« Vissza a pályázatokhoz

Modern Mintaüzem Program I. és II.

EU-s pályázat 2019 nyarától

Típus: EU-s pályázat 2019 nyarától

Jelentkezési határidő: HAMAROSAN JÖN!

További információ:

GINOP-1.1.3-16, 2019 júliusától). A mikro-, kis- és középvállalkozások üzleti folyamatainak megújítása, valamint a digitális és automatizációs fejlesztések élénkítése

Hamarosan jön tehát a Modern Mintaüzem Program I. és II.!

A pályázat a modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztéseket támogatja várhatóan 5-100 millió forint közötti összeggel. pályázat többek között automatizált termelési rendszerek, gyártási technológiák, folyamatautomatizálási eszközök, szenzor-, és vezérlés technológiák fejlesztését, robottechnológiák alkalmazását, beszerzését támogatja.

A Magyar Mintaüzem Program I. nevű pályázat úgy született, hogy a kiíró most átírta a már 2017-ben megjelent, GINOP-1.1.3-16 kódszámon kiírt, 6,18 milliárd forintos keretösszegű “Termelő KKV-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében “Ipar 4.0″ mintaalkalmazások kialakítása” című kiírást erre: “Modern Mintaüzem Program I. – mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása, valamint a digitális és automatizációs fejlesztések élénkítése”.

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)