötmillió-ötszázkétezer forintnyi támogatásban részesült a Kis Pingvin Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság. Ennek segítségével lehetőségük nyílik céljaiknak megfelelően új férőhelyeket kialakítani mezőkövesdi bölcsődéjükben. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0013.

5 600 000, azaz ötmillió- hatszázezer forint értékű támogatást kapott a Gyermekek Mosolyáért Egyesület. Az Orosházán tevékenykedő egyesület 8 éve végzi családokat támogató munkáját. Az általuk működtetett bölcsőde az alapellátáson túl, más egyéb, családokat támogató szolgáltatásokat is nyújt. A sikeres pályázat segítségével 7 új férőhellyel tudják bővíteni az eddigi létszámot. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0043.

4 336 000, azaz négymillió-háromszázharminchatezer forint támogatást nyert el Bodó Virág Anna, aki egyéni vállalkozóként működtet családi bölcsődét több mint két éve. A pályázat által megkapott támogatásból 7 további férőhellyel tudja bővíteni a bölcsődei férőhelyeket, még több helyi családnak segítve ezzel. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0011

9 388 000, azaz kilencmillió-háromszáznyolcvannyolcezer forintnyi támogatási összeget nyert el a Szovát Kistérségi Romák Kultúráját és Foglalkoztatást Segítő Egyesület. A pályázati támogatás segítségével a hátrányos helyzetben élő hajdúszováti családok gyermekei számára fognak 2 csoportot is ellátó családi bölcsődét létrehozni. Pályázati azonosító száma: CSP-HB-18-0012.

Szívből gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a projektek megvalósításához!

A Napitender.hu csapata