Összesen eddig közel nettó 73 000 000 Ft értékű szerződéseket nyertek el ügyfeleink idén közbeszerzéseken

2017. szeptember 5.

A win-win jegyében a közös sikerekért

Nagy lehetőség számunkra, hogy műkődésünk kezdete óta az uniós fejlesztési források elnyerése mellett a közbeszerzési piacon is segíthetjük a kis- és középvállalkozások közé tartozó ügyfeleinket.

Az idei év (2017) első 8 hónapja egyértelműen bebizonyította, hogy a kkv-k számára is szükségszerű tevékenységekek közé tartoznak: a közbeszerzési piacon történő folyamatos tájékozódásuk és minél több pályázat esetében a részvételi jelentkezések vagy ajánlatok benyújtása. Nagyszerű eredménynek tekintjük, hogy az év első felében mintegy 72 500 000 Ft értékben nyertek el szerződéseket ügyfeleink a közbeszerzési kiírásokon. A nyertes ajánlatok meghatározó része az árubeszerzési kiírásokon került benyújtásra és 12 hónapos időtartamú folyamatos beszállítási megbízásokat jelentenek a vállalkozások számára keretszerződések formájában.

Business People hangout together at coffee shop

Továbbra is javasoljuk az érdeklődők számára, hogy vegyék igénybe a közbeszerzés-figyelési, tanácsadási és közbeszerzési pályázatok összeállítására vonatkozó tájékoztatásainkat, szolgáltatás leírásainkat, akár csak információ- vagy ajánlatkérés formájában. Mind a tanácsadás mind a közbeszerzési pályázatok összeállítása, későbbi teljes körű menedzsmentje a jelentős tapasztalattal bíró, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóink közreműködésével történik.

Napitender.hu – a tájékozottság nyertessé tesz

Tel: +36 20 267 95 57
E-mail: cserjesi.andras@napitender.hu