Megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2017. évre vonatkozó, NEA-17-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2017.” című pályázati kiírása. A pályázat keretein belül 3.000.000.- Ft értékű támogatás elnyerésére van lehetőség. A ledaási határidő 2017. 01. 23. Ragadja meg a lehetőséget!

Civil szervezetek támogatása

A pályázat célja

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Támogatható tevékenységek

A támogatás a civil szervezet alapcélja szerinti tevékenységei feltételeinek biztosítására szabadon felhasználható

A pályázat keretösszege

A rendelkezésre álló forrás 2.596.201.440 Ft.

A támogatás összege

Az elnyerhető összeg civil szervezetenként 3.000.000 Ft. Így a keretösszeg figyelembevételével 800-nál több civil szervezet nyerheti el.

A jogusultak köre

A pályázat benyújtására jogosult civil szervezetek Magyarországon nyilvántartásba vett szervezetek nyújthatják be elektronikus pályázatukat: szövetségek, alapítványok, egyesületek.

Milyen esélyekkel pályázna Ön a támogatásra?

Tudja meg most!

Kérjen ingyenes előminősítést az alábbi űrap kitöltésével. Így tudhatja meg a legegyszerűbben, hogy az Ön civil szervezete milyen esélyekkel indul a  pályázaton.

A regisztrációs űrlap kitöltésével elérhetővé válik Ön számára a pályázati kiírás részletes (96 oldalas) dokumentációja is. Szakértőink már és részletekbe menően elolvasták,  így az űrlap kitöltésével személyre szabottan tudnak támogatást nyújtani a felmerülő kérdésekben.

Kérjen most ingyenes előminősítést és teljes körű tájékoztatást!

A pályázat keretein belül több, mint 800 civil szervezet szerezhet támogatást, akiknek Ön is segíthet most, ha megosztja a lehetőséget, anélkül, hogy csökkentené saját nyerési esélyeit.