« Vissza a pályázatokhoz

1 éves pályázatfigyelés + 1 db ingyenes pályázatírás CÉGEKNEK

AKCIÓS CSOMAG

Típus: AKCIÓS CSOMAG

Jelentkezési határidő: Folyamatos

További információ:

Céges pályázatfigyelő: 1 éves pályázatfigyelés + 1 db ingyenes pályázatírás – többé nem marad le a pályázatokról!

A Napitender.hu Kft. 2018 tavaszán megújította 365 napos pályázatfigyelési szolgáltatását. A nagy érdeklődésre való tekintettel tovább szeretnénk szélesíteni a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások közé tartozó ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásaink körét. Mindezt tesszük úgy, hogy a lehető legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtsuk partnereink részére.

Célunk az, hogy 1 éves pályázatfigyelést választó ügyfeleink részére a lehető legkisebb költségek mellett biztosítsunk folyamatos és releváns tájékoztatást a megjelenő és a számukra érdekes pályázatokról. Az 1 éves pályázatfigyelési csomag mellé pedig 1 db pályázat ingyenes megírását és benyújtását  vállaljuk előfizetőink részére. A csomag ára 2018. november 30-ig kedvezményes, mindössze bruttó 74 900 Ft/év (ez nettó 58 980 Ft).

Mit nyer az előfizetéssel?

Elege van már abból, hogy későn értesül a pályázatokról? Elege van abból, hogy egyes cégek csak pályázatfigyelést kínálnak? Nálunk a két szolgáltatást, a pályázatfigyelést és pályázatírást együttesen megkapja. Ráadásul első pályázatát ingyenesen készítjük el.

A szolgáltatás révén biztosan és kellő időben értesülhet a cége számára releváns pályázatokról, így növeli esélyét annak, hogy a vállalkozás fejlesztési tervei a kellő időben és mértékben megvalósulhassanak. Mindezt teheti egyszeri és alacsony költséggel úgy, hogy első pályázatát ingyenesen írjuk meg, majd adjuk be az illetékes szervezethez.

Szerződésben vállaljuk, hogy 1 évig folyamatosan figyeljük az Ön számára releváns pályázati lehetőségeket, valamint e-mailben/sms-ben értesítjük is Önt a cégét,  fejlesztési terveit érintő pályázatokról. A szolgáltatás tartalma tehát a következő:

= 89 000 Ft helyett csak br. 74 900 Ft november 30-ig!

= 0,- Ft költség az első pályázat megírásakor

A szolgáltatás révén tehát Ön biztosan nyer:

Időt, hiszen nem kell folyamatosan figyelnie az aktuálisan elérhető pályázatoknak.

Információkat a megfelelő időben. Nyerési esélyei növekednek: mivel azonnal értesítjük a pályázatokról így jó eséllyel az elsők között tudja azt beadni növelve így esélyeit a megpályázni kívánt támogatás megszerzésére.

Ingyenes pályázatírást: Önnek csak választania kell a pályázatfigyelés során a pályázatok közül. Az 1 éves pályázatfigyelési időszak alatt 1 db pályázatot díjmentesen elkészítünk és be is nyújtunk az illetékes szervezethez.

Pontos, személyre szabott tájékoztatást: azonnali értesítést az aktuálisan elérhető pályázatokról, korlátlan telefonos, e-mailes konzultációt, illetve 10 óra személyes pályázati tanácsadást budapesti irodánkban.

 

Komplex céges pályázati csomagunk tartalma:

pipa 365 napos pályázatfigyelés
 pipa naprakész értesítő a releváns pályázatokról SMS-ben, vagy e-mailben
 pipa egy szabadon választott pályázat ingyenes elkészítése
 pipa korlátlan e-mailes és telefonos pályázati tanácsadást
pipa 10 óra ingyenes személyes konzultáció Budapesten

Milyen pályázatokra lehet számítani?

 • VEKOP-pályázatok: Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program.  Pest megyei, budapesti kis- és középvállalkozások fejlesztési projektjei: eszközbeszerzési, építési beruházások, foglalkoztatás, kutatásfejlesztés, innováció, foglalkoztatás, IT-eszközök/szoftverek/technológia beszerzése, telephelyfejlesztés, energetikai fejlesztések stb.
 • GINOP-pályázatok: Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program az összes magyar régióban, kivéve Budapestet és Pest megyét. A vidéki kis- és középvállalkozások fejlesztési projektjei: eszközbeszerzési, építési beruházások, foglalkoztatás, kutatásfejlesztés, innováció, foglalkoztatás, IT-eszközök/szoftverek/technológia beszerzése, telephelyfejlesztés, energetikai fejlesztések stb.
 • a Nemzetgazdasági Minisztérium/ jelenleg Pénzügyminisztérium által kiírt foglalkoztatást, eszközbeszerzést, telephelyfejlesztés, kutatásfejlesztést, innovációt stb. támogató pályázatai.
 • VP-leader pályázatok: vidéki, kistelepülési mikro- és kisvállalkozások fejlesztései. Jellemzően eszközbeszerzések, építési beruházások, szálláshely-fejlesztések projektjei. Kiegészítve informatikai, marketing és egyéb fejlesztésekkel.
 • Mezőgazdasági és vidékfejlesztési pályázatok (VP).
 • Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett pályázatok.
 • A Horizont 2020 program pályázatai.
 • Tőke- és hitelprogramok, kombinált hiteltermékek (vissza nem térítendő támogatások + kedvezményes hitel),
 • Egyéb még nem ismert hazai vagy uniós támogatások.
 • Külön igény jelzése esetén közbeszerzési pályázatfigyelés.

Kiknek ajánljuk?

Pályázatfigyelési és pályázatírási csomagunkat olyan agilis cégeknek ajánljuk, akik a lehető legtöbbet szereték kihozni az éppen aktuális pályázatokból. A pályázatok feltételei között a legtöbb esetben szerepel egy lezárt üzleti év, és minimum 200-300 ezer forint önrész, így e kettő megléte mindenképpen előnyt jelent.

Miért mi?

 • Napi szintű pályázatfigyelés, 2 kollégánk folyamatosan végzi a pályázatfigyelést
 • Nyertes pályázatok száma, referenciák,
 • Folyamatos ügyfélszolgálat,
 • Korrekt árak,
 • Kedvezmények,
 • Pontos és precíz munkavégzés, minőségi pályázatírás,
 • Határidők betartása,
 • Ingyenes pályázatírási akciók,
 • Projektmenedzsment.

Jelentkezzen most!

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)