Munkatársaink

_DSC4575-Edit-Export-FullSizedJPEGs-sRGB1024_683

Cserjési András, Vezetői/üzleti tanácsadó /Business Consultant

A Napitender.hu alapítója és ügyvezetője, közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán végzett vállalkozásfejlesztés (KKV-k) szakirányon. 2009 óta foglalkozik pályázatírással és a hozzájuk kapcsolódó projektek lefolytatásával. Fő szakterületei a pályázati stratégiaalkotás, uniós pályázatok és projektmenedzsment.

Hobbijai: a spanyol labdarúgás, a történelem, a természetjárás és a kulturális, művészeti programokon való részvétel.

 

Lestyán Péter, közgazdász, okleveles adótanácsadó, mérlegképes könyvelő

Budapesti Gazdasági Főiskola pénzügy és számvitel szakán szerzett diplomát, majd 2013-ban okleves adótanácsadói szakvizsgát tett. Széles körű pénzügy szakmai tapasztalatát könyvelőirodákban és cégcsoportok pénzügyi osztályán szerezte meg. Üzleti, és azon belül a pénzügyi tervek számviteli és adózási felülvizsgálatában, illetve az elnyert pályázatok kifizetési kérelmeinek elkészítésében nyújt szakmai támogatást.

 

Kulcsár Andrea, ügyfélkapcsolati vezető/ Head of client relations

Clipboard01jkjk  A.Napitender.hu ügyfélkapcsolati vezetője, közgazdász. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett 2013-ban kereskedelem és marketing szakon, azon belül is marketing és kommunikáció szakirányon. Feladata az értékesítési csapat tagjaként a portfólióba tartozó (pl. földrajzi vagy iparági szempontok szerint meghatározott) ügyfélkörrel való folyamatos kapcsolattartás és új kapcsolatok építése, személyes tárgyalások szervezése, prezentációk tartása, a marketing stratégia folyamtos felügyelete, szükség szerinti korrigálása.

Szabadidejében szívesen foglalkozik komoly zenével (gordonka). A munkáján és a zenén kívül önkéntesként segít állatmentéssel (főként kutyák mentése céljából) foglalkozó civil szervezeteknek.

 

Cégnév: Napitender.hu Kft.
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Kertész utca 3.
Levelezési cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Kertész utca 3.
Adószám: 25897726-2-08
Tel: +36 20 267 95 57
E-mail: cserjesi.andras@napitender.hu