« Vissza a pályázatokhoz

Óriási lehetőség mezőgazdasági termelőknek

EU-pályázat

Cím: Pályázat mezőgazdasági termelők nem mezőgazdasági tevékenységének támogatására

Eljárás típusa:

Beszerzési tárgy:

Ajánlatkérő:

Teljesítés helye:

Jelentkezési határidő: Folyamatos

Hivatkozási szám:

CPV:

 Magyarország Kormányának felhívása a vidéki térségekben működő mikrovállalkozásnak minősülő mezőgazdasági termelők induló vagy már működő nem mezőgazdasági tevékenységeinek  fejlesztése érdekében a gazdasági több lábon állás erősítését célozza.

Mire költheti a támogatást?

Kötelezően megvalósítandó önállóan támogatható tevékenységek:  A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak önállóan: legalább egy beruházás megvalósítása úgy, hogy a fejlesztéssel érintett tevékenységek nem kapcsolódhatnak elődleges mezőgazdasági termeléshez:

a) Falusi turisztikai attrakciók és szolgáltatások  létesítése, fejlesztése: – új eredményének rendelkeznie kell  a 4 napraforgós minősítést tartalmazó Minősítő Bizonyítvánnyal; falusi szálláshely létesítése és meglévő fejlesztése esetében a projekt  Egyéb szálláshely esetében:  – új egyéb szálláshely létesítése és meglévő fejlesztése támogatható; – amennyiben a projekt a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet (10. számú mellékletben nevesített településen) területén valósul meg, egyéb szálláshelyhez kapcsolódó fejlesztés támogatható.

b) A felhívás 11. számú mellékletében felsorolt listában szereplő nem mezőgazdasági termék- , szolgáltatás- és technológiafejlesztés, a tevékenység elindításához vagy továbbfejelsztéséhez szükséges műhely vagy bemutató tér kialakítása, fejlesztése, interaktív kialakítása, fejlesztése (kivéve kizárólag mezőgazdasági és Annex 1 feldolgozott termékeket árusító bolt, mozgó bolt). bemutatók tartásához szükséges fejlesztések, árusító helyek/csatornák.

 

További információ: http://napitender.hu/hirek/palyazat-mezogazdasagi-termelok-nem-mezogazdasai-tevekenysegenek-tamogatasara/

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)