« Vissza a pályázatokhoz

„Otthon Melege Program” – Tavasztól pályázni lehet a régi családi házak felújításának támogatására

Otthon Melege Pályázat

Típus: Otthon Melege Pályázat

Jelentkezési határidő: Folyamatos

További információ:

Mivel a pályázatot még nem adták ki, az alábbi információk tájékoztató jellegűek.

Az előregisztráció KIZÁRÓLAG arra szolgál, hogy az adott pályázat felhívásának megjelenésekor a Napitender.hu e-mailen vagy telefonon értesíthesse a regisztráltakat.

AZ ELŐREGISZTRÁCIÓ A SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐK RÉSZÉRE  SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR és INGYENES.

Ammenyiben szeretne értesülni a pályázat indulásáról, továbbá szeretné igénybe venni díjmentes online (email) és/vagy telefonos tanácsadásunkat a pályázat kapcsán, akkor kattintson az ELŐREGISZTRÁCIÓ gombra és adja meg nevét és email címét.

Kiegészítő díjmentes szolgáltatás: ingyenes online (email) és/vagy telefonos tanácsadás.

 

2016 tavaszán főként családi házak energiahatékonyság-növelő beruházásainak támogatásával folytatódhat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által működtetett Otthon Melege Program.

A szigetelést és a fűtési rendszerek cseréjét a tavalyi pályázattól eltérően idén már nem külön-külön támogatná a kiíró, hanem teljes körű energiahatékonysági felújításban gondolkodnak az illetékes döntéshozók.

Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat, a 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat. A kidolgozás alatt álló pályázat keretében az épületek hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint a villamoshálózat felújítását támogatják.

A felújítási költség 40 százaléka lesz VÁRHATÓAN (még nem végleges információ, pályázati feltételek kidolgozás alatt vannak) vissza nem térítendő, uniós támogatás, míg az önrész várhatóan 45 százalék lesz. A maradék 15 százalék pedig kamatmentes, visszatérítendő támogatásból származik majd.

 

Készítsen előregisztrációt nálunk (a fenti előregisztrációs gombra kattintva).

Ebben az esetben nemcsak értesítjük a pályázat indulásáról, de lehetőséget nyújtunk arra is, hogy pályázatát is elkészíthessük (amennyiben Ön minket bízna meg a pályázat elkészítésével), így nem csak időben, de nagyobb esélyekkel is nyújthatja be pályázatát.

 

A pályázat megírásának díja (megbízási szerződés alapján): bruttó 29 000 Ft.

 

További információkért keressen minket elérhetőségeinken:

 

Tisztelettel:
Cserjési András, kapcsolattartó
Napitender.hu – A tájékozottság nyertessé tesz
Tel: +36 20 267 95 57
E-mail: cserjesi.andras@napitender.hu
Web: www.napitender.hu

Kérjen ajánlatot vagy további információt (címzett: Napitender.hu)