« Vissza a pályázatokhoz

Munkahelyi képzések – új pályázat

EU-pályázat

Cím: GINOP-6.1.7-17 Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programja című felhívás

Eljárás típusa:

Beszerzési tárgy:

Ajánlatkérő:

Teljesítés helye:

Jelentkezési határidő:

Hivatkozási szám:

CPV:

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programja” című (GINOP-6.1.7-17 kódszámú) felhívás.

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló várhatókeretösszeg 2 milliárd Ft.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. május 3-tól 2017. július 4-ig nyílik lehetőség.

A felhívás keretében megvalósítandó kiemelt projekt alapvető célja, hogy támogassa az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítását célzó munkahelyi képzésekre irányuló programok eredményes megvalósítását annak érdekében, hogy ezen programok elterjesztése széles körben megtörténhessen.  Az igényelhető támogatás maximum 2 milliárd Ft.

A Felhívás 4.3. fejezetében szereplő beadási időpont irányadó jellegű. Támogatási kérelem beadására kizárólag azt követően nyílik lehetőség, hogy a GINOP Éves Fejlesztési Keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I.18.) Kormányhatározat módosítása hatályba lép.

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)