« Vissza a pályázatokhoz

Ingyenes pályázatírási szolgáltatásunk civil szervezetek részére

AKCIÓS CSOMAG

Típus: AKCIÓS CSOMAG

Jelentkezési határidő: Visszavonásig

További információ:

Az egyre növekvő érdeklődésre tekintettel tovább szeretnénk szélesíteni a pályázatok iránt érdeklődő, alapítványokkal, egyesületekkel foglalkozó ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásaink körét, ezért 2018 tavaszán létrehoztuk az 1 éves pályázatfigyelés + 1 db ingyenes pályázatírás ajánlatunkat. Célunk az, hogy ügyfeleink a lehető legkorábban értesüljenek a megjelenő pályázatokról. Az 1 éves pályázatfigyelési időszak alatt számos támogatási lehetőség (uniós és hazai pályázatok) nyílhat a különböző civil szervezetek előtt, ezért a szolgáltatás igénybe vevő ügyfeleink részére az első, az ügyfél által szabadon választott pályázatot ingyenesen készítjük el számukra.

Az alábbiakban részleteiben is bemutatjuk a civil szervezetekre (alapítványokra, egyesületekre, szövetségekre) szabott komplex pályázati csomagunkat. Szolgáltatásunk tehát egy évre szóló pályázatfigyelés megrendelése esetén 1 db pályázat ingyenes elkészítését és beadását is tartalmazza.

pályázatfigyelés civil szervezeteknek

Komplex civil pályázati csomagunk tartalma:

pipa

365 napos pályázatfigyelés

 pipa

naprakész értesítő a releváns pályázatokról SMS-ben, vagy e-mailben

 pipa

egy szabadon választott pályázat ingyenes elkészítése

 pipa

korlátlan e-mailes és telefonos pályázati tanácsadást

pipa

10 óra ingyenes személyes konzultáció

Milyen pályázatokra lehet számítani?

 • NEA-pályázatok: az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatai. Különösen ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a minden év késő őszén kiírásra kerülő Civil szervezetek működési támogatása című pályázatot. Továbbá szintén javasolt pályázatot benyújtani a Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása tárgyú pályázatra is.  További NEA-pályázatok: pl.: a tehetséggondozás, oktatás és kultúra, hagyományápolás, szociális segítő tevékenységek, közösségépítés vagy turisztika, környezetvédelem, művészetek stb. támogatására kiírt pályázatok.
 • NKA-pályázatok: a Nemzeti Kulturális Alap támogatásai, évente többször megjelenő pályázatok.
 • VP-leader-pályázatok: helyi, jellemzően kistelepülésekre szánt uniós pályázatok folyamatos jelleggel.
 • EFOP-pályázatok: Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program, melynek keretében főként kulturális, szociális, foglalkoztatási és oktatási projektek támogathatók.
 • VEKOP-pályázatok: Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program, melynek keretében főként foglalkoztatási, oktatási és közösségépítő projektek támogathatók.
 • egyéb hazai vagy uniós pályázatok: bármi egyéb kiírás, ami az Ön civil szervezete tevékenységi körével összefügg és releváns lehetőség lehet.
 • nagyvállalatok, hazai civil szervezetek társadalmi felelősségvállalást, közösségépítést, oktatást és kultúrát támogató felhívásai.

Miért mi?

 • Napi szintű pályázatfigyelés, 2 kollégánk folyamatosan végzi a pályázatfigyelést
 • Nyertes pályázatok száma, referenciák,
 • Folyamatos ügyfélszolgálat,
 • Korrekt árak,
 • Kedvezmények,
 • Pontos és precíz munkavégzés, minőségi pályázatírás,
 • Határidők betartása,
 • Ingyenes pályázatírási akciók,
 • Projektmenedzsment.

Mit nyer az előfizetéssel?

Időt, hiszen nem kell folyamatosan figyelnie az aktuálisan elérhető pályázatoknak.

Információkat a megfelelő időben. Nyerési esélyei növekednek: mivel azonnal értesítjük a pályázatokról így jó eséllyel az elsők között tudja azt beadni növelve így esélyeit a megpályázni kívánt támogatás megszerzésére.

Ingyenes pályázatírást: Önnek csak választania kell a pályázatfigyelés során a pályázatok közül. Az 1 éves pályázatfigyelési időszak alatt 1 db pályázatot díjmentesen elkészítünk és be is nyújtunk az illetékes szervezethez.

Pontos, személyre szabott tájékoztatást: azonnali értesítést az aktuálisan elérhető pályázatokról, korlátlan telefonos, e-mailes konzultációt, illetve 10 óra személyes pályázati tanácsadást budapesti irodánkban.

Jelentkezzen most!

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)